Via forum op reddit bij deze website gekomen. Mooie prijzen voor pokemon boxen ipv van de andere grote platformen. Zowel op trustpilot als via cardmarket alleen maar positieve reacties gelezen. Afgelo... Voir plus

De eigenaar/webshop ontdekt via Reddit en na zeer positieve ervaringen van anderen was ik zelf overtuigd. Dus maar een poging gewaagd en geen spijt! Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij ze... Voir plus

Voor de tweede keer besteld bij holograil, nu een wat duurder item. Erg leuke webshop met redelijk goede prijzen in deze rare Pokémon markt. Erg snel verzonden (dezelfde dag) en goed verpakt aangekome... Voir plus

1. Boutique d'objets à collectionner
  2. Magasin de jouets

Holo Grail is dé specialist in Pokémon kaarten. Ontdek allerhande sealed producten, zorgvuldig geselecteerde singles, maar ook graded kaarten. Betrouwbaar, transparant en gericht op verzamelaars én spelers. Voor unieke Pokémon items tegen een eerlijke prijs bent u bij Holo Grail aan het juiste adres.

4,7

Demande des avis aux clients

4,7

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nette shop.

Snelle levering, leuke extra's. Top service, goede prijzen.

21 juillet 2025

Réponse de Holo Grail

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Fijn om te horen dat de service en extra’s in de smaak vielen.

Goed verpakt en snel bezorgd!

Ik heb een aantal booster packs en tins besteld en ze zijn goed en snel bezorgd! Ze zijn goed verpakt om schade te voorkomen. Ik ben zeer tevreden voor mijn eerste bestelling en zal weer binnenkort meer bestellen!

23 juillet 2025

Réponse de Holo Grail

Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed bij je is aangekomen. We zien je graag snel weer terug!

Psa 10 slab besteld

Psa 10 slab besteld, kwam goed verzorgd binnen zou hier zo weer bestellen als er weer wat moois opstaat 10/10

22 juillet 2025

Réponse de Holo Grail

Bedankt voor je review en bestelling. Ik wens je veel plezier met je mooie nieuwe slab!

Holo Grail is real

Na een post op Reddit heb ik bij deze nieuwe webshop een bestelling geplaatst; 1x Team Rocket's Mewtwo Ex box, 1x Destined Rivals 3-pack blister (Kangaskhan) en 1x Black Bolt & White Flare mini tin (Krookodile/Excadrill). De verkoper kwam toegankelijk en betrokken over in zijn interacties op Reddit en, ook al blijft Pokémon prijzig, de prijzen voor deze producten leken mij redelijk acceptabel. Zojuist is mijn pakket in goede orde en compleet aangekomen. Voor wat het waard is; er zat nog een sticker en een setje ETB-dividers bij. Ik heb alles direct geopend. Leukste kaart kwam uit het enige Surging Sparks pakje (Mewtwo Ex box): een Feebas illustration rare. Verder 2 reguliere 'Ex'' kaarten (uit in totaal 9 pakjes). Succes met de shop, ik ga 'm zeker in de gaten blijven houden.

22 juillet 2025

Réponse de Holo Grail

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review en vertrouwen RH! Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat de pulls niet tegenvielen (Feebas is stiekem best een leuk kaartje). Hopelijk tot een volgende bestelling! 🙌