HPReptiles.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Umådelig god oplevelse. Købte et terrarie og fik en ordrebekræftelse med det samme. Dog gik der lige et par dage uden information om fragt, men jeg blev ringet op og blev fortalt at de ville levere m... Voir plus

Ekstrem sødt og venligt personale. Der svare altid ærligt i forhold til deres erfaring om det individuelle dyr. Særligt er det rotter jeg bestiller og prøvet at få mere end jeg regnede med samt billig... Voir plus

Langsom levering og manglende ordrebekræftelse. Fik den først efter at have kontaktet firmaet da jeg heldigvis have taget screenshot af mit ordrenummer. Jeg manglende i den grad også et tracking numm... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Danmarks bedste butik

Rigtig god service, han prøver ikke at snyde folk. Prøver altid at finde den billigste løsning til dit behov.

Køber altid foder hos dem.har aldrig haft problemer med at få det jeg skal brug fra foder til udstyr.

Hvis de ikk har noget på lager, så skaffer han dem så hurtigt som muligt. Kan klart anbefale dem.
DANMARKS BEDSTE!

Tak for du gider at hjælpe så meget.

2 mai 2019

Fantastisk service!

Bestiller her fra heletiden og kan kun Anbefale dem! De svare hurtigt på mail også er der hurtig levering!
100% mit fortrukne sted at handle ind til mine reptiler.

24 avril 2019

Bestilte og betalte varer på forhånd der…

Bestilte og betalte varer på forhånd der skulle afhentes på en messe, da jeg ankom var varene hverken pakket eller sæt fra til mig, på trods af at jeg havde betalt, så det var heldigt at der var en enkelt ting tilbage af det som jeg skulle have, det blev taget fra messe bordet, og det var tydeligt at jeg ikke havde fået de var jeg havde betalt for, hvis jeg var kommet senere og de var udsolgt fra standen.

6 avril 2019

Ingen problemer!

Jeg har bestilt 2 gange via hjemmesiden, og har ingen problemer haft. Hurtig levering, gode priser og god kundeservice via tlf.!
Har ligeledes været i butikken et par gange, og her er der også rigtig god service!

27 février 2019

Hellere brække et ben

Tak for denne gang.

Bor ca 5 timer væk i bil, adspurgte om frostvarer i forbindelse med påsken.
Dette gør jeg 7-10 dage før afgang fra mit domicil.

Fik blot svaret at der var lukket om fredagen (respekt for det champ)
Da jeg så er på vej over onsdag, skriver en mail, da hjemmesiden ikke vil modtage min ordre- der får jeg at vide jeg skulle have bestilt det i går for at få det i dag.
Ja så lad det fremgå af hjemmeside- ELLER SKRIV DET DA DU SVARER PÅ MIN MAIL RETARDO!!!!!

Hold jer væk- jeg ved ikke hvad butikken vil, men nok ikke andet end et eller andet hyggeprojekt- ihvertilfælle useriøst!

29 janvier 2019

Er glad for at handle her

Er glad for at handle her, der er god kundeservice og er altid behjælpelig hvis man har spørgsmål til forskellige ting og gode priser, har anbefalet shoppen til flere og vil stadig anbefale HP Reptiles

23 octobre 2018

Super god service !

Jeg har handlet hos hpreptiles flere gange, og han er altid god til og hjælpe hvis man har spørgsmål. Super god service !

21 octobre 2018

super god

super dejlig butik de har mange gode ting og ok pris dejlig at ha sådan butik i danmark de kan skaffe mange ting hjem og søde mensker i butiken og de er meget hjelpsom vis man har spørsmål

20 octobre 2018

Lang ventetid

Lang ventetid.
Fra bestilling til ankomst tog 9 hverdage. når man ringer bliver der ikke svaret i åbningstiden.
Hvis man endelig kommer igennem via telefon kan man ingen svar få..
Det eneste der trækker op til 2 stjerner er de billige priser, men det er ikke nok til jeg vil bruge Hpreptiles igen.

9 octobre 2018

Jeg bestilte 100 græshopper str S og…

Jeg bestilte 100 græshopper str S og modtog ca 40 græshopper på knap 4 cm, som var ved at få vinger. Det kunne mine sultne gekko-unger selvfølgelig ikke spise. Jeg er faktisk ret utilfreds, og da jeg kontaktede shoppen, blev jeg mødt af skepsis og ingen refundering eller tilbud om at få tilsendt rette vare. Jeg er mildest talt super skuffet, og valgte egentlig kun denne side, da græshopperne var udsolgt på min stamside..

19 septembre 2018

Alt fungerer!

Så hurtig levering (bestilte mandag, ankom onsdag), billige priser og nem betaling med MobilePay. PLUS jeg fik bolscher og et klistermærke med i den meget forsvarligt pakkede pakke. Rene thumps up herfra!

25 avril 2018

Altid en fornøjelse

Det er altid godt at handle hos Hpreptiles. Både online og i deres fysiske butik. Der er altid god hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget og 100% ærlighed om produkterne.
Jeg vil til hver en tid anbefale Hpreptiles.dk til andre pga. deres gode service, fair priser og alt sker med et smil og en god sludder.

21 janvier 2017

Altid topkvalitet

Har altid modtaget frostfoder i topkvalitet, trods det skal sendes fra Amager til lidt syd for Horsens, så har det altid været frossen ved ankomst.
Kakerlakker og melorme er også i superkvalitet.
Hjemmesiden er nem og overskuelig. Og de er altid klar til at hjælpe og svare lynhurtigt på beskeder.
Så en klar anbefaling fra min og dyrenes side til hpreptiles.

21 janvier 2017