Houworst Avis

4,5

Bezorging is prima. Worsten zijn ok maar niet echt authentiek. De Groningse droge worst moet veel meer kruidnagel en witte peper in en ik proef op de 1 of andere manier ook nootmuskaat. Mocht je een k... Voir plus

Tweede bestelling gedaan want perfect cadeau voor vaderdag. Iedereen is altijd weer heel blij en ik was nog blijer omdat ze nu allemaal per bundel waren verpakt. Smaak is fantastisch en bezorging was... Voir plus

Heerlijke droge worst! Ik bestel hier vaker droge worst en ben altijd zeer tevreden. Het enige minpunt vind ik dat de worst wordt verzonden met PostNL. Helaas had ik de bestelling geplaatst, net voor... Voir plus

De worsten (pakket van 7 verschillende) zijn in goede orde aangekomen en de levering was met 3 dagen ook snel. We houden hier van een wat steviger bite, dus laat ik ze nog wat meer drogen, omdat het n... Voir plus

1. Boucherie-charcuterie
  2. Entreprise de transformation alimentaire
  3. Transformateur de viande

Droge worst online bestellen? In de webshop van Hou Worst vind je diverse varianten traditionele droge worst. Onze metworsten worden aan de lucht gedroogd en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en vulmiddelen. Wat niet nodig is zit er niet in. We bezorgen je bestelling regionaal zelf en bedienen heel Nederland met pakketpost van PostNL. Als je bestelling verstuurd wordt krijg je altijd de track en trace code per e-mail. Achteraf betalen is mogelijk met Klarna en/of creditcard zonder extra kosten. Betalingen en gegevens worden versleuteld verzonden en zijn dus niet te onderscheppen door derden. Schrijf je via onze homepagina in op de nieuwsbrief om een korting van 15% te scoren op 1 bestelling. Het wordt tijd om je droge worst online te bestellen, welkom bij Hou Worst!

4,5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Heerlijke worsten

Heerlijke worsten, goede service. Leuke website
Vrijdag besteld en zaterdag stond Ramon al aan de deur met de worsten. Top service!!!

23 novembre 2024

TOP!

Lekkere, nee zelfs HEEEERLIJKE worsten!! Makkelijk te bestellen, word duidelijk aangegeven op de site. En een snelle service!! Helemaal top!

16 novembre 2024

Droge worst en umami

Ik ben gek op droge worst en jullie hebben me een mooi pakketje gestuurd. Nog niet alles heb ik goed geproefd. Maar in een aantal van jullie worsten heb ik wel een overdaad aan umami geproefd. Wees daar voorzichtig mee. Daar worden worsten niet per definitie beter van.

5 novembre 2024

Top! Enorme aanrader

Heerlijke worsten, goede levering en goede kwaliteit
Ook de uitleg over welke worst nou welke is staat erg goed omschreven

30 octobre 2024

Super worsten

De worsten van Houworst zijn altijd goed snel verstuurd netjes verpakt .
Gewoon super

16 octobre 2024

Topkwaliteit worsten!

Vroeger ook al bij Ramon besteld en ben blij dat hij weer terug is. Ouderwetse kwaliteit harde worsten die je niet meer ziet. Misschien niet de goedkoopste maar de smaak maakt alles goed!
Vooral de knoflook en de kruidnagel variant kan ik niet van afblijven.

16 octobre 2024

Top worst van ambachtelijke kwaliteit

Afgelopen week maar weer eens een paar worsten bij Ramon besteld. En toen ik vandaag thuis kwam hing het tasje aan de deur. Heerlijke ambachtelijke worsten van top kwaliteit ook deze zullen weer niet lang blijven liggen😂🫣

Hou worst? Na vanavond weer goud😜

19 octobre 2024