Historisch Archief Avis

1. Archives
  2. Boutique de cadeaux
  3. Services de stockage d'archives

Écrit par l'entreprise

Historisch Archief is de specialist in het vinden van originele historische kranten en tijdschriften vanaf het jaar 1700. Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een verjaardag of jubileum. Geef een tastbaar stukje geschiedenis met de echte krant van uw geboortedag. Vanuit ons hoofdarchief aan de Industrieweg 88 in Heeze beheren wij miljoenen authentieke exemplaren. Wij verkopen uitsluitend echte originele titels en dus geen kopieen of prints. Bestel eenvoudig online of maak gebruik van onze spoedservice om uw cadeau extra snel in huis te hebben. Afhalen in Heeze is mogelijk op afspraak. Ontdek ons enorme assortiment online of neem contact met ons op via WhatsApp voor vragen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super service

Super service! Made a mistake in date , emailed the company and was fixed in no time! Thanks Tom for helping.

25 juin 2026

Réponse de Historisch Archief

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de aanpassing van de datum snel en soepel is opgelost. We doen ons best om altijd mee te denken en direct te helpen waar nodig.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Zeer goede service

Goede website met een mooi, uitgebreid aanbod. Snelle levering van het bestelde.
Zeer servicegericht bedrijf met vriendelijke medewerkers. Een door mijzelf gemaakte fout werd zonder omhalen direct hersteld.

24 juin 2026

Réponse de Historisch Archief

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod, de snelle levering en onze service. Fouten kunnen altijd gebeuren, daarom vinden wij het belangrijk om snel mee te denken en tot een passende oplossing te komen. We waarderen uw compliment over onze medewerkers enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en mooie producten

Je kunt zien dat ze met veel zorg omgaan
met hun prachtige collectie oude kranten.
Wij ontvingen een exemplaar van Het Parool uit juli 1953, dat in uitstekende staat en zorgvuldig verpakt werd geleverd.
Een aanrader als je op zoek bent naar een
bijzonder cadeau of historisch bronmateriaal
voor onderzoek!

11 juin 2026

Réponse de Historisch Archief

Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de staat van de krant en de verpakking. We vinden het belangrijk om deze historische exemplaren met zorg te bewaren, zodat ze nog jarenlang kunnen worden gewaardeerd. Veel plezier met uw Het Parool uit 1953 en bedankt voor uw aanbeveling!

Positieve ervaring !

Bestelde krant werd binnen enkele dagen keurig verpakt afgeleverd. Zeer tevreden !

5 juin 2026

Réponse de Historisch Archief

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in ons.
Fijn om te horen dat de krant naar wens is ontvangen en dat alles netjes en snel bij u is aangekomen. Daar doen wij het voor.
Wij wensen u veel plezier met dit bijzondere en persoonlijke stuk geschiedenis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle, goede en klantvriendelijke service

Historisch archief heeft mij keurig geholpen en dit alles kwam door een review van mij uit 2025. Ze hebben gevraagd om een soort nieuwe “kans” en bij toeval had ik hen nodig.

Zeer snel, professioneel en adequaat geholpen, waarvoor dank!
De service is weer op niveau en ik kan H.A. een ieder aanraden.
Kom je er niet uit stuur een mailtje en je wordt snel geholpen.

26 mai 2026

Réponse de Historisch Archief

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u ons opnieuw heeft gegeven.
Fijn om te lezen dat uw recente ervaring zo positief is en dat u onze service weer als snel en professioneel heeft ervaren. Zeker na uw eerdere review waarderen wij het extra dat u ons nog een kans heeft gegund.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service.

Wij wilden een krant uit 1931 naar Nieuw Zeeland sturen. Via de site contact opgenomen met het Historisch Archief.
Goede en behulpzame info gekregen, zelfs op zondagavond. Bestelling ging soepel. Dinsdag al de krant ontvangen.
Goede service.

17 mai 2026

Réponse de Historisch Archief

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review.
Fijn dat ik u heb kunnen helpen bij het regelen van de krant uit 1931 naar Nieuw-Zeeland. Ik herinner me het contact nog goed, en het is prettig om te horen dat u de ondersteuning als duidelijk en behulpzaam heeft ervaren, ook op zondagavond.
Mooi dat alles vervolgens soepel is verlopen en dat de krant al zo snel bij u is aangekomen.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen, dat waardeer ik zeer.
Met vriendelijke groet

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service 👍ook naar Spanje.

Als in Spanje wonende Nederlander heb ik als kado het dagblad van het zuiden uit 1976 besteld. Omdat ik het uiterlijk op een bepaalde datum wilde hebben was ik enigszins bezorgd of de krant er wel op tijd zou zijn. De Spaanse post kan er soms onberekenbaar lang over doen. Het historische archief heeft er zeker voor gezorgd dat hij op tijd was, in prima staat en keurig verpakt. Mijn complimenten.

5 mai 2026

Beste Nicolay,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de complimenten! Wat fijn om te horen dat de krant uit 1976 op tijd en in uitstekende staat in Spanje is aangekomen.

We begrijpen dat een verzending naar het buitenland, zeker wanneer het een cadeau voor een specifieke datum is, extra spannend kan zijn. Daarom besteden we extra zorg aan een stevige verpakking en een snelle afhandeling. Het is voor ons een groot compliment dat dit naar volle tevredenheid is verlopen.

Namens het hele team van het Historisch Archief bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met dit bijzondere cadeau!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij met kranten en service

Uitstekende service en goede communicatie. Ontzettend leuk om verschillende kranten, ook internationaal, te lezen over m'n geboortedag, 50 jaar geleden. En leuk om te geven aan m'n vader die 80 werd. Goed verzorgd, mooie cadeau dozen. Snelle service.

1 mai 2026

Beste Otto,
Dank je wel voor deze review!

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reacties

Geen reacties op vragen. Toen ik onlangs twee kranten wilde bestellen en vroeg of ze nog beschikbaar waren, weigerde het Historisch Archief elke vorm van commentaar. Het is me absoluut onduidelijk wat hier de reden van is. Misschien dat deze review de medewerkers aanzet om voortaan respons te geven en fatsoenlijk met mensen om te gaan.

6 mars 2026

Beste,

Het spijt ons oprecht dat u geen reactie heeft ontvangen op uw vragen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u simpelweg duidelijkheid wilde over de beschikbaarheid van uw bestelling.

Historisch Archief heeft de afgelopen periode een uitzonderlijk drukke fase doorgemaakt. In april is het bedrijf overgenomen, en sindsdien werken wij actief aan het verbeteren van onze snelheid, bereikbaarheid en service.

Wij willen benadrukken dat wij altijd bereikbaar willen zijn en graag meedenken in passende oplossingen voor onze klanten. Het is dan ook jammer dat u deze ervaring heeft gehad, want dit is niet de service waar wij voor willen staan.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Feedback zoals deze helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Historisch Archief

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus