Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve år i forbindelse med, at vi har kigget på sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... Voir plus

L'entreprise a répondu
Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en årrække været igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgået med ro og ordentlighed og høj service.. Alt bliver fork... Voir plus
At omlægge et lån lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, så vi forstod det hele. Det fjernede al usi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-) Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk månedligt beløb droppe natlige bekymringstanker om mulig lånoml... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme løbende opmærksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.
Derfor overvåger vi dagligt renter, obligationskurser og lånemuligheder for vores kunder. Når markedet ændrer sig, hjælper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gør, hjælper vi hele vejen gennem processen.
Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlægge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.
Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gør.
Écrit par l'entreprise
Nørgaardsvej 30, 2800, Kgs. Lyngby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jesper - hjalp os ifb med salg/købe af hus samt vi fik ca 500.000kr udad kurs gevinst
Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-)
Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk månedligt beløb droppe natlige bekymringstanker om mulig lånomlægning og faktisk spare tusindvis af kroner ved omlægning af lån. Der bliver givet besked, når det er gunstigt for dig at omlægge.
Vi var heldige og fik hjælp af Torben Andersen, der er erfaren på området. Med sit lune væsen og tålmodighed forklarede han det basale og det mere indgående samt svarede på vores spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra Torben næste gang det igen er gunstigt!
Eddie og Katinka
Reduceret min gæld med over 500.000 kr. med hjælp fra North. Blev taget i hånden fra start til slut og har følt mig tryg ved at tage beslutninger baseret på data og viden fra de konsulenter jeg har snakket med. Rigtig god oplevelse. Kører videre med overvågning, så jeg altid kan slå til når den mest fordelagtige tid til ny omlægning af lån melder sig.
Vi har følt os helt trygge i processen med at omlægge kreditforeningslån.
God rådgivning og hurtig aktion.
Kasper har sparet os for mange bekymringer 😀
Fantastisk oplevelse. Grundighed og professionalisme. Kunne trygt give slip.
langmodighed, så man har tid at tænke sig godt om.
De tilsendte oplæg er klare og overskuelige - fremmer forståelsen meget. alt i alt - igen og igen - seriøs rådgivning.
Der er god forståelse for at det er svært for ikke kyndige at forstå det økonomiske sprog.
Stærk, kompetent og behagelig rådgivning. Også langt ud over, hvad man med rimelighed kan forvente. Tusind tak, Jesper V og North.
Super positiv oplevelse at bruge North/realkreditkonsulenterne! Meget kompetent, venlig og omhyggelig rådgivning!
Jeg kommer uden tvivl til at fortsætte samarbejdet
North Risk rådgav super godt om finansieringen da vi købte hus i december 2023. Nogle dage inden vi egentlig skulle vælge kreditforeningslån, ringede de og fortalte, at hvis vi ville nå at have en bestemt type lån med den daværende rente, så ville de sørge for et tilbud fra en kreditforening samme dag, fordi alt tydede på, at det var sidste dag den type kunne bestilles. Det sagde vi ja tak til, forudsigelsen holdt og to dage efter kunne vi så beslutte om vi ville benytte tilbuddet eller have en anden type. Typen var den bedste til vores planer, så den valgte vi. Havde jeg ikke fået den opringning, så havde vi haft en udgift på ca. 60.000 mere set over første år. Tak!
Vi kom i kontakt med North ifm. at renterne begyndte at stige men havde også en drøm om at få et sommerhus, og det blev til virkelighed gn. North. Vores daværende bank sagde nej, men efter kontakt til forskellige banker skiftede vi bank og realkreditinstitut. Det har vi ikke fortrudt og anbefaler varmt North til at rådgive om aktiv gældspleje.
Fantastisk service og kæmpe ROI.
Vi har været kunder i mange år, det har simpelthen været genialt.
Har kun oplevet hurtig og effektiv rådgivning og service. Det er trygt at have North/realkreditkonsulenterne til at holde øje med sine realkreditlån og når der skal handles går det hurtigt og effektivt
Jeg kan kun sige tak for god og kompetent rådgivning og ikke mindst opfølgning og eksekvering ift. det aftalte.
Det fås nok ikke bedre, tak Torben :-)
Hurtigt svar og super rådgivning ifm oprettelse af lån og skift af bank ved køb af hus da de hed Realkreditkonsulenterne og nu hos North ifm låneomlægning. Martin Riedel er desuden super behagelig og rådgiver i et sprog alle forstår.
Tak for det!
Super professionelle medarbejdere. De kontakter kunden når der er en konvertering der giver mening, og fører den helt i mål, mens kunden bliver holdt orienteret hele vejen.
En stor anbefaling herfra
Super service og rådgivning, alt håndteres professionelt og man føler sig tryg hele vejen i processen.
VI har brugt realkreditkonsulenterne/North i ca. 1½ år. I forsommeren hjalp de os med en omlægning af lånet i vores hus. Vi havde stor glæde af den pædagogiske rådgivning og satte pris på deres opmærksomhed på at sikre lavest mulige omkostninger. I sensommeren købte vi et sommerhus og var meget positivt overraskede over den hjælp og service vi fik fra North. Lånet blev på anbefaling lagt ind i vores hus frem for i sommerhuset, hvilket vi ikke selv ville have fundet på. På selve overtagelsesdagen havde banken ikke formået at få sendt bekræftigelse på overførslen til ejendomsmægleren pga. sygdom. Kurt fik hurtigt hul igennem til banken og sat dem i omdrejninger :-)
Alt i alt få North vores varmeste anbefalinger!