Best Grooming Experience This was our first time at HoundPro. We were impressed with the professionalism and kindness of the staff at this company. They took great care of our dog.
Lisez les avis des autres
HondPro neemt de benen, wij denken vanwege de vele klachten over zijn nepreviews en nepfoto's. Mila heeft tientallen trimsalons gebombadeerd met Whatsappberichten met de vraag of ze zijn toko over wil... Voir plus
Gisteren voor de eerste keer met onze labradoodle bij hondpro geweest. Wij hebben na overleg een last minute afspraak kunnen realiseren in samenspraak. Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Welkom bij HondPro Een exclusieve hondentrimsalon, waar de schoonheid en het welzijn van je geliefde viervoeter onze hoogste prioriteit zijn. Stap binnen in een oase van zorg en verwennerij, waar professionele verzorging en liefdevolle aandacht samenkomen. We begrijpen de unieke behoeften van elke hond en streven ernaar om een ontspannen en plezierige ervaring te bieden. Met oog voor detail en een diepgaande kennis van verschillende rassen, zullen ze je trouwe metgezel omtoveren tot een plaatje van elegantie."
Coordonnées de contact
Lupinestraat 14A, 5614GM, Eindhoven, Pays-Bas
- 040 304 1668
- info@hondpro.com
- hondpro.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Korte wachttijden goede aandacht
Korte wachttijden, uitgebreide intake om de wensen bekend te maken
My puppy absolutely loved it!
My puppy absolutely loved it and she fell in love with Mila straight away! Totally recommended! You guys are the best!
Wat een super fijne ontvangst
Met mijn goldendoodle voor het eerst geweest. En ik weet dat hij best druk kan zijn hahaha. Maar wat super lieve mensen daar en ze hebben. Mijn hond zo lief behandeld. Want zijn puppy vacht zag er niet meer mooi uit. Maar nu weer een prachtige pup. Je word echt echt super verwelkomd. Nogmaals super bedankt tot de volgde knip beurt.
En heel fijne trimsalon
En heel fijne trimsalon. Ze houden rekening met het karakter van je hond en zijn creatief in het vinden van oplossingen voor moeilijke honden. Echt een aanrader
Super!
Voor de 2e keer heel tevreden over de trimbeurt voor onze pomchi. Vooraf fijn gesprek met zeer vriendelijke eigenaar. Echt n aanrader!!
Aanrader voor iedereen
Vriendelijk personeel, heel lief voor ons hondje. Geven goed advies en alles is mogelijk.
Hondpro gaat heel groot worden!
Zet hem op!
Zij zijn super geduldig en rustig…
Zij zijn super geduldig en rustig omgegaan met mijn hond. Waardoor het voor haar ook een zo fijn mogelijke ervaring was. Echt een aanrader
Uitstekende en professionele trimsalon!
Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe we onze Bodhi getrimd wilde hebben.
Het contact tijdens de trimbeurt was erg prettig waarin ze ons op de hoogte hielden.
Ruim vooraf werd er gemeld hoelang het nog zou gaan duren,
Bij aankomst voor het ophalen van ons vriendje, was hij erg blij.
Kortom wij zijn zeer tevreden over hondpro en zouden iedereen aanbevelen hier te laten trimmen!
Ons Billy is super geknipt door jullie
Ons Billy is super geknipt door jullie. En hij was zelfs niet bang. Wij komen zeker terug voor een volgende knipbeurt. Bedankt voor alles :)
SUBLIEM!
Vandaag met onze bijna 5 mnd oude maltipoo bij Hondpro geweest. Zeer vriendelijk ontvangen; samen afspraken gemaakt over de trimbeurt zodat ik niet voor verassingen kwam te staan. Ons hondje maakte bij ophalen een ontspannen indruk en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Toppers! Tot gauw!
Snelle service
Snelle service! Ze denken goed mee
En oordelen niet!
Zijn lief voor de hondjes en leveren mooi reserveren
TOPPP!!!
Leuk, lief en sociaal.
Vriendelijke ontvangst door de gastheer. Leuk personeel!
In één woord TOPPP!!!
Ik kom in ieder geval terug!
Fijne salon
Hele fijne man waarbij we al dezelfde dag terecht konden. De hond is mooi verzorgd en mijn tante en ik zijn er heel blij mee
Wat een liefde voor honden hebben ze…
Wat een liefde voor honden hebben ze hier!
Ze nemen alle tijd om de hond te laten wennen voordat ze ook maar iets doen. Hier wordt met passie gewerkt en dat is heel mooi om te zien en merken. Ik kom hier zeker vaker terug!!
Onze honden zijn heel mooi getrimd en…
Onze honden zijn heel mooi getrimd en het zijn hele lieve mensen.ik raad het zeker aan!! En graag tot de volgende keer!! Echt tip!
Goed!
Vandaag met onze hond voor t eerst bij de trimmer geweest. Ze waren super aardig en waren super geduldig met onze vragen. We konden erbij blijven en hebben daarna met een gerust hart onze hond achter kunnen laten.
Onze hond ziet er mega schattig uit!
Let op niet diplomeerde trimmer
Heeft geen opleiding gehad tot honden trimmer, heeft geen EHBO voor honden. Let op als je jouw honden kindje hier naar toe brengt. Dat hij niet alle tot geen Kennis hiervan bezit
Meerdere trimmers in de regio adviseren om hier niet naar toe te gaan.
Guusje is heel mooi getrimd
Guusje is heel mooi getrimd, 2 cm lang gelaten, precies zoals ik het wilde. Guusje zelf is er ook blij mee en niet 3 dagen boos op mij wat bij de vorige trimmer wel zo was :)
Supervriendelijk geholpen
Supervriendelijk geholpen, ook al was het "alleen" voor de nageltjes. Wij komen zeker terug.
Vrolijke en blije viervoeter
Zeer blij, afgelopen week mijn Labrador voor het eerst naar de salon gebracht. Ik wenste een schone en frisse hond.
Vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel.
Ik kreeg ook een zeer vrolijke " vriend" terug, fris, vrolijk en netjes geknipt.
Super!!👍
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.