Jag hjälper min dotter med att beställa/köpa batterier till hennes CI och hörapparat. Hon är mycket nöjd med batterierna, vilket gör att jag också känner mig nöjd. Just den här sortens batterier är in... Voir plus

Snabb leverans och väldigt bra priser. Jag beställde 10st paket batteri, men det fanns bara 3 i lager, så fick jag de 3 samt 10 st paket av bättre kvalitet. Så totalt 13 av 10 beställda. Men till p... Voir plus

Inget krångel. snabb behandling, vänligt bemötande, svarade på mitt mejl i stort sett med vändande epost. Tänk om alla bolag m.m. som gömmer sig bakom långa väntetider eller svarar inte över huvud t... Voir plus

1. Magasin de batteries
  2. Grossiste en batteries
  3. Magasin d'appareils auditifs
  4. Magasin de luminaires

Vi säljer hörapparatsbatterier och tillbehör på internet. Vi har märken som Rayovac, Duracell mfl. Riktigt bra priser och snabba leveranser. Vi har även en mängd andra batterier och knappceller på lager. Vi säljer även LED belysning och andra produkter.

4,8

Hittade precis de batterier jag letad efter..

Hittade precis de batterier jag letade efter till mina schweiziska klockor. Målet var att få tag på samma typ som tillverkarna själva använder i produktionen – och det fick jag. Redan tre dagar efter beställningen låg de i brevlådan. Snabb leverans och exakt det jag behövde. Mycket nöjd!

11 juillet 2025

Fel antal batterier vid leverans.

Hade beställt 5st 6-pack hörapparatsbatterier men fick bara 4st 6-pack. Mailade om problemet och fick resterande +några till. Trevligt bemötande vid telefonkontakt.

15 novembre 2024

Snabb och hjälpsam service

Beställde batteriaskar som tyvärr kom fram trasiga (vilket inte helt osannolikt beror delvis på att produkten i sig är rätt billig och är byggd av spröd plast). Påpekade detta för kundtjänsten och fick de trasiga askarna ersatta, plus två extra utan extra kostnad. Den nya ordern var dessutom extra väl inlindad i bubbelplast.

Väldigt snabb och bra service, rekommenderar!

20 juin 2024