Hoeslakenshop.com Avis

1 243
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Al paar keer hier besteld, iedere keer weer tevreden. Deze keer besteld: Jersey Hoeslaken Cinderella Ivory en Katoenen Hoeslaken Dozing Wit-200 x 220 cm. Goed van maat. Nu merk ik, helaas na eerste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer overzichtelijke webshop . Bij elk product een goede beschrijving, en het zoeken naar het juiste product ging erg makkelijk. Verzenden ging ook erg snel …..werd via de mail op de hoogte gehoud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een SUPER webshop als je iets zoekt, de weg wijst zich vanzelf. Een zeer snelle levering en mocht het artikel niet op voorraad zijn, dan wordt je via de mail geinformeerd over de verwachte lever... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher

À propos de Hoeslakenshop.com

Écrit par l'entreprise

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Hoeslakenshop bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw hoeslaken. Naar welk hoeslaken u ook op zoek bent, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een hoeslaken dat aan uw wensen voldoet. Hoeslakenshop heeft alleen hoeslakens van hoge kwaliteit van de Nederlandse kwaliteitsmerken Romanette en Damai in het assortiment die u direct online kunt bestellen.

Ga naar Hoeslakenshop

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 243)

191 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Levertijd niet als geadverteerd.

Order geplaatst op 6 aug met de belofte op een levertijd van 3-5 dagen.
Na 2 weken nog niets ontvangen en de leverdatum was opgeschoven naar september.

Contact opgenomen per email met de vraag waarom het zo lang duurt en of ik de garantie kan krijgen of de genoemde datum haalbaar is. Zo niet dan wil ik graag de order annuleren.

Binnen een minuut krijg ik een email dat mijn order is geannuleerd.

Als je twee weken wil wachten op de annulering van je order dan kan ik deze webshop ten zeerste aanraden.

20 août 2026

Beste naam 1,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service...

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Helaas zijn wij bij sommige bestellingen afhankelijk van leveranciers, als daar vertraging ontstaat heeft dat invloed op uw bestelling. De annulereing van uw bestelling is opgepakt door ons automatische systeem, vandaar dat dit zo snel is gegaan.

Nogmaals onze excuses.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 2 weken nog steeds niets ontvangen.

2 augustus een bestelling geplaatst, levering binnen 3-5 dagen. Eerst was het zo dat enkel één van de 2 nog vanuit hun leverancier moest komen. Na 10 dagen ervoor gekozen om de bestelling te splitsen met de verwachting dat in ieder geval 1 van de hoeslakens al snel zou aankomen. Ondertussen 2 weken verder en nu moeten beide hoeslakens nog vanuit hun leverancier komen. Ga dan niet adverteren voor 3-5 leverdagen, echt belachelijk.

16 août 2026

Beste Myrthe,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service...

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Helaas zijn wij afhankelijk van de leveranciers voor de levering van onze producten. Wij vermelden op onze site de levertijd die wij gecommuniceerd krijgen van de leverancier. Helaas verloopt dit niet altijd even soepel.

Als u contact opneemt met onze klantenservice kunnen wij samen met ons kijken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Klachtafhandeling ondermaats!

Scheurtje in laken, duurt steeds 3-4-5 dagen voordat reactie komt. Ik mail een klacht, 4 dagen wachten, dan vragen ze een een foto, vervolgens weer paar dagen wachten op antwoord, dan komt bericht dat ik het kan terugsturen. Ik ben nu dikke maand verder, nog steeds niet opgelost!

26 mai 2026

Beste Jolanda,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We hebben uw laken terug gestuurd naar de leverancier voor een reparatie. Zij maken deze producten met de hand en moeten dit dus zelf repareren. Het is pas afgelopen week retour bij ons gekomen en hebben het daarna meteen doorgestuurd naar de leverancier. Het spijt ons dat dit langer duurt dan gewenst, maar sneller kunnen we het niet oplossen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Al paar keer hier besteld!

Katoenen Hoeslaken Dozing Wit-200 x 220 cm. Goed van maat. Nu merk ik, helaas na eerste x wassen dat er repeterend kleine gaatjes in de jersey- stof zitten. Dat vind ik wel jammer in een gloednieuw hoeslaken wat nog nóóit gebruikt is. Het andere katoenen hoeslaken is perfect. Levering is echt de volgende dag! Verder zeker wel tevreden

14 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel met veel keus en goede…

Fijne winkel met veel keus en goede prijzen. Ik vind het prettig dat bij de productinformatie ook staat aangegeven wat de kwaliteit van de stof is. We hadden voorheen de goedkoopste lakens en daar waren gaatjes in gekomen, nu hebben we bewust voor een wat betere kwaliteit stof kunnen kiezen.

15 juillet 2026

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus