+ Hemsidans uppbyggnad gjorde det lätt att navigera sig fram på. + Överkomliga priser. + ett stort plus att swish fanns med som betalningsalternativ - svårt att hitta vart man kan spåra sin... Voir plus
det var enkelt att se vad ni har att erbjuda, även om kag saknar det som jag behöver mest. svart ullgarn 2 trådar (eller 1 tråd). nästa gång jag besöker er! kommer ni att vara på sy festivalen i st... Voir plus
Har beställt varp i många år hos er. Alltid fin kvalite. Viktigt att varpen är jämn och fin och inte innehåller knutar. Man kan lita på denna varp och jag kommer att beställa mer i fortsättningen.Ni h... Voir plus
Min första leverans av nödradio gick på några dagar. Idag har jag beställt en till men nu som en present, väldigt bra att det går att välja en annan leveransadress. Mycket tydligt beställningsformu... Voir plus
Hobby365.se säljer hobbyprodukter till Nordens alla länder.
Dalagatan 2 a, 52145, Falköping, Suède
- 0735871494
- info@hobby365.se
- hobby365.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Älskar deras bomullsgarn
Älskar deras bomullsgarn, testat både 8/4 och 12/3. Virkat dukar, gardiner och barbiekläder. Bra hållfasthet och därmed lättare att virka med då det inte delar sig.
Absurdly bad online shop and customer service
I ordered a children's kitchen set from hobby365.se via cdon.com on June 29, and received an order confirmation stating that I would receive my product between July 4 and July 11.
Two weeks later, I noticed that my order still hadn't been shipped, so I contacted customer support. I received a standard response from the company saying that my order had left Sweden and would arrive in 4 days. Seventeen days later, my order still hadn't been shipped, so I contacted support again. The next day (August 4), I received the exact same response — that the order had left Sweden and would arrive within 4 days. No tracking information or anything else was provided.
I have contacted the company again to ask if they can provide proof that the order has been shipped. If I don’t hear anything by tomorrow, I will proceed with a refund claim.
Unprofessional.
Bra priser och utbud
Mina absoluta favoriter när det gäller…
Mina absoluta favoriter när det gäller virkgarner! Alltid snabb leverans!
Enkel och smidig att hittar och betala…
Enkel och smidig att hittar och betala samt snabb leverans
Snabbt och enkelt att beställa!
Smidigt köp och snabb leverans
Perfekt
Jag tyckte att det var väldigt lätt att beställa hos er, det gillar jag
Snabbt och enkelt att beställa till bra…
Snabbt och enkelt att beställa till bra priser.
Bra beskrivningar.
Godt tilfreds
Overskuelig hjemmeside, billig fragt og levering til Danmark. Har købt garn her flere gange og er godt tilfreds med kvaliteten.
Nöjd med min beställning
Mycket tydligt beställningsformulär.
Tack
Lite omständigt att beställa tyckte…
Lite omständigt att beställa tyckte jag,men annars bra.
Hittade på en gång vad jag sökte och…
Hittade på en gång vad jag sökte och till ett bra pris. Hoppas även på snabb leverans
Lätt att hitta
Lätt att hitta, bra priser, snabb leverans :)
Kommer absolut köpa igen
En savoir plus sur les différents types d'avis.