Homeroom Norge Avis

3 069
TrustScore 4 sur 5

3,8

Når postnord (som jeg mistenker egentlig er en russegjeng som driver dugnad til inntekt for bussen) kødder det til med å levere til feil addresse og lot sengen ligge i en hage i noen dager, var det u... Voir plus

Vi er veldig fornøyde med selve møbelet – det er et flott og interessant produkt, og akkurat det vi hadde lett etter. Dessverre synes vi at kvaliteten på finishen kunne vært bedre, spesielt med tanke... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tok veldig lang tid før gulvteppet kom. Måtte etterlyse det og fikk da beskjed om å ta kontakt om det ikke ble levert etter et visst antall dager. Gulvteppet er pent, rettet seg fort ut etter oppakkin... Voir plus

Får svar på mine spørsmål ganske så kjapt...og de fixer det på med engang. Ingen fakturering eller spørsmål på ting som mangler selv etter halvt år (er ikke så rask å ta kontakt selv heller hvis det e... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. Magasin de meubles
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin d'ameublement d'extérieur

Écrit par l'entreprise

Homeroom har Skandinavias største sortiment av møbler, utemøbler og innredning online. Skap et hjem som reflekterer akkurat din personlighet og stil. Her finner du alt til soverom, stue, kjøkken, hage, uterom m.m. Shopp enkelt og trygt på Homeroom.no

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 069)

296 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skapet var ganske ustødig

Skapet var ganske ustødig, så måtte skru det fast i veggen. Litt treg levering, men ikke noe utover det en må forvente av møbelleveranse.

Alt i alt en god opplevelse.

8 juillet 2026

Fantastisk service!

Liten skade på tv-benken vi mottok. Vi fikk raskt kontakt med kundeservice som ordnet ny tv benk til oss veldig raskt. Fantastisk service og anbefaler virkelig å bestille via denne butikken.

26 juin 2026

Fikk feil vare...

Fikk feil vare og de tilbyr pengene tilbake ved retur men uten frakten som kostet 400kr, når det er de som sendte feil.

7 juillet 2026

Réponse de Homeroom Norge

Hei, takk for din tilbakemleding.
Når en retur gjennomføres, refunderes også den opprinnelige fraktkostnaden dersom alle varene som frakten gjelder for returneres.

I ditt tilfelle består bestillingen av én vare. Når returen er mottatt og behandlet på vårt lager, vil du derfor også få refundert fraktkostnaden.

/Lars, Homeroom team

Tok veldig lang tid før pakken ble…

Tok veldig lang tid før pakken ble sendt…klokka var litt mer «jalla» enn jeg fikk inntrykk av…men ok…gulfargen var forskjellig fra bildet…

4 juillet 2026

Réponse de Homeroom Norge

Hei. Takk for din tilbakemelding.
Klokken sendes fra en ekstern leverandør og har derfor noe lengre leveringstid enn varer som sendes fra vårt eget lager. Jeg kan imidlertid se at pakken ble gjort klar for henting innenfor den oppgitte leveringstiden.

Dersom klokken ikke svarte til forventningene dine, er du selvsagt velkommen til å benytte angreretten og sende den i retur. Du finner informasjon om hvordan du returnerer varen i returinstruksene som fulgte med pakken.

Puff og stoler

Bestilte godstoler og puff, nydelig kvalitet og vanvittig gode å sitte i. Vi er superfornøyde alle her i hus, både store og små.

22 juin 2026

Jeg har kun mottatt beina til bordet

Jeg har kun mottatt beina til bordet. Bestillte komplett bord. Homeroom burde valgt en annen transportør enn Postnord, en transportør som er i stand til å levere både bein og bordplate.

25 juin 2026

Réponse de Homeroom Norge

Hei, takk for din tilbakemelding.
Selv om en vare sende som to ulike pakker kan vi ikke garantere at pakke pakkene leveres samtidig,
I dette tilfellet ser vi siste kolli ble levert 29.06, godt innenfor oppgitt leveringstid.