Hjemlig Ejendomsadministration ApS Avis

4. Consultant immobilier
  5. Investissements immobiliers
  6. Service d'entretien du terrain

Écrit par l'entreprise

Hjemlig Ejendomsadministration er din troværdige og nærværende samarbejdspartner inden for professionel administration af bolig- og erhvervsejendomme - samt udlejning. Vi lægger vægt på tæt dialog og personligt engagement, så du altid kan føle dig tryg ved, at dine ejendomme og lejere bliver passet godt på. Med fokus på gennemsigtighed, tryg drift og værdiskabende løsninger arbejder vi hver dag for, at du får det fulde udbytte af din ejendom – både økonomisk og menneskeligt - ligesom at dine lejere ikke skal føle sig som et nummer et rækken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Undgå beregnende udlejere som ED Produktion ApS

Egentlig ønsker jeg at anmelde ejeren af det pågældende lejemål, men dersom han ikke kan anmeldes herinde uden en gældende hjemmeside, må Hjemlig-ea.dk lægge ryg til den udlejer, de har repræsenteret: ED Produktion ApS.

Hvis du gør dig tanker om at leje en bolig igennem ED Produktion ApS, vil jeg stærkt fraråde det! Du skal vide, at udlejer efter vores bedste overbevisning spekulerer i at tilbageholde penge. Efter blot tre måneders leje fik vi en anmærkningsfri fraflytningsrapport og tilsagn om, at vi ville få hele vores depositum tilbagebetalt. Det tog os mere end et år at få vores penge. På intet tidspunkt i løbet af det år var udlejer til at komme i kontakt med, hverken ved egen henvendelse, igennem det udlejningsfirma, der varetog hans interesser eller igennem retssystemet. Vi måtte igennem et ankenævn, domstolene og siden to fogedretter. Til trods for, at domstolene gav os medhold, fortsatte udlejer med at ignorere os og dem. Sagen kom derfor først for én fogedret, som han ligeledes ignorerede, og dernæst for en anden fogedret, hvor han blev politianmeldt. Normalt kan man ikke gøre krav om udlæg i skyldners aktiver, når man beder om politiindhentning, men da ejerforeningen i udlejningsejendommen siden hen gjorde krav på udlæg i hans lejemål, var der tale om skærpende omstændigheder, og vi fik langt om længe lov at gøre krav på udlæg i forlængelse af vores politianmeldelse. Først med alt dette hængende over hovedet reagerede udlejer og betalte vores depositum tilbage. Ergo, nr. 1: Jeg vil ALDRIG gøre forretning med ED Produktion eller andre virksomheder ejet af Emil Døi van Dijk Thorborg igen, og 2: Hvis du står i en lignende situation, så forbered dig på, at fogedretssystemet kræver tålmodighed og egen research. Hvis skyldner, som i vores tilfælde, ikke dukker op til et fogedretsmøde, kan du fortsat bede om udlæg i vedkommendes aktiver, hvilket sikrer dig, at dit tilgodehavende er tinglyst i aktivet; det hedder i så fald blot Kontormæssigt Udlæg. At bede om politiindhentning fastlåser ikke dit krav - her er der blot tale om, at politiet bliver bedt om lejlighedsvist at forsøge at indhente skyldner, så I kan lave en afbetalingsløsning, eller du i modsat fald kan gøre krav på udlæg i vedkommendes aktiver. Som i vores tilfælde risikerer du dog, at andre kreditorer begynder at gøre udlæg i vedkommendes aktiver, og så rykker du bagud i køen af kreditorer, hvorfor dine chancer for at få dine penge svinder ind. Undgå domstole og fogedretsprocesser ved helt at undgå at handle med beregnende udlejere som Emil Døi van Dijk Thorborg og hans selskab ED Produktion ApS.

8 juin 2026
Avis spontané
Logo de Hjemlig Ejendomsadministration ApS

Réponse de Hjemlig Ejendomsadministration ApS

Kære Theis,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi oprigtigt beklager det forløb, du har været igennem i forbindelse med dit tidligere lejeforhold. Vi har fuld forståelse for, at det har været både frustrerende og belastende.

Det beskrevne forløb afspejler på ingen måde den oplevelse, vi ønsker, at lejere skal have. Hos Hjemlig arbejder vi hver dag for en ordentlig, professionel og respektfuld behandling af både lejere og udlejere.

Vi var på daværende tidspunkt alene administrator og repræsentant for udlejer inden for rammerne af vores administrationsaftale. Beslutninger om udbetaling af depositum og den efterfølgende håndtering af sagen lå hos udlejer og var desværre ikke forhold, vi havde mulighed for at træffe afgørelse om eller gennemtvinge.

Vi er oprigtigt kede af, at sagen udviklede sig, som den gjorde, og vi beklager, at du har haft den oplevelse.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Kira, Laura, Mathilde, Kamilla og Cecilie
Hjemlig Ejendomsadministration ApS

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus