Homeentertainment Avis 9

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

ADVARSEL

ADVARSEL! FALSK SIDE!!
Du modtager ikke dine film , ser ikke dine penge. Ingen kundeservice eller hjælp.
100 % en falsk side.

13 février 2026
Logo de Homeentertainment

Réponse : Homeentertainment

Forstår ikke anmeldelsen... Hvor har du overført til? Kan ikke se pengene være gået ind, hverken via mobilepay eller bankoverførsel :(

varer som forventet

varer som forventet - hurtig levering og ok pris.
tracking på pakken og leveret til døren.

super tilfreds, kommer helt klart igen :)

14 mars 2024

Jeg bestilte to film hos jer og betalte…

Jeg bestilte to film hos jer og betalte for at få sendt med sporingsnummer.
I stedet sendes filmene som almindeligt brev.
Jeg vil egentlig godt have de penge tilbage, jeg har betalt for at få sendt med sporingsnummer.
Og når man ringer til jer, svarer i ikke.

2 février 2022

Køb dine varer et andet sted.

Jeg vil ikke anbefale at købe hos dette firma. Jeg har ikke fået min bestilling og jeg synes det er lidt mistænkeligt hvis posten smider 2 Quickbreve væk, så måske er min bestilling aldrig blevet sendt - men pengene er trukket for længst. Jeg har skrevet flere mails, men der går lang tid før der bliver svaret.
Så må konstatere at mine penge er tabt og jeg er blevet en erfaring rigere.

19 novembre 2021

Ok service

Lidt forvirring i starten ang leveringstid. Ellers ok. Dog lidt øv at coveret til filmen er tysk da det var en gave.

24 mars 2020