Nails Gallery HorsensAvis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dårlig service og urimelig håndtering af min aftale

Hej,

Jeg er ærligt talt ret skuffet over min oplevelse hos jer i dag.

Jeg havde en tid kl. 14:00 og kom allerede ca kl. 13:45. Jeg gik op til kassen for at sige, at jeg var kommet, men der var ingen. ca Kl. 13:50 gik jeg derop igen, da en medarbejder stod ved kassen og talte i telefon. Jeg stod altså ved kassen flere gange og gjorde opmærksom på, at jeg var ankommet.

Kl. 14:00 var der stadig ingen mulighed for at tage mig ind, fordi begge medarbejdere sad med hver deres kunde. Jeg ventede derfor, fordi jeg havde en booket tid, men kl. 14:22 var I stadig ikke færdige. Jeg havde en aftale bagefter kl. 15:10, som jeg havde planlagt ud fra, at der på jeres hjemmeside står, at behandlingen tager cirka 1 time.

Det, jeg især er utilfreds med, er, at jeg fik at vide, at jeg “ikke var kommet”, selvom jeres kollega havde set mig ved kassen flere gange. Når I kun var to på arbejde og begge allerede sad med kunder ved min tid, virker det ærligt talt som en dårlig undskyldning at sige, at problemet var, at jeg ikke var mødt op. Der var jo tydeligvis heller ikke tid til at tage mig ind kl. 14:00.

Jeg spurgte derfor, om der kunne findes en løsning – for eksempel lidt rabat i dag eller på en anden booking – men det blev afvist. Jeg synes ærligt ikke, det virker fair, når forsinkelsen ikke skyldtes mig.

Jeg havde forventet en bedre håndtering af situationen og mere forståelse i stedet for at få at vide, at jeg ikke var mødt op, når det simpelthen ikke passer.

18 mai 2026

Var derinde i dag den 15

Var derinde i dag den 15. april 2025 hvor jeg skulle have et sæt gelenegle. Først og fremmest bliver man ikke engang hilst på når man kommer ind, men bare peget i en retning hvor man kan tage plads. Jeg har været der før, så dette var jeg godt klar over på forhånd. Ham der skulle lave mine negle havde virkelig travlt kunne jeg fornemme, fra jeg satte mig i stolen. Da han var færdig var neglene simpelthen så grimme, tykke og skæve. Jeg fortalte ham at jeg synes at neglene var meget tykke og at jeg gerne ville have det udbedret. Han blev simpelthen så vred, skældte ud og filede mine negle så meget i smadder at jeg stadig har ondt i dem. Resultatet blev selvfølgelig rigtig dårligt for han fik jo ikke mindre travlt af at han skulle file dem tyndere. Det var en rigtig dårlig oplevelse og neglene er fortsat meget skæve.

15 avril 2025

Dårlig oplevelse og ødelagte negle

Fik Shellak på, rigtig fint. Da jeg efter nogle uger, skulle have det fjernet, og have manicure og almindelig neglelak, også fint. MEN mine negle flækker nu, og jeg har måttet klippe dem helt ned. Den måde de har filet/slebet neglen på, har været alt for voldsom. Kommer aldrig der igen

4 mars 2024