Hiptafelzeil Avis

2 409
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 409)

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goede kwaliteit tafelzeil

Bestellen is heel simpel.
Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderieën.

26 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Tafelzeil is van zeer slechte…

Tafelzeil is van zeer slechte kwaliteit. Verkleurt na een tijd bruin. Het lijkt er op dat het helemaal niet tegen vocht kan ook al he ik het gereinigd met uitgewrongen doek. Advies klantenservice is waardeloos.

15 août 2026

Beste Carine,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen tafelzeil! Het is zo dat u heeft gekozen voor een wasbaar tafelzeil wat is gemaakt van geweven linnen met acryl coating. Deze tafelzeilen zijn wasbaar op 30 graden dus zeker bestand tegen water.

Echter is het zo dat vlekken niet te lang in het tafelzeil gelaten moeten worden. Zo kunnen vlekken intrekken en er uiteindelijk niet of nauwelijks uit gaan. U kunt proberen de vlekken te verwijderen door deze in te smeren met kleurloos afwasmiddel en dit 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierna kunt u het tafelzeil wassen in de wasmachine.

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeiltje keurig op rol geleverd wel veel dunner dan voorheen

Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner is helaas.

22 juillet 2026

Beste Helena,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de kwaliteit dit keer tegenviel! Helaas zijn de regels omtrent pvc producten heel erg aangescherpt de laatste jaren. Hierdoor kan er helaas niet meer van alle bestanddelen gebruik gemaakt worden.

Wij hopen dat u desondanks heel veel plezier zal hebben van het nieuwe tafelzeil.

Onbereikbare leverancier

Onbereikbare leverancier, die kennelijk geen enkel belang heeft om beloftes na te komen nadat u heeft betaald. Pas Op! Reken niet op correcte levering.

4 août 2026

Beste Casper,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons! Ik kan helaas geen bestelling of e-mail terugvinden van u. Om welk ordernummer gaat het precies?

Onze excuses voor het ongemak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tafelkleed met natuurlijke uitstraling.

De afbeelding van het zeil dat ik wenste klopte helemaal met het proefmonster en daarna dus ook met het tafelkleed dat ik toen kocht. Ik heb het op de rol besteld, ik om het naderhand weer op de rol te bewaren. Werd geleverd zoals afgesproken en de was perfect is postnl.

31 juillet 2026

Perfect

Perfect
Wel jammer dat de afwerking van de ronding niet netjes is met bv een randje er omheen.

26 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Leuke zeiltjes, maar helaas geen levering

Leuke zeiltjes, maar service is tot aan de deur, en dat is niet jouw deur... Vooral niet op de rol bestellen want dat wordt niet geleverd op je opgegeven afleveradres, en dan is PostNL niet aanspreekbaar en hiptafelzeil ineens niet hip meer… zoek het zelf maar uit, je zeil ligt 20 km verderop en ‘wij kunnen helaas niks meer voor je betekenen’.
Geen telefoonnummer, geen service, geen begrip.

25 juillet 2026

Beste Chris,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over ons! Het is helaas zo dat als er een afhaalpunt in de buurt vol zit dat het pakket naar een volgend afhaalpunt gestuurd wordt. Vanwege zomerdrukte komt het vaker voor dat pakketten op een ander afhaalpunt dan gewenst geleverd wordt.

Wij kunnen helaas dan ook niets anders dan afwachten tot het retour is gekomen als u het niet afhaalt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb niet gekregen wat ik besteld…

Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb, ik kreeg een andere print

7 juillet 2026

Beste Gi,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet de juiste print heeft ontvangen! Heeft u dit al gemaild naar ons? Wij hebben hiervoor een foto van het ontvangen tafelzeil en de bijgeleverde factuur nodig. Dan kunnen wij kijken wat er wellicht fout is gegaan.

Onze excuses voor het ongemak!

Aanrader

We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tevredenheid. Het tafelkleed oogt van goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

3 juillet 2026

Misleidende verkoop

Vaste maat tafelzeil besteld, mag alsnog niet geretourneerd. Klantenservice zegt hetzelfde als tegen iedereen die hier een beoordeling heeft geschreven. Een zeil op maat had ik begrepen maar niet een die met een vaste afmeting wordt verkocht. Het is misleidend en oplichting.

1 juillet 2026

Beste Barbora,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is jammer om te horen! Het is inderdaad zo dat de aangeboden maten ook maatwerk betreft. Zoals vermeld in de beschrijving worden de afmetingen van een grote rol afgesneden. Dit valt daarom onder maatwerk.

Wij raden altijd aan eerst een proefstaaltje te bestellen. Zo kunt u vooraf de kleur en kwaliteit beoordelen. Hiermee worden teleurstellingen voorkomen.

groot rond kleed-plastic

Zoekend naar een groot rond kleed, kwam ik terecht bij hetzelfde merk als ik al heb liggen, omdat dit z'n fijne afneembare stof is. Misschien heb ik zelf niet goed opgelet bij het bestellen, maar het viel me een beetje tegen dat dit tafelkleed echt plastic aanvoelt (maar er niet zo uitziet). Wel een hele mooie grote maat van 180 cm.
Snel geleverd, dat was fijn.

8 juin 2026

Beste Anita,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met hoe het tafelzeil aanvoelt. In de beschrijving staat vermeld van welk materiaal het is. Ik zie dat u inderdaad twee soorten materialen heeft ontvangen.

Wel fijn om te lezen dat u blij bent met de afmeting en snelle levering!

Noté 2 sur 5 étoiles

De stalen en het tafelkleed werden…

De stalen en het tafelkleed werden super snel opgestuurd. Ik had gekozen bezorging op rol en voor afgeronde hoeken. De duurste opties, dus dan mag je verwachten dat er een mooi kantenklaar resultaat is. Het tafelkleed was grof afgeknipt: de rafels hingen er aan. Kortom: ik had liever een dag langer gewacht op een mooi afgewerkt kleed. Dit ziet er niet uit.

6 juin 2026

Beste W.E,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met het ontvangen tafelzeil! Wij snijden onze bestellingen met de hand. Dit staat ook vermeld op onze webshop. Ook wordt er akkoord gegaan met een afwijking van 3%. Wij werken onze tafelzeilen niet af met afgewerkte randen.

mooie kleuren, heel Erg dun

Het tafelkleed heeft mooie kleuren maar het is wel heel erg dun, Action kwaliteit.

6 juin 2026

Beste Naomi,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen tafelzeil! Wij raden altijd aan eerst een proefstaaltje te bestellen. Zo kunt u eerst de kwaliteit en kleur bekijken alvorens u een afmeting op maat laat snijden.

Hiptafelzeil.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus