Net de padelracket testsessie op vrijdag gedaan met Olivier van HollandPadel. Echt top geholpen! Een uur lang verschillende rackets kunnen uitproberen in allerlei spelsituaties. Olivier is superre... Voir plus
Lisez les avis des autres
Top ervaring. Super snelle levering en prima wedstrijd. Ik vond de reviewvideos op Instagram ook echt top.
Hebben op de site staan voor 16:00 besteld volgende dag binnen nou niet dus,heb geen 5 sterren omdat ik vind dat het een keuze is met welke vervoerder je zaken doet en hierdoor ik mijn artikel te laa... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
HollandPadel Wij zijn Olivier en Julius, twee broers met een enorme passie voor padel. Onze reis begon toen Julius drie maanden in Málaga woonde om zich volledig op padel te richten. In die periode raakte hij compleet verslaafd aan de sport en oefende hij dagelijks. Inmiddels is hij padelleraar geworden. Dankzij zijn enthousiasme heeft hij ook zijn broer Olivier aangestoken, die nu net zo gepassioneerd is over padel. Bij ons staat kwaliteit centraal. We selecteren alleen de beste padelrackets om ervoor te zorgen dat onze klanten de optimale speelervaring krijgen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een racket te vinden dat past bij jouw speelstijl. Daarom helpen wij je graag bij het maken van de perfecte keuze. Onze missie is simpel: iedereen voorzien van het ideale padelracket/padelgear, zodat zij hun spelplezier en prestaties naar een hoger niveau kunnen tillen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- hollandpadel.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Duidelijke site en bestelling werd snel…
Duidelijke site en bestelling werd snel opgestuurd.
Erg tevreden
Erg tevreden! De service is uitstekend en snelle reacties. Ook de levertijd was kort, waardoor alles vlot verliep. Zeker een aanrader!
Erg blij met mn nieuwe racket
Goede webshop en doet wat ze beloven. Goede prijzen voor de artikelen, ik bestel daarom voortaan bij dit bedrijf. De klantenservice is trouwens ook echt top en goed bereikbaar. Indien je vragen hebt kun je gemakkelijk chatten met ze.
Top bedrijf met geweldige klantenservice
Super goede en concurrerende prijzen, snelle leveringen en ontzettend fijne klantenservice. Ze denken met je mee en zijn bereid tot het uiterste te gaan om je tevreden te houden. Ik attendeer iedereen in mijn omgeving daarom ook om lokaal en dus bij hen te kopen.
5 out of 5
Top geholpen
Top geholpen, voortaan altijd bij Holland Padel mijn padel spullen halen!
snelle levering en alles precies zoals…
snelle levering en alles precies zoals afgesproken
Goede service en snelle levering
Worst service. Do not buy!
Never received my purchase and never received a response to the emails sent. The worst service ever!

Réponse de Hollandpadel
Top service
Top service! Je wordt geholpen alsof je hun eerste klant bent. Zeer snelle levering met een goede prijs/kwaliteit verhouding!! Super
Geweldige gasten en mooi bedrijf top…
Geweldige gasten en mooi bedrijf top kwaliteit en top service een aanrader
Goede snelle service!
Goede kwaliteit en goede service!!
Scherpe prijs en snelle levering
Scherpe prijs en snelle levering. Racket werd de volgende dag al bezorgd.
Geweldige service!
Niks aan te merken! Bestelling was erg snel, waardoor ik de dag erna meteen mijn nieuwe padelracket kon gebruiken.
Een echte aanrader!
Hier twee padelrackets gekocht. Spelen super en dat voor een goede prijs! Ook zijn beide rackets nog extra bijgetaped voor betere grip! Snelle topservice en dus een echte aanrader!