Quick delivery
Great service. excellent range of wine at competitive prices. Wine arrived quickly and well packaged with nothing broken. Will use again
Aucune trace de demande d’avis
Stort udvalg og fin service, jeg handler meget af min vin der, og i takt med dette kender de også ens ønsker og behov.
Fik hj hansen genvinding til at skære den ene af mine 50 fods stålbåde op.
Vidste nøjagtigt hvor meget metal der var i den, men da jeg modtog afregning var opgørelsen væsentlig forkert.
Blyet i ballastkølen plus den løse ballast vejede nøjagtig 6.0 ton, men da jeg modtog opgørelsen over denne post alene var blymængden kun opgjort til 4.5 tons. En manko på 1.5 ton.
En sejlbåds køl er beregnet meget nøjagtigt, for at den kan sejle korrekt. Er der for lidt kæntrer den når vinden presser på sejlene. Er der for meget sejler den sig selv ned i høj sø.
Båden blev i sin tid bygget nøjagtigt efter arkitektens tegninger, som viser at der var 5.5 tons bly i den faste køl og 500 kg bly i den løse ballast.
Har både benyttet mig af deres butik til Silkeborg og handlet over nettet.
Har kun ros til dem!
Super fine til rigtige fornuftige priser samtidig med en super vejledning
Jeg var i dag sammen med min kæreste inde og handle ind til gaver hos HJ Hansen på Vestergade i Odense.
Vi blev ekspedieret af Frank Ravn som gav en helt eminent ekspedition.
Fantastisk hjælp fra en der virkelig går op i det han laver og man kan mærke hans interesse for jobbet.
Bestiller d. 9/4 4fl vin - som tidligst kan blive leveret hos vinspecialisten i Haderslev d. 14/4 - det var OK.
D. 14/4 tager jeg ned i butikken, hvor de intet kender til ordren, og den er ihvertfald ikke modtaget. de skriver mit nummer ned, så de kan ringe når den kommer. ( havde jeg ikke taget næste skridt, ville jeg nok stadig vente )
Ringer senere samme dag til HJ Hansen i Odense, hvor de fortæller mig at ordren slet ikke er blevet afgivet, og at de har lavet en fejl. De vil derfor kompensere det ved at levere det fragtfrit, direkte til min arbejdsplads. Leveringen ville da finde sted torsdag 16/4.
Jeg ringer ind kl 15:00 d. 16/4 fordi jeg stadig ikke har modtaget min forsendelse. Ringer ind til HJ Hansen i Odense igen. - Her får jeg svaret at "Danske Fragtmænd" har gjort forsendelsen væk eller smadret den.
Her stopper min tålmodighed, desværre. - Har annulleret ordren, og bedt om pengene tilbage. dette gjort skriftligt d. 16/4.
Opfølgning d. 20/4 - den skriftlige meddelse er endnu ikke bekræftet, har derfor måtte ringe ind igen. Der var ikke taget aktion, men nu lovede de i bogholderiet, de ville få tilbageført pengene.
-- så burde det være overstået.
Har lige fået den bedst tænkelige service da jeg skulle købe 3 flasker vin og 2 rom i butikken i Dronnings Tværgade i København.
Personalet ved virkelig hvad de taler om, har et stort udvalg hvilket bestemt vil gøre aftenen endnu bedre, idet jeg nu har de rigtige flasker samt viden som jeg kan dele med aftenens gæster.
Bestemt et sted at anbefale når der skal købes Vin & Rom