Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har idag plukket morbær fra mit morbær træ købt hos hobbyhaven. Træ er fylde med bær. Det er god nok mere end halv kilo idag og vi nyder bære hverdag pt. Tusind tak for sælger fin kvaliti pl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget stort og lækkert udvalg, og alle i højeste kvalitet. Bedre podninger skal man lede længe efter. Også meget imponeret over den venlige betjening - min mand og jeg købte en mors dags blomst samt e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop sat 100 planter bøgehæk købt hos Hobbyhaven, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Alle planter er stærke og i flot stand. Flere naboer har allerede været henne for at høre hvor jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lækre krukker og mange stauder og græsser til at sætte i. Indendørs planter er et mekka med mange forskellige potter og et hav af forskellige planter både små og store. Delikatesserne er de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie
  2. Magasin de bonbons
  3. Marché aux fleurs
  4. Magasin de meubles de salon
  5. Pépinière

Informations provenant de diverses sources externes

Hobby Haven er Aarhus hyggeligste butik til bolig og haveliv. Butikken er fyldt med de lækreste kvalitetsplanter til ude og indeliv. Desuden kan du finde massevis af livsstil til boligliv og gå på opdagelse i vores skønne gaveafdeling fyldt med brugskunst og delikatesser m.m.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet planter og god vejledning.

Tusind tak for sælger fin kvaliti planter og især stort tak til Marianne som hjælp meget og vejlede mig så kun jeg lave en bæredygtig lille have som stort sæt passer sigselv.

27 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Utroligt ringe service

Utroligt ringe service. Kan se flere er tilfredse over service, så måske har jeg bare stødt ind på en travl og træls person. Fik ingen råd fra en ældre kvinde til indkøb af slyngroser trods jeg havde flere spørgsmål og havde behov for vejledning, men fik istedet vide, at jeg kunne læse om planterne hvor de havde placering. Det er ikke derfor jeg besøgte en planteskole, men for at blive klogere på plantevalg. Hun virkede træt i at vande planter.

De får dog lige en stjerne for meget pga. den søde unge kvinde ved kassen.

Der er klart plads til forbedring, for det er et flot og hyggeligt sted ellers.

29 avril 2023

Hej Ahmed

Beklager din dårlige oplevelse, der er ikke noget vi hellere vil end at hjælpe alle vores kunder, så de går glade herfra.

Så undskyld fra os alle

Er imponeret over servicen

Er imponeret over servicen, sød betjening, fik pengene retur for en plante uden kvittering, handler helt sikkert der igen 😊

12 avril 2023

Tak for stjernerne ;-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig service i caféen

Stod i mere end 10 minutter og ventede på betjening i jeres café og ringede med klokken mange gange. Da vi nævnte det for kassemedarbejderen fik vi at vide at de ansatte nok var gået til frokost. Så burde I have sat et skilt op hvor der stod I havde lukket, det dårlig service.
En anden ting der trækker ned i oplevelsen er at I ikke har alm. indkøbsvogne, det er svært at gå med en trækvogn når man har dårlig balance eller går med stok.

7 août 2021

Hej Pia

Vi beklager mange gange at du føler du har fået dårlig service i vores butik.

Måske har personalet desværre ikke lige hørt klokken eller haft andre kunder de skulle hjælpe færdig først.

Ang. Kundevogne så findes der desværre ikke nogle der kan køre på vores underlag i hele butikken.

Vi beklager endnu engang og undskylder.

Såfremt du ønsker at uddybe kan du sende en mail til butik@hobbyhaven.dk

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning. Planter af bedste kvalitet. Stort udvalg af planter og planter der måske ikke er udvalget kan næsten altid skaffes.

22 décembre 2020

Altid hjælpsomme

Altid hjælpsomme, løser altid opgaven perfekt. Rigtig god service. Lækker butik med mange fristende varer.

22 décembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig oplevelse.

Første gang jeg besøgte stedet, var det svært at få fat i en medarbejder. Damen foran os havde ventet i en halv time, så vi gik efter 15-20 min, men det var også i en weekend. Jeg tog derhen igen på en hverdag og kiggede efter en medarbejder, da jeg havde brug for hjælp til mit køb. Da jeg gik rundt ude ved sommerblomsterne, var der ikke nogen medarbejder - hun var sikkert optaget andetsteds for en kortere stund, hvilket er helt ok. Jeg gik indenfor igen og så en mandlig ansat, som jeg spurgte, om han kunne hjælpe. Han sagde, at jeg slulle gå ud, hvor jeg kom fra. Da jeg sagde, at der ingen var derude lige nu, svarede han vredt og højlydt, at det simpelthen ikke passede, og at der altid var nogen - og han fortsatte den uvenlige tone. Da jeg ikke var kommet ind i butikken for at blive råbt af, sagde jeg, at jeg ikke ønskede at tale mere med ham, og en dame overtog og fulgte mig ud til de planter, jeg søgte.. Den uvenlige herre gik bag os og brokkede sig højlydt over mig. Jeg håber for ejernes skyld, at resten af personalet er venligere, for det er ellers en pæn butik - de 2 kassedamer, som var der på det tidspunkt, virkede i hvert fald rare, men det er sidste gang, jeg har været i den forretning.

28 mai 2020

Réponse : Hobby Haven

Vi er kede af din oplevelse og undskylder mange gange...

Såfremt du har yderligere kommentarer så skriv gerne til butik@hobbyhaven.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Køber altid mine blomster til haven…

Køber altid mine blomster til haven her. Har gjort det i 15 år. Det er super gode planter de har og de vil altid gerne hjælpe med at give ideer og plante i potter og krukker.
Dejligt sted

12 mars 2020

Tak Eva,

Vi er glade for at du er tilfreds og vi takker for dine blomster :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin oplevelse fik jeg da jeg spurgte…

Fin oplevelse fik jeg da jeg spurgte til en plante Buddleja os kaldet Prince Charming og blev vist ud hvor den stod og købte den og da jeg ikke har købt der før er jeg spændt på at se den trives ude og vokse sig stor og begynde at blomstre.

1 juin 2019

Tak Ingelise

Vi glæders os til at høre om den gror ordentligt på et senere tidspunkt.

Bedste plantecenter i Århus

Bedste plantecenter i Århus med fagpersonale ansat. Det er en fornøjelse. Altid en dejlig oplevelse at handle planter og træer mv. ud fra jeres gode rådgivning.

29 avril 2019

Tak Anne Mette
Vi er glade for at høre du er tilfreds ;-)

Spændende og iderig butik

Spændende og iderig butik, med smilende, hjælpsomme personer. Et godt sted at handle planter og andet, man bliver altid inspireret ;-)

25 mars 2019

Tak Knud ;-)

Flotteste butik i Aarhus

Flotteste butik i Aarhus. Rigtig god service. Stort udvalg og det bedste er deres nips afdeling, hvor man virkelig kan blive inspireret.

8 mars 2019

Réponse : Hobby Haven

Tusind tak Vi gør vores bedste og er meget glade for dine stjerner,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus