homeworktime professional organizing Avis 164

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Gebruiksvriendelijke site en ook de geleverde producten zijn kwalitatief. Maar de service van Sophie is wat deze site zeker aan te bevelen maakt! Door stakingen bij de Post was het een tijdje onduidel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na mijn eerste bestelling, waar ik al een hoge waardering heb geplaats . Is het deze keer ook weer een waardering voor bijvoorbeeld het Product, de kwaliteit van de inhoud en zeker niet vergeten de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie overzichtelijke planner voor aan de muur. Fijn om in één oogopslag de weekplanning te kunnen bekijken. Èn, ook nog op een vaste plek. De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elke keer opnieuw word ik blij als ik deze agenda zie liggen en er weer een afspraak in mag schrijven. Hij is overzichtelijk, praktisch, heel compleet en vooral heel, heel mooi! Ben blij dat ik deze a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Professionnel de l'organisation
  2. Éditeur

Informations provenant de diverses sources externes

professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Mooie agenda

Mooie agenda, overzichtelijk ingedeeld en te gebruiken door ieder gezinslid

6 novembre 2021

Dankjewel Rob, leuk, want zo is hij helemaal bedoeld. ☺

Een fijne agenda

Een fijne agenda. Alweer voor het 4e jaar dat ik deze agenda in gebruik ga nemen.
Super leuk ingepakt, een cadeautje om te krijgen.

9 octobre 2021

Dankjewel voor jouw review Katinka en je 4e jaar! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben weer super blij met deze agenda

Ik ben weer super blij met deze agenda! Wat aan het einde van het jaar gewoon een dagboek is geworden. Alles kun je erin kwijt, veel ruimte en heel overzichtelijk!

8 octobre 2021

Wat leuk Simone, dankjewel voor de mooie review. 💖

Geweldig!

Vierde jaar op rij de fantastische agenda besteld. Je wordt jaarlijks op tijd op de hoogte gebracht voor een pre-order. En zodra de agenda binnenkomt is het pas echt een feestje. Met heel veel aandacht en liefde ingepakt, en niet te vergeten een persoonlijke boodschap!! Fantastisch!

7 octobre 2021

Réponse de homeworktime professional organizing

Wat lief Tamara, ik doe dat met veel plezier en vier jaar is gewoon op 1 na allemaal! Dankjewel voor de mooie review en als goede klant. 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste gezinsagenda die er is

Beste gezinsagenda die er is! Lichtjes in de ogen elke keer als vrouwlief hem binnen krijgt :)

7 octobre 2021

Réponse de homeworktime professional organizing

Wat een bijzonder mooie review, daar krijg ik ook lichtjes van in mijn ogen. 💫 Hartelijk dank!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de home*work*time agenda!

Heel blij met de home*work*time familie agenda! Ook nog de moeite waard om orde in de chaos te brengen nu ik deze agenda pas in mei ben gaan gebruiken. Mijn andere agenda was gesneuveld, dus op zoek naar een nieuwe. Wat een geluk bij een ongeluk. Eindelijk een agenda waarbij ik alles overzichtelijk bij kan houden, plannen en echt niets kan vergeten!!! Een heel fijn hulpmiddel om tussen alles door ook rust te creëren en een leuk naslag werk te hebben. Met handige extraatjes en stickers die ik nu eens echt gebruik!!! Of je nu een gezin hebt met jonge kinderen of al flinke pubers groot brengt, helemaal in de roos!
En niet te vergeten prima service en verzending !!!

11 mai 2021

Wat een bijzonder lieve en enthousiaste review Eveline! Dankjewel. 😍

Top!

Snelle bezorging, vriendelijk, een feestje om de agenda weer te ontvangen!

7 février 2021

dankjewel esther. 😃

Super agenda

Super agenda, heel fijn en overzichtelijk!
Service is geweldig, snel en altijd met een persoonlijk berichtje, heel lief.

12 janvier 2021

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Helmi, je hebt hem (bijna) van het eerste uur. Leuk dat je de agenda zo fijn vindt en dankjewel voor je berichtje! 💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering! Leuk extraatje toegevoegd!

11 janvier 2021

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Debby, ik probeer het altijd een beetje gezellig te maken. Veel plezier ervan! 📘

Top Service

Top Service! Precies dat wat ik er van had verwacht. Mooi en persoonlijk ingepakt/ontvangen.

9 janvier 2021

Réponse de homeworktime professional organizing

Dankjewel Michelle, voor het nemen van de moeite en de mooie review. ☺

Perfect!

Perfect! Mooi verpakt, persoonlijk en snel. Het product spreekt me ook onwijs aan en voldoet naar m’n verwachtingen

Wat FIJN om te horen Sabine, dankjewel voor jouw mooie woorden. 😍

Aanrader!

Aanrader! Snel geleverd en net als voorgaande jaren weer een super handige agenda. Weer een feestje om uit te pakken door de mooie verpakking en de handgeschreven kaart van Sophie!

Réponse de homeworktime professional organizing

Lief, lief, lief, je maakt me weer helemaal blij op een dag waar ik de lockdown met nooit-meer-alleen-zijn even beu was. 😄⛅

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi en inventief

Mooi! Als je een taak hebt afgerond kan je deze uitgummen... De pen heeft een gum aan het einde! GENIAAL!
Veel ruimte voor notities.

Réponse de homeworktime professional organizing

Hoi Ilse, dankjewel voor je mooie review. Doel je op de vakjes boven de dagen? Je mag me altijd mailen, ik heb graag feedback. 💌

Vriendelijk met persoonlijke noot

Altijd correct, vriendelijk met een persoonlijke noot. Snelle levering en een goed product!

Dankjewel Mabel, fijn zo'n positief bericht. 🌞

Verrast!

Ik voelde mij heel speciaal bij het ontvangen van de familie-agenda. Zo mooi ingepakt. Er zat een lief kaartje bij. Daarbij rolde er ineens een pen uit de agenda als verassing. Met deze pen kan ik ook gummen. Dat is echt iets voor mij als actieve planner. Heel erg bedankt en ook de beste wensen voor 2021!

1 janvier 2021

Wat een bijzondere review, heel vereerd. Dankjewel. 💗

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus