Tandlægerne Holmevej Avis 8

3,3

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

tandlægen fusker og svindler

personalet var meget aggressive og stressede, tandlægen maste mit ansigt, og ødelagde flere plumper, tandlægen er voldig, og virker til at have svære hukommelses problemer.

Det er et rigtigt dårligt sted, som laver unødvendige indgreb på patienterne, og ødelægger eller fine tænder eller fyldninger, der ikke kræves behandlet, verificeret af ny tand læge.

det er en fusker klinik, som snyder med behandlingerne.

13 janvier 2026

Aldrig mere tandlæge skræk og det passer Jeg er barn af Graven børne tandlægen

Jeg er barn af Graven børne tandlægen. Uha Uha glemmer det aldrig. Vi børn glemmer det aldrig.
Jeg kommer fra, godt smil i Højbjerg. Jeg følte at, jeg nærmest skulle have gebis, i hvertfald i følge dem. Og så er de ikke en skid, undskyld billigere.
Fik mod til at skifte til, tandlægerne på Holmevej. Jeg fik Thorsten som tandlæge. Min første tand blev lavet uden bedøvelse. Det sagde han, at jeg sagtens kunne klare. Og ja det kunne jeg. Den næste var en kindtand som skulle opbygges igen. Uha så skulle jeg bedøves. Torsten sagde at du mærker det ikke. Ha jeg fnøs og tog godt fast i sædet. Øh han siger lige til mig og luk lige munden lidt i, kunne mærke hans finger trykke, ja jeg mærkede det sgu ikke. Jeg måtte bøje mig i støvet som man siger.
En ultimativ dejlig oplevelse ved tandlægen.
I dag var jeg så ved tandplejer Stine. Uha jeg skulle jo have målt tandlommer. Uha det gør ondt eller gør det. Nej . Jeg fik bedøvende creme på. Stine vidste godt at hvor bange jeg var. Jeg var ved Stine i lidt over en time. Der var på intet tidspunkt om at jeg skulle skrige, eller at jeg var på vej til at gå. Aldrig.
Så til jer der virkelig er bange for tandlægen, her er løsningen.
Jeg må sige til dig at du jeg ikke kan forstå den kritik der er mht om små rum
Du skal sgu da kun have placeret rumpen et sted. Du skal da ikke rende rundt.
Min anbefaling er at 10 ud af 5. Vi ses. Knus fra Henriette 🙂🙂.

23 septembre 2025

Jeg har kun gode ting at sige om…

Jeg har kun gode ting at sige om Tandlægerne på Holmevej. Lige fra den gode service i skranken, når man ankommer til selve behandlingen, som altid er professionel.
Nyeste udstyr som f.eks. opdagede at jeg havde inflammation i en rodbehandlet tand uden at jeg havde gener. På den måde kunne jeg hurtigst muligt får styr på det. Varmeste anbefaling.

20 juin 2025

holda åb det var dorligt

holda åb det var dorligt.

de er meget ubrugelige.

stedet er småt og klaustrofobisk, og der er ingen plads, man føler sig mast, og tandlæge stolen ligner et obduktions bord, og man har hovedet i et metal kar.

stedet vækker tandlæge skræk.

tandsylvanien :D kalder vi det.

ned til drakutand og donerer blod. :D

1 août 2025

God og behagelig oplevelse

God oplevelse med fokus på at ligge en plan for de ting der skal ordnes. Fuld transparens om pris. Både tandlæge og tandplejer er god til at håndtere en form for tandlæge angst.

Receptionist er meget imødekommende og behagelig, det fuldender en godoplevelse.

2 juillet 2025

Meget behagelig oplevelse

Meget behagelig oplevelse. På trods af min tandlæge angst følte jeg mig velkommen af det smilende og imødekommende personale. Tandlægen lyttede til mig og fik mig til at føle mig rolig under hele behandlingen . Kan kun anbefales

9 janvier 2025

lyver om alt

lyver om alt, fra at man bliver lovet at komme til en tandlæge og ikke en tandplejer, til regler og normer.

tandlægen er meget aggressiv og stresset, og magter ikke jobbet, kan ikke en gang lave en simpel tandrensning.

komplet uduelig, absolut 0 point værd.

18 décembre 2024