Best Grooming Experience This was our first time at HoundPro. We were impressed with the professionalism and kindness of the staff at this company. They took great care of our dog.
Lisez les avis des autres
HondPro neemt de benen, wij denken vanwege de vele klachten over zijn nepreviews en nepfoto's. Mila heeft tientallen trimsalons gebombadeerd met Whatsappberichten met de vraag of ze zijn toko over wil... Voir plus
Gisteren voor de eerste keer met onze labradoodle bij hondpro geweest. Wij hebben na overleg een last minute afspraak kunnen realiseren in samenspraak. Zeer vriendelijk ontvangen, overlegd hoe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
"Welkom bij HondPro Een exclusieve hondentrimsalon, waar de schoonheid en het welzijn van je geliefde viervoeter onze hoogste prioriteit zijn. Stap binnen in een oase van zorg en verwennerij, waar professionele verzorging en liefdevolle aandacht samenkomen. We begrijpen de unieke behoeften van elke hond en streven ernaar om een ontspannen en plezierige ervaring te bieden. Met oog voor detail en een diepgaande kennis van verschillende rassen, zullen ze je trouwe metgezel omtoveren tot een plaatje van elegantie."
Coordonnées de contact
Lupinestraat 14A, 5614GM, Eindhoven, Pays-Bas
- 040 304 1668
- info@hondpro.com
- hondpro.com
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Liefde, kunde en geduld
Trimsalon HondPro is een salon waar ik graag kom. Er word met veel Liefde, kunde en geduld gewerkt met zowel de honden als hun baasjes. Een absolute aanrader!
goede service en mijn hond Azura is…
goede service en mijn hond Azura is goed getrimd terwijl het niet de makkelijkste hond is zelf de pootjes zien er mooi uit en de nagels zijn ook goed gedaan.
Vandaag voor de eerste keer geweest
Vandaag voor de eerste keer geweest. Mijn boomertje Milo is perfect getrimd :) Ook zeer vriendelijk. Hondje was op het gemak.
Onze hond Quita zag er super mooi uit.
Onze hond Quita zag er super mooi uit.
Goed ontvangen, relaxed voor hond
Goed ontvangen, erg vriendelijk en de hond was op zijn gemak.
Ik mocht er bij blijven, mijn hond vindt dat relaxed.
Kon aangeven hoe ik het getrimd wilde hebben, heel fijn.
Kreeg er zelfs koffie bij, dat is toch heel netjes.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen. Luisteren naar wat je graag wil en denken flexibel nee. Hond is rustig en relaxed als hij terugkomt
Heel tevreden
Heel fijn, eerst een intakegesprek om ook mijn hondjes op hun gemak te stellen. Ze zijn goed geknipt, Ik ben zeer tevreden, een aanrader! De volgende afspraak is al gepland.
We zijn heel tevreden over hondPro
We zijn heel tevreden over hondPro! Mila is heel vriendelijk en geduldig. Onze hond Lex voelt zich op zijn gemak en dat is heel fijn.
Goed geknipt, gelijk een nieuwe afspraak gemaakt!
Hele goede ervaring. Mooi getrimd
Hele goede ervaring. Onze hond ziet er weer prachtig uit. Werd alle tijd voor genomen om hem weer netjes te trimmen en zijn nagels te knippen
Mijn hond werd erg goed op haar gemak…
Mijn hond werd erg goed op haar gemak gesteld, personeel heel vriendelijk en erg blij met het resultaat!
Aangenaam verrast
Een zeer aangenaam en warm ontvangst. Werd ruim de tijd genomen kennis met elkaar te maken,zowel voor de hond als voor mij. Alle wensen en behoeften waren bespreekbaar. Het is voor mij overduidelijk dat Prohond met name zijn diensten verleend in het belang van de hond en niet alleen voor het oog.
Kundige en vriendelijke mensen
Great staff and great location
Great staff and great location! My dog was groomed days ago and he still smells good! We opted for the special shampoo and we did not regret it - his hair is sooo smooth! We already booked another appointment 5 weeks from now and can’t wait to be back! I definitely recommend!
aardig en behulpzaam
Mila was heel aardig en behulpzaam. Goede ervaring, mijn hond was mooie geknipt. Zeker aanrader!!
Wij zijn erg tevreden over hondpro het…
Wij zijn erg tevreden over hondpro het zijn kundige lieve mensen. Ze stellen de hond en hun baasje op hun gemak. Ik zou iedereen aanbevelen om hier je hond naar toe te brengen.vooral als de hond een wat "vervelend, boos,bijterig" gedrag vertoond tijdens zo'n behandeling. Ze weten er perfect mee om te gaan.
Wij hebben het top ervaren
Wij hebben het top ervaren!
Onze pomeriaantjes hebben zijn top geknipt. Ook waren ze heel geduldig en secuur te werk met mijn puppy van 7 maanden.
Zeker je vertrouwen en moeite waard!
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, geduldig,leggen alles goed uit, Mila vraagt echt naar je wensen en neemt de tijd en ik vind het super dat je gewoon bij je hond mag blijven.
Het is de tweede keer dat Bram ( onze…
Het is de tweede keer dat Bram ( onze oude Catalaanse herder met een enorm dikke vacht) bij Mila een volledige knip/trimbeurt heeft gekregen. Met liefde en geduld heeft Mila dat gedaan en Bram ziet er weer fantastisch uit👍!
Wat zo fijn is: Mila luistert en doet dan wat het baasje wil, z’n persoonlijke smaak laat hij achterwege.
Eenmaal thuis zei iedereen dat Bram nog nooit zó mooi van de trimmer was gekomen. Groot compliment voor Mila! We komen zeker terug!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.