Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, personalet er yderst imødekommende og hjælpsomme, man bliver altid mødt med et smil. 🥰 Butikken er god til at lave opslag på SoMe vi kommer sjældent... Voir plus
Lisez les avis des autres
Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig sød betjening, men salget er meget svingende. Kunne være dejligt hvid der var stande til blandet herre og dametøj.
L'entreprise a répondu
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende. Super nemt at booke, stille stand op. Nem og god guidning gennem app
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Coordonnées de contact
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Danemark
- 92 44 04 80
- horsens@reshoppit.dk
- horsens.reshoppit.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det er altid en fornøjelse at komme i…
Butikken er god til at lave opslag på SoMe vi kommer sjældent i butikken uden at have noget med hjem.
Butikken er altid pæn og ren vi giver Reshopit Horsens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tabte penge på leje af stand
Efter 4 uger har jeg kun tjent 319 kr, og betalte 499 for standen. Har dog haft stans i Århus hvor jeg tjente over 1000 kr.
Er vild med konceptet og har tidligere…
Er vild med konceptet og har tidligere haft stor succes med salget - denne gang har salget dog været ret skuffende, men tror det handler om at placeringen har været dårligere end de tidligere gange.

Rigtig sød betjening

Réponse de reshoppit.dk Horsens
Nem måde at komme af med sit “gamle”…
Nem måde at komme af med sit “gamle” tøj på.
Har solgt over 25 stk tøj på 3 uger.
Smart at man samtidig kan bruge sine salgspenge på at købe nyt tøj.
Klar anbefaling her fra

Réponse de reshoppit.dk Horsens
God behandling af mig og mine varer
Dejlig personale, nem opsætning og bare alt i alt et godt sted at have sin stand.
De første par uger tjente jeg hurtigt penge på mine ting 👍🏻

Alt spiller til UG
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende.
Super nemt at booke, stille stand op.
Nem og god guidning gennem app

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Der er altid pænt, rent og rydeligt og personalet giver altid god service!
Deres instagram giver også super god inspiration.

Réponse de reshoppit.dk Horsens
Der altid et stort og spændende udvalg…
Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit Horsens

Réponse de reshoppit.dk Horsens
Første gang jeg prøver at have en…
Første gang jeg prøver at have en stand. Super nemt hele vejen igennem og en rigtig god app hvor man kan følge salget.

Réponse de reshoppit.dk Horsens
Super fin måde at sælge brugt tøj på
Super fin måde at sælge brugt tøj på. Der er styr på det hele, og butikken er let at komme til.

Réponse de reshoppit.dk Horsens
personalet er ikke særligt venligt
personalet er ikke særligt venligt, hverken den nye butikschef eller nanna

Super oplevelse
Jeg har haft stand flere gange, med stor succes. En super bæredygtig måde at sælge og købe nyt tøj. Jeg kommer helt sikkert igen!

Stort sted
Stort sted. Kæmpe udvalg. Men mange rodede stande og billige mærker.
Jeg handler der selv med glæde men kan have svært ved at sælge mit eget tøj som tit er vintage. Hjælpsomt personale.

Réponse de reshoppit.dk Horsens
De er imødekommende og venlige til at…
De er imødekommende og venlige til at hjælpe, når man er ny i det.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.