Opplevde det som en rask henvendelse med positivt svar og hyggelige medarbeidere. Det er noe kunden liker så er det hurtig betjening. Med vennlig hilsen Nina Rahm Vestrheim
L'entreprise a répondu
God service. Mangler tast for ønske om sms kontakt - mange hørselshemmede kan ikke høre telefon. Mulighet for å velge kommunikasjonsform er et must
Ei satan så høy rente. Nesten så en kan kalle det tyveri.
L'entreprise a répondu
House of Banks er en gratis finansiell rådgivningstjeneste. Vi sammenligner ulike finansielle produkter for å hjelpe deg med å finne det som passer best til dine behov. Hvis du leter etter et lån eller kredittkort så la oss gjøre det harde arbeidet for deg! Vi har erfaring med å hjelpe kunder fra hele Norge med deres økonomiske situasjoner.
Hei eg vil si at eg fikk en kjempe god service og eg kunne ikke fått bedre service enn hos dere
Hilsen Olav magne

Réponse : House of Banks
Ei satan så høy rente. Nesten så en kan kalle det tyveri.

Réponse : House of Banks
Hei,jeg vil refinasere lån og kredit korttet,som for mine gjelder er 12000kr,hvis jeg skal refinasere jeg skal betale bare 5000 kr.per måned,Vær så snill og hjelp.Mvh Kristina

Réponse : House of Banks
Jeg har fått tilbud av dere takker.Problemet jeg bor på Phillepinene er Norsk født Norsk kunne ønsket refinansiering, systemet deres godtar ikke mitt Phillepinske mobil nr kan ikke søke.Mitt mobil nr er+639459885776.Sigbjørn Knutsen

Réponse : House of Banks
Jeg ville søke om enda et lån, men etter med hjelp fra Lotte kom jeg frem til at jeg egentlig burde søke om refinansiering. Det var det jeg trengte nå! Tusen takk.

Réponse : House of Banks
Det er bra å send all informasjon om alle

Réponse : House of Banks
Realistisk, sier det som det er også med tanke på hvor mye en må betale tilbake. Liker at det er personlig, at en får flere alternativ

Med vennlig hilsen
Nina Rahm Vestrheim

Réponse : House of Banks
Har noe person lys til aa bli med en tur for aa gi
Gratis mat til ditt rund samfunn,eller lokal
Start kl.14.00 til 16.00 hver mandag 0g lordag
Velkommen for aa bli med
Takk
Klinkaew yeammalee