Heerlijke koffie !! Deze keer online besteld, super handig. Goed verpakt en snel geleverd. De bezorger was PostNL waarvan je tegenwoordig wel moet afwachten wanneer je bestelling bezorgd wordt, maa... Voir plus
De bestelling is snel gedaan en omdat wij redelijk in de buurt wonen wilden we deze ophalen. Helaas is de winkel beperkt open en als je dan net als wij niet opletten dan sta je voor een gesloten deur.... Voir plus
Heerlijke mooie bonen voor de machine en de smaak is fantastisch. Hebt goeie keuzes qua smaken. En onze Jura machine doet het goed met deze kwaliteit bonen. Snel geleverd. Goeie service. Zeker aanbe... Voir plus
Het was onze eerste kennismaking met de Hoeksche Branders. Want het liefste bestel je toch graag plaatselijk. Het bestellen ging allemaal vrij makkelijk, ontvingen snel een duidelijke bevestiging, waa... Voir plus
Maak het verschil met koffie! Hoeksche branders selecteert de beste eerlijke koffiebonen brandt deze slow roast en vers op bestelling in eigen koffiebranderij. Hoeksche Branders direct trade specialty coffee
Emmastraat 2C, 3274AC, Heinenoord, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Snelle reactie op offerte-aanvraag. Prima advies en snelle plaatsing c.q. afhandeling.

Réponse de Hoeksche Branders
Keurige levering. Koffie ben ik aan het testen of het iets voor ons is dus kan ik nog geen echt oordeel geven.

Réponse de Hoeksche Branders
Kundig vriendelijke eigenaren. Haal al jaren mijn koffie daar. Koffie zoals koffie bedoeld is.

Réponse de Hoeksche Branders
Snelle levering en de decaf is bijzonder lekker, niet van echte koffie te onderscheiden.

Réponse de Hoeksche Branders
Alles perfect afgewerkt. Alleen latere levering maar dat lag niet aan hun maar aan Post nl zoals zo vaak.

Réponse de Hoeksche Branders
Mooie koffies, voor marktconforme prijzen. Verpakking is recyclebaar bij het plastic.
Mooi bedrijf je kan er lekkere koffie kopen voor een betaalbaar prijs
Snelle levering van de theedispenser en losse thee. Per abuis verkeerde thee geleverd, maar snel en adequaat opgelost door de goede thee meteen na te sturen.