Hobbii.pl Avis

1 620
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze zakupy włóczkowe robię u Was - Hobbii ma szeroki asortyment i dobrze opisane produkty. Ceny są może wyższe niż u części konkurencji, ale przez częste zniżki i promocje można załapać się na fajn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Przesyłka wysłana firmą DHL miała ogromny problem z dotarciem. Pani ze sklepu okazała współczucie i chęć pomocy w kontaktach z firmą kurierską. Niemniej doradzam zmianę firmy o ile się da. Wełna je... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de laine
  2. Boutique de loisirs créatifs
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin de tricot

À propos de Hobbii.pl

Écrit par l'entreprise

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 620)

193 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Włóczka dokładnie taka

Włóczka dokładnie taka, jaką chciałam mieć :).
Super obsługa, pełny profesjonalizm - polecam sklep, każdy znajdzie tu coś dla siebie.

29 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka, Cieszymy się, że nasza włóczka spełniła Twoje oczekiwania 😊 Dziękujemy za miłe słowa o naszej obsłudze i profesjonalizmie. Czekamy na Ciebie zawsze z otwartymi ramionami! 💚 Maria z Hobbii.

Szybką dostawą

Szybką dostawą. Świetne włóczki

27 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Anna Fechner! 😊 Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości dostawy! 🚚💨 Dziękujemy za piękne słowa i ocenę 5 gwiazdek! 🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Dostawa

Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona

25 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Beata, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej i dobrze zabezpieczonej dostawy 📦😊 Dzięki za pięć gwiazdek! Maria z Hobbii.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w…

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w dotyku,kolory żywe

23 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Lucja Gieniusz-Jalali, Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego produktu i szybkości wysyłki! 🎉 Twoje miłe słowa są dla nas motywacją. Dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie! 😊 - Maria z Hobbii

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem…

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem jeszcze jak działa ale mam nadzieję że będzie ok

22 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Mariola, dziękujemy za pozytywne opinie i 5 gwiazdek 🌟 Jesteśmy pewni, że wszystko będzie działało świetnie! Jeśli będziesz miała pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Wspaniałe włoczki

Wspaniałe włoczki, atrakcyjne ceny, świetna obsługa, polecam

6 février 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Mira 🌞 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych produktów i obsługi. Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię! Cieszymy się na Twoje kolejne zakupy. 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Jakość

Jakość, szybkość dostawy, kontakt

19 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Anna, 💕 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i tempa dostawy. 😊 Dla nas Twój kontakt to zaszczyt. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Szybkość bogata oferta

Szybkość bogata oferta

17 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Jolanta! 🌼 Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej oferty i szybkości obsługi. 💖 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Noté 2 sur 5 étoiles

Moja paczka nie doszła a jej ponowne…

Moja paczka nie doszła a jej ponowne nadanie zajmie od czterech do pięciu tygodni czekałam na nią dwa tygodnie a dostanę ją dopiero za 5 tygodni dramat nie polecam ale gdy jesteś bardzo zdesperowany możesz próbować

15 mars 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się Pani opinią.
W sytuacji gdy zamówienie zostaje odesłane do nas ze względu na niepełny adres podany podczas jego finalizacji, wysyłamy je ponownie bez obciążania klienta kosztami ponownej wysyłki, natomiast rzeczywiście wiąże się to z dłuższym czasem oczekiwania, ponieważ zwrot musi najpierw fizycznie zostać zaksięgowany. 💗

W przypadku gdy zamówienie wraca do nas z winy naszej lub dostawcy oczywiście ta procedura jest inna i wysyłamy nowe zamówienie natychmiast jeżeli klient sobie tego życzy. ☺️

Jeśli czas oczekiwania jest za długi możemy również w każdej chwili przekazać zwrot pieniędzy także proszę się skontaktować z naszą obsługą klienta jeżeli takie rozwiązanie bardziej Pani odpowiada i wszystkim się oni zajmą. 🙂

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Noté 4 sur 5 étoiles

Zamówienie realizowane nie najszybciej…

Zamówienie realizowane nie najszybciej ale jeśli chodzi o reklamację sprawny kontakt i szybka reakcja

13 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Ada 😊 Dziękujemy za pozytywną ocenę! Przepraszamy, że realizacja zamówienia trwała dłużej niż zwykle. Staramy się pracować jak najszybciej, ale zawsze kładziemy nacisk na jakość obsługi. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług reklamacyjnych. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🧶

Wełna była super jakości

Wełna była super jakości, do tego była mała pomyłka z moja przesyłka i pomoc którą uzyskałam była natychmiastowa, a Pani która do mnie pisała była przemiła. Na pewno nie był to ostatni zakup w tym sklepie i wszystkim będę go polecać ❤️

10 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Justyna, 😃 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszej wełny i z obsługi klienta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. 🙏 Czekamy na Ciebie przy kolejnych zakupach! Pozdrawia, Maria z Hobbii 💚

Włóczka najwyższej jakości

Włóczka najwyższej jakości, jeszcze tu wrócę 😀,bardzo szybka wysyłka

9 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Wioletta, dziękujemy za piękną recenzję! Cieszymy się, że nasze wysokiej jakości włóczki przypadły Ci do gustu 😀Czekamy na Ciebie z kolejnymi zamówieniami. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🦉🧶

Plecak wyszedł cudownie

Plecak pierwszy w życiu wyszedł cudny

4 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Patrycja Ciuba, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z efektu swojego plecaka! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i zaufanie naszym produktom. Pozdrawia, Maria z Hobbii 🧶

Bardzo duży wybór włóczek

Bardzo duży wybór włóczek, szybka dostawa.

4 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Marta, jesteśmy bardzo zadowoleni, że podoba Ci się nasz duży wybór włóczek i szybka dostawa! Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję 😊. Pozdrawiam, Maria z Hobbii

szybko, sprawnie, miło

Tak jak w tytule😁

2 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Kasia, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywny komentarz! 😁 Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że jesteś zadowolona z naszych usług. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Dobre zabezpieczenie i szybka dostawa

Dobre zabezpieczenie i szybka dostawa

2 mars 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Alina Jasek 🙂. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy i dobrze zabezpieczonej przesyłki! Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, z jakości produktów. Polecam.

23 février 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna Prażmo, Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów i obsługi! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i polecenie naszej firmy. Cieszymy się na kolejne możliwości służenia Ci w przyszłości. Dziękujemy, Maria z Hobbii 🌷

Super włóczki

Super włóczki, porządnie zapakowane, wyczerpujące informacje nt włóczek

24 février 2026

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Jolanta! 😊 Dziękujemy za pięcioletnią ocenę i pozytywną recenzję. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych włóczek i ich pakowania. Jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania, chętnie pomogę! Miłego dnia 💕 Maria, Obsługa klienta Hobbii.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus