2,3

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,3

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

zamówiłem urządzenie do…

zamówiłem urządzenie do grzania/chłodzenia w cenie 299,- - przy dostawie okazało się,że koszty dostawy mam opłacić sam -o czym nie było mowy
brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą, poprosiłem o dokumenty rejestrowe - brak
warunki gwarancji - brak
firma krzak !!!!

24 novembre 2025

Zostałem oszukany w dostawie mini-piły…

Zostałem oszukany w dostawie mini-piły łancuchowej:
Generalnie : dostawa niezgodna z ich reklamą / reklama tej piły jest ciągle aktywna /

Zwróciłem towar do firmy na Słowacji / dostałem instrukcję zwrotu/
Czekam na zwrot wpłaty/ 459,25 PLN/

5 mars 2026

PRAWDA KTÓRĄ OPISUJĘ.

Złożyłem zamówienie na kupno mini pilarki reklamowanej
w mojej poczcie internetowej z 19 lutego 2026 r ,płatne przy odbiorze 412 zł. Przesyłkę otrzymałem 20 lutego ale zapłaciłem 459 zł, ..Ale to nie ostatnia niespodzianka , w przesyłce po rozpakowaniu okazało się że w stosunku do oferty w przesyłce brakuje zapasowego akumulatorka
oraz łańcucha- powinno być po dwie sztuk. To nie koniec niespodzianek, Ten akumulatorek który otrzymałem jest niesprawny w ogóle, nie da się go naładować. Po kilku godzinach ładowania zero napięcia. Brak instrukcji w j. polskim. A teraz uwaga : jedyny kontakt z zespołem obsługi klienta, to email który nie istnieje, telefonu brak. Próbowałem nawiązać kontakt kilka razy bez skutku . JEST TO KARALNE OSZÓSTWO.

2 mars 2026

Oszuści

Oszuści. Zamówiłem starter do rozruchu samochodu, a dostałem ładowarkę do akumulatora. Brak możliwości reklamacji, zwrotu. Zgłoszone na policję.

18 février 2026

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę, Piłę z drążkiem teleskopowym. Zgodnie z zamówieniem, miałem zapłacić w cenie promocyjnej 299,00zł. Tymczasem już od samego początku zaczęły się problemy, bo musiałem u kuriera z DHL-u zapłacić 345,00zł. Ale to nic w porównaniu z tym, co znalazłem w paczce po jej otwarciu. Mianowicie
w reklamach było:2 akumulatory 48V , a był tylko jeden 21V. Łańcuchy miały być 2 , a był tylko 1. brak oleju do smarowania łańcucha,ale to najmniejszy problem. W paczce brak jakiejkolwiek wzmianki do kogo się zwrócić w sprawie 4-letniej gwarancji i 30 dniowego zwrotu pieniędzy 345,00 zł.
A taką piłę, w Internecie, można kupić za kilkadziesiąt zł, tyle,że bez teleskopowego drążka, na którym mi najbardziej zależało, bo takie piły mam już dwie. zastanawiam się, czy to wasza pomyłka, czy celowe naciąganie klientów.
Ale muszę dodać jeszcze jeden problem. Mianowicie miał być drążek teleskopowy 0.5-2m, tymczasem drążek przy pełnym rozsunięty ma tylko ok. 1 metr. W poprzedniej recenzji o tym nie napisałem, bo drążek został jeszcze w paczce, a ja wyjąłem z paczki samą piłę i nią się zająłem.
Bardzo chciałbym odzyskać pieniądze, ale nie wiem do kogo mam się zwrócić w tej sprawie.

23 janvier 2026

Braak opinii na temat Homyfy-Shop

Chwalą się, że na Trustpilot jest o nich mnóstwo po -chlebnych opinii - oto przykład z ich strony:
Recenzje klientów – średnia ocena 4,9/5
Ja nie znalazłem nawet jednej pozytywnej ,czy negatywnej , więc nie wiem ,czy to nowa firma , czy jacyś oszuści ?

17 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit