En tilfældig onsdag oktober -25 blev vi på hjemturen fra vestkysten enige om, at vi ville spise aftensmad på Hotel Kløver Es i Hellevad. Tre gange schnitzler med brasede kartofler. Salat fra salat... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fremragende madoplevelse og unik gæstfrihed. Vi har hørt meget positivt om stedet efter der er kommet ny ejerkreds. Alt det vi har hørt om af positive tilkendegivelser, er vi efter vores besøg, 10... Voir plus
Et dejligt 3 dages ophold med følelsen af at være i centrum som gæst. Blev ved ankomst personligt vist rundt og hen til vores værelse. Lækker gammeldags kromad, til morgenbordet en invitation til at s... Voir plus
Vi holdt 2x70 års fødselsdag den 26.4. Rigtig, rigtig god oplevelse!! Mødtes til eftermiddagskaffe med kringle og småkager kl 15. Herefter en times linedance undervisning med Skærbæk linedansere.... Voir plus
Ikke en oplevelse!
Tre gange schnitzler med brasede kartofler.
Salat fra salatbaren.
Maden var egl. ok - sådan da. Paneringen på kødet hang ikke fast, de “brasede kartofler” kom vist fra en frostpose-. Ikke en kulinarisk oplevelse til en pris a 250 kr pr kuvert.
Salatbaren var lidt halvtom, men med ok råvarer.
Dejligt hotel med super service.
Venlig og særdeles servicemindet betjening.
Man følte sig virkelig velkommen.
God mad, indbydende serveret.
Overalt på stedet rent og pænt.
Kan på det varmeste anbefale dette hotel.
Lilli og Preben Holst, Djursland.
Der fandtes ikke et eneste stykke frugt…
Der fandtes ikke et eneste stykke frugt eller grønt ved morgenmadsbuffeten, heller ikke en gang som pynt, men som de sagde, er det ikke et ønske fra deres klientel. Jeg savnede dog et sundt tilvalg.
Et helt igennem godt ophold for os
Et helt igennem godt ophold for os. Dygtigt kompetent personale, vældig god mad både morgen og aften. Fint nyrenoveret værelse med nye senge.
Restauranten så også nyrenoveret ud.
Super service med at lave en madpakke om morgenen og kaffe-to-go til at tage med på tur for at minimere madspild vel at mærke GRATIS!!
Desuden en god ide at tilbyde man kan vælge at tage kaffe + kage med op på værelset!
Det er ikke sidste gang vi besøger jer😉
Kedelig morgenbuffet
Kedelig morgenbuffet; intet grønt eller frugt, ingem små søde sager (pandekager, morgenkager eller lign.) Som der ellers altid er på alle de andre hoteller vi har været på. Seng der trængte til at blive skiftet ud, da madrassen var godt flad. Og flere andre ting, som burde være i orden på et hotel. Vi kommer ikke igen.
Vi holdt 2x70 års fødselsdag
Vi holdt 2x70 års fødselsdag den 26.4. Rigtig, rigtig god oplevelse!!
Mødtes til eftermiddagskaffe med kringle og småkager kl 15. Herefter en times linedance undervisning med Skærbæk linedansere. Tjenerne var meget fleksible, for herefter måtte de dække op på “dansegulvet” til aftensmads buffet. Super lækkert mad på buffeten, rigtig god betjening (søde tjenere). Festen sluttede ved midnatstid. Vi var ca. 10 par som overnattede på hotellet i pæne og rene værelser. Til morgenmad var der, det der skulle være.
Vi kan kun give hotellet vores bedste anbefaling!!
Vita og Poul
Rullepølsen var trods alt i top
Vi har idag besøgt jer til en fødselsdag. Vi skulle have brunch.
Vi blev på intet tidspunkt glædelig overrasket over maden, en jevn skuffelse. Kun rullepølsen var værd at gå efter anden gang. Høns og asparges i tarteletter , der var tyyyk sovs med asparges 4 personer ved vores bord vandt ikke et stykke kød.
Mørdbradbøffen var halv kold, her var sovsen også tyyyyk
Lokaler og personale var helt fint, derfor de 2 stjerner
Fantastisk ophold😃
Fantastisk ophold😃
Vi er 4 par der er på ophold. Fantastisk betjening. Fantastisk mad. Alt er til 100%. Vi kommer snart igen😍
Gæst til brunch
Var til en fødselsdags-brunch på Kløver Es i Hellevad. Flotte gennemførte omgivelser, god servicering og ikke mindst lækker mad. Kunne sagtens selv finde på at holde en fest dér.
Vi har boet på hotellet fra den 31/8
Vi har boet på hotellet fra den 31/8 - 2/9 2023
Det har været en dejlig oplevelse på alle områder.
Rigtig god mad og fin betjening.
Altid imødekommen personale.
Kan varmt anbefales.
Lis og Leif Nielsen
Assens.
Dejligt sted og dejligt og venligt…
Dejligt sted og dejligt og venligt personale.
Lækkert mad.
Kan godt anbefales🤗🤗
Skønt hotel med dejligt personale
Fantastisk ophold igen.
Fantastisk mad, skønne vine, og drinks til fornuftige priser.
3 retters menu efterfulgt af kaffe og hjemmebagte småkager,
Tak for jeres søde gæstfrihed, hvor der altid er tid til gæsterne.
De varmeste anbefalinger
Fra Ulla og René
Vi kommer igen 😃
Hamrende godt sted til lidt selvforkælelse.
Jeg er på hotellet lige nu på weekendophold.
Jeg må sige, det har været en kanon oplevelse! Yderst venligt og imødekommende personale som både taler til, og med gæsterne, og samtidig er med på lidt humor.
De unge mennesker som driver stedet, fortjener i den grad, det lykkes for dem at få et levebrød ud af det! De knokler fra morgenmad til langt efter aftensmad, og når man så siger til dem: I må saftsuseme efterhånden være trætte, siger de blot: Det er vi såmænd også, men vi ses i morgen tidlig, ikke også!
Det er ikke et arbejde, men totalt en livsstil!.
Absolut prisværdigt!
Maden som de serverer er helt i en klasse for sig selv. Vel tillavet og særdeles velsmagende. Vi fik oksefilet fredag aften. Kødet var så mørt, at kniven stort set selv faldt igennem det.
Virkelig lækkert.
Skinkesteg lørdag.
Ligeledes flot anrettet, samt meget velsmagende og saftigt.
Forretter og desserter var også helt igennem velsmagende og præsentabelt anrettet.
Deres salatbar, som var til fri afbenyttelse, var også meget indbydende. Jeg tror umiddelbart der var mindst 21 forskellige ting at vælge imellem, så deeet.....
Prøv det, siger jeg bare!!!
3 dejlige dage
Det er et utroligt dejligt sted. Sød og venlig personale
Dejlig kromad. Flot morgenbord med alt hvad du kunne tænke dig, sågar en bitter eller skarp uden beregning.
Det er vores overnatningssted fra nu af når vi er i Sønderjylland.
Virkelig noget for pengene
3 dage på et flot renoveret hotel med et imødekommende personale. Altid smilende og klar til at hjælpe. Fint morgenbord og intet mangler og ovenikøbet med 4 fl. morgenbitter incl. Om aftenen serveres en udmærket 3 retters middag og skulle man have lyst til at smørre sig en frokostpakke om morgenen, er man også velkommen til det, og det hele er med i en fin jysk pris. Vi kan kun anbefale hotellet.
Skuffende ophold
Kan ikke forstå hvor de 5 stjerner er fundet ?Meget imødekommende personale. Boede på 1. Sal lige over måske emhætte, der var meget larmende. Meget bløde senge, som man næsten ikke kan vende sig i ! !! Glæder os til middagen suppe uden perler, virkelig uden smag, hovedretten bestod af to skiver meget meget kedeligt, gråt og meget tørt kalvesteg, med en smagløs sovs. Næste dag en fin wienerschnitzel ! 3. Dagen sprængt oksebryst som nok havde kogt det meste af dagen og derfor meget tørt, tykke tykke skiver, skåret på den forkerte led!!! Ikke nogen god oplevelse, som vi ikke anbefaler andre. Morgenbordet, ingen forskel på dagene, hårdkogt æg, ingen frugt og grønt øv øv. Havde virkelig glædet os.
Med venlig hilsen Kaj og Lis Værelse 15 1. sal
Op fra 14 til 17 marts 2023
Lige landet hjemme efter et 3 dejligt…
Lige landet hjemme efter et 3 dejligt dages ophold på denne skønne kro . Opholdet var købt gennem Risskov rejser, men vi fandt efterfølgende ud af, at vi kunne lige så godt have bestil direkte på kroen og fået samme tilbud og endda sparet en lille skilling.
Fantastisk dejligt sted, flot restaureret, meget flot og med sans for detaljen . Rent og fint på værelset.
Maden var fantastisk dansk kromad og i RIGELIGE mængder. Kaffe og sødt efter en 3 retters menu og morgen bitter til morgen buffet, ser man bestemt ikke mange steder og slet ikke til den fine pris…virkeligt et sted hvor man får valuta for pengene..
Alle tre værter og deres friske personale er utroligt venlige og imødekommende og giver sig tid til en snak og en hjælpende hånd til trods for travlhed..
Kan kun anbefale dette sted som et pusterum i en travl hverdag .
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra….
Mvh Rie
Fantastisk oplevelse.
Hej. Har lige været på en tredages ophold på Hotel Kløver Es. Meget fin betjening og super god værelse og fantastisk mad, som der var rigeligt af. Vil anbefale det og kommer der helt sikkert igen. Mvh. Ole
Hej godt sted.
Hej. Er lige kommet hjem fra et 4 dags ophold på Kløver Es for anden gang her d.29 januar og må sige det lever op til det vi forventede god service og en god mad oplevelse pæne og rene værelser selv om der var travlt var der tid til en snak og en god kvik kommentar et sted vi gerne vil anbefale til afslapning og ture rundt i Sønderjylland og en tur syd for grænsen.
Mvh. Tove og Niels Erik
2 skønne overnatninger
2 skønne overnatninger. Dejlig 3-retters menu, kaffe/te og sødt efter middagen og skøn morgenbuffet. Noget af det bedste mad vi har fået, jeg vil anbefale alle den oplevelse. Dejligt imødekommende personale - vi kommer igen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.