homeworktime professional organizing Avis 164

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gebruiksvriendelijke site en ook de geleverde producten zijn kwalitatief. Maar de service van Sophie is wat deze site zeker aan te bevelen maakt! Door stakingen bij de Post was het een tijdje onduidel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na mijn eerste bestelling, waar ik al een hoge waardering heb geplaats . Is het deze keer ook weer een waardering voor bijvoorbeeld het Product, de kwaliteit van de inhoud en zeker niet vergeten de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie overzichtelijke planner voor aan de muur. Fijn om in één oogopslag de weekplanning te kunnen bekijken. Èn, ook nog op een vaste plek. De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elke keer opnieuw word ik blij als ik deze agenda zie liggen en er weer een afspraak in mag schrijven. Hij is overzichtelijk, praktisch, heel compleet en vooral heel, heel mooi! Ben blij dat ik deze a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Professionnel de l'organisation
  2. Éditeur

Informations provenant de diverses sources externes

professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Cadeautje voor mijzelf!

Ik kon de agenda voor 2025 als pre order bestellen. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Sophie maakt er echt een cadeautje van! Dit is mijn 4e agenda van haar. Superleuk!

12 juillet 2024

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel voor mooie review, zeer gewaardeerd. :-)

Zoals het hoort

Zoals het hoort. Duidelijke communicatie, snelle reactie.

15 janvier 2024

Réponse de homeworktime professional organizing

Hartelijk dank voor de positieve review en de genomen moeite die te plaatsen. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Slimme kalender voor het hele gezin

Heel blij met deze slimme en goed doordachte planner. Er zitten zoveel slimmigheidjes in die zich vanzelf wijzen, en de stickers zijn een fijne toevoeging. De kalender is absoluut goed geprijsd, en wordt leuk verpakt geleverd.

6 janvier 2024
Avis spontané

Réponse de homeworktime professional organizing

Dat is een hele mooie review, want in het maken is het precies zo bedoeld en het maakt me blij dat het zo is ervaren. Dankjewel! <3

Agenda

Ik ben zeer tevreden over hoe de agenda verstuurd is
Met zorg en aandacht
Mooi als kado ingepakt
Een lief persoonlijke kaartje erbij
De agenda is mijn favoriet geworden Ik hoop de agenda zeker nog vaak te mogen gaan bestellen
Bedankt
Voor iedereen hele gezellige dag gewenst en een gezond 2024
Tot volgende jaar voor mijn bestelling

21 décembre 2023

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Esther, wat ontzettend lief. Voor jou ook een heel mooi 2024 en tot in dat nieuwe jaar. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie overzichtelijke planner voor de chaoot.

Èn, ook nog op een vaste plek.
De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in ons huishouden nog weleens verdwaald...
Na een paar jaar de 'zwervende' agenda, nu voor het 2e jaar de planner op een vaste plek in huis.
De planner heeft net als bij de agenda, een handige indeling, diverse leuke en handige extra's zoals stickers, menuplanner, inpaklijsten voor de vakanties en veel andere handige organize tips en foefjes.
Een compleet plaatje.

Wederom heel blij mee.

Dankjewel Sophie

5 décembre 2023

Top service

Superleuk dat ze een persoonlijke boodschap erbij hadden gestopt en uitleg gaven waarom het wat langer had geduurd met de bestelling. Ook kreeg ik een extraatje omdat de bestelling iets langer had geduurd. Was echt top geregeld!

6 novembre 2023

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Monique, graag gedaan!

Noté 5 sur 5 étoiles

De must have agenda voor elk gezin!

De must have agenda voor elk gezin!

Duidelijk
Praktisch
Overzichtelijk
Leuk
En boordevol extra’s

31 août 2023

Dankjewel Gina, zo is het inderdaad precies allemaal bedoeld. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Product is handig in gebruik

Product is handig in gebruik en de persoonlijke benadering is erg fijn.

14 août 2023

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Jeroen, review zeer gewaardeerd. Fijn dat de planner handig is in gebruik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super complete en mooie familieagenda

De agenda uitpakken was al een genot. Super verrassend ingepakt. Het gebruik van de agenda maakt mij nog blijer. Aan alles is gedacht. Handige bewaarmapjes per maand, veel ideeën staan erin. De kinderen vinden het ook een leuke agenda met alle stickers, die je kunt gebruiken voor activiteiten. Echt een aanrader als je leven op orde wilt houden.

5 janvier 2023

Réponse de homeworktime professional organizing

Wat leuk, dankjulliewel voor de mooie review! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij gebruiken deze agenda al jaren om…

Wij gebruiken deze agenda al jaren om ons huishouden georganiseerd te houden 😉. Dit jaar voor het eerste de kalender besteld en ik ben om. Heel fijn om de hele week naast elkaar te kunnen lezen en hier de namen van het gezien aan toe te kunnen voegen, fijner om te schrijven zonder ringband in het midden. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Fijne service, snelle levering en een feestje om te ontvangen en gebruiken!

31 décembre 2022

Réponse de homeworktime professional organizing

Wat leuk om te horen, dankjewel voor de uitgebreide review. 🥰

Geweldig goed!!

Snelle bezorging en ook nog eens prachtig ingepakt
Contact heel fijn!! Aandacht, kwaliteit en snelheid!!! Prima!!!! 👍👍👍👍

21 décembre 2022

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Edith, voor de mooie review en zeer gewaardeerd dat je al zoveel jaren de agenda besteld. 🤗🙏

Snelle service

Snelle service, aandacht voor detail, een persoonlijk kaartje erbij, heel fijn.
En natuurlijk een top product dat me al een aantal jaar helpt meer structuur in de week te krijgen!

9 novembre 2022

Lief van jou Anne, dankjewel. 🤗

Beste agenda ooit

Derde jaar dat ik deze agenda heb en wederom zo mooi en leuk vormgegeven en met zo veel liefde verpakt en verstuurd. De agenda zelf is zo veel meer dan een agenda. Het is een organisatorische hulp die rust en overzicht geeft en doet het ook als dagboek goed, zeker in combinatie met de fotobladen van Klikkie (aanrader!). Ik ben fan en hoop dat ik nog jaren kan genieten van deze fijnste agenda ooit!

4 novembre 2022

Zo'n mooie woorden 🌟, DANKJEWEL!! 🥰

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus