Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb wel een goede ervaring met HSV. Een nette Suzuki Swift gekocht voor een redelijke (meeneem) prijs. Inclusief nieuwe APK en 4 nieuwe bandjes. Toch bleek er een defect, welke tijdens de te k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Auto gekocht naar twee weken ophalen ipv 4 dagen . Opeens veel olie verbruik lekt enorm wat hij niet had bij de proefrit . Blijkt er opeens andere moror in te zitten zegt me garage . Het bedrijf be... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Paar keer gereageerd op een advertentie op marktplaats. Berichten worden gelezen maar geen antwoord. Vind dit heel klantonvriendelijk en zal er dus ook nooit een auto aanschaffen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eind december een citroen c4 Picasso gekocht deze kon ik. Half januari ophalen wat we hadden aangegeven zou gemaakt worden. Probleem was echter niet verholpen Hsv nam dit netje op en heeft er vo... Voir plus

3,0

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

HSV Auto’s te Vaassen nul sterren

Als er nul sterren waren, dan had ik nul sterren gegeven voor HSV Auto’s te Vaassen.

We hebben een auto gekocht en afgedwongen op de prijs. Prijs van €2.999 en gekocht voor €2.500. Auto meegenomen zoals deze er stond. Aangezien ik geen verstand van auto’s heb nog gevraagd of dit een goede auto was. ‘Je mag deze kopen voor €2.500 maar dan moet je niet terug komen als er iets mee is! Nee, dit is een goede auto en er zijn geen gebreken.’ Ik kon hem vetrouwen wat met een Renault Clio was nooit iets aan de hand.
Ze konden hem zeker nakijken maar dat duurde meer dan een week.

Nou….twee voor veringen die kapot zijn, waarvan er 1 door de carrosserie zit. De lagers van de wielen kapot en vol roest van meer dan een jaar. Lekkage in de koelvloeistof.
Mijn garage zei dat deze auto nooit door de keuring had mogen komen.

Na veel contact (want ze namen netjes de telefoon aan en belden netjes terug!) konden we 70% van de aanschafwaarde terug krijgen. Iedere keer als ik zei dat ik er een zaak van ging maken was hun antwoord:’dan krijgt u helemaal niets terug!’
Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met de 70% waarbij mijn dochter (haar eerste auto) volledig in tranen was.
Ondanks dit, waren ze niet bereid om even een half uur eerder open te gaan om de auto in ontvangst te nemen. Nee mijn broer heeft een feestje en ik begin pas om 09:30 uur.
Zaak gesloten dacht ik toen het geld op mn rekening stond…… maar nu zie ik dezelfde auto (wrak!) weer bij hun te koop staan voor €2.999. Ze weten wat er mis is met deze auto en toch verkopen ze deze weer. Hun verdien model is oplichting.

Dus koop deze Renault Clio of iedere andere auto niet bij HSV Auto’s! Willens en wetens bedonderen ze de zaak! Het lijken innemende broers maar het zijn oplichters.

8 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het zijn oplichters ze kopen allerlei…

Het zijn oplichters ze kopen allerlei sloop auto’s met problemen proberen de problemen te verminderen en verkopen het weer door en zodra jij er in rijdt komen al die problemen tevoorschijn. En dan zeggen ze dat ze het niet meer terug nemen. Zelfde dag auto stuk gegaan en geen hulp of aanbod gekregen. Auto s worden goed gepoetst 2 dagen later komen alle schades en krasjes tevoorschijn. Gebruik je hersens en koop geen auto bij deze oplichters leuk en aardig praten bij het verkoop en later kennen ze je niet meer

7 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Wat een correct autobedrijf is dit

Wat een correct autobedrijf is dit. In december 2024 een Mercedes bij hen gekocht zonder een proefrit te maken, Een eerlijke prijs voor mijn in te ruilen auto gekregen. Helaas traden er 2 problemen met de auto op een defecte carterventilatieklep en het SOS systeem was inactief met name deze storing is zeer lastig op te lossen. Echter beide zaken zijn zeer correct door HV autoos opgelost, middels zeer prettig contact met medewerken Mathijs Jansma , Ik ben uiterst tevreden een aanrader dit bedrijf. Peter Moens

6 juin 2025

Gekochte troep

Aangezien jullie niet op mijn berichten reageren van whatssapp, facebook en e-mail bij deze dan maar via review.
Bij deze nogmaals hetzelfde tekst over de verkochte troep van jullie, waarvan ik per vandaag moest afstaan ivm blijvende storingen en problemen.
Ik had vorig jaar februari 2024 van u een auto gekocht opel meriva en u kent mijn famillie ook.
U gaf voor het kopen aan dat dat er probleem was in de ochtend dat de auto zich had opgesloten, maar dat het wel opgelost was.
Door file van amsterdam op snelweg kon je ook niet weten hoe het verder met auto zou zitten. Proefrit vond ik niet nodig, omdat u de auto al zou testen voordat ik hem kreeg en door lange reis van mij als er onderweg iets zou gebeuren dat ik weer terug kon komen. Ons afspraak was met grote probleem naar u en met simpele garage in Hoorn.
Toen ik aankwam remschijven waren al op dat heeft de monteur ook gezien. Toen ik naar Amsterdam en zaandam ging ik heb ervaard als ik gas gaf dat de snelheid lager werd dan hoger ik had dit aan mijn zus en moeder doorgegeven omdat zij uw nummer hadden.
Ik heb ervaard tot maand juni 2024 dat de auto naar 1 schakelde tijdens het rijden en dat ik paar keer de f melding zag.ik liet de auto uitlezen aan de monteur en gaf als volgt aan: [18-12-2024 19:29] Yavuz: Megatronic van automaatbak geeft storing comunucatie probleem
[18-12-2024 19:29] Yavuz: Bekend bij die autos
[18-12-2024 19:29] Yavuz: Moet beste eigen megatronic naar revesie sturen.
Toen mijn zus belde u stond op speaker en ik hoorde u zelf zeggen dat het een simpele werk was en dat het naar monteur kon gaan ipv dat ik bij u kwam ivm ver wonen. De monteur had tijdens uitlezen gereset, maar hij gaf aan met de tijd zal je alle storingen weer terug krijgen. Op 12 februari 2025 kreeg ik pas mijn auto terug.
Het uitleesproces was al eerder uitgevoerd en werd opnieuw gestart nadat er kleine problemen ontstonden na de levering. Het probleem gaf duidelijk zich aan op juni 2024.
Op 24 februari 2025 kreeg ik weer een storing en toen mijn moeder u belde ik hoorde u schreeuwend tegen mijn moeder, dat u er niks kon doen en dat de monteur de sprakelijke hiervan is en dat wij de monteur moeten bellen. En toen werd er kabelbreuk geconstateerd.
Sinds 21 maart 2025,
Mijn auto heeft weer de f melding gegeven en mijn auto zit nog voor ter reperatie. Oververhitting beveiliging actief heeft die toen aangegeven, maar iedere stukken die monteur aanpakt storing springt nu aan alle kanten. Het was verhitting, nu elektra dus bij deze auto is npg steeds bij de monteur.
Ik ben geen rijke iemand die het kan zeggen ach joh komt goed.
Ik betaal verzekering en wegenbelasting voor een auto die alleen maar bij de monteur is. En de monteur betaal ik ook nog. Ik had ook geld betaald aan u als ik een goedkopere auto kiest voor mijn budget betekent niet dat ik probleem mag ervaren na aankoop van 1 maand.
Dat auto zelf was 2750 tot zover ik weet, 1400 euro aan eerste reperatie, 150 aan tweede en derde reperatie is nu onbekend. Ik kreeg van unive wel een leen auto maar wel alleen voor vier dagen en dat gelukkig door all risk verzekering.
Aangezien ik met auto niet uitkom wie gaan de kosten declareren?
Anders ben ik genoodzaakt voor het starten van juridische zaak.
Ik kreeg uw nummer niet van mijn moeder en zus dus bij deze gevonden via google en ik hoop dat wij dit kunnen oplossen.
Fatma zehra kaygisiz

15 mai 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Mijn auto ruit doorgescheurd na een paar maanden

Mijn auto ruit is na een paar maanden kapot gegaan. Volgens carglas experts zat begin schade al bij aankoop ( bewijs is een tijdelijke sticker op de voorruit ). Dit autobedrijf geeft aan geen weet te hebben hiervan en checkt alleen op motor en transmissie en wilt op geen enkele manier hierin meewerken of bijdrage.
Tip: check goed alles wat niet motorisch is. Dit zullen ze anders niet zeggen of toegeven.

7 mai 2025

Ervaring HSV

Onlangs een bedrijfsauto aangeschaft bij HSV, vriendelijk en correct personeel. Nemen de tijd voor je als klant en zijn bereid om mee te denken in optie’s en mogelijkheden. Kortom fijn bedrijf om een auto te kopen!

19 avril 2025

Heel veel keuze

Zijn aardige mensen altijd ziet het er goed uit en ze hebben heel veel keuzen

2 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Had goed gevoel erbij , maar helaas

Ik heb in januari 2025 op een zaterdag een auto gekocht bij hsv.
Eerste gesprek voelde goed.
Werd gezegd als er iets is met de auto
Kom er gerust mee terug.
Aanbetaling gedaan
Auto zou nagekeken en gekeurd worden en zou ik de week erna bericht krijgen dat ik de auto op kin halen.
Geen bericht .
Zelf gebeld kon auto maandag de week daarna pas ophalen.
Toen bleek de achterruitverwarming niet te doen.
Mee terug geweest.
Zou nieuwe achteruit in moeten,maar was erg duur.
Wilden ze niet doen.
Ik heb aangegeven dat ze hadden gezegd bij verkoop kom gerust terug
En dan nu niets kunnen doen.
Kon volgende dag terug bellen.
Toen kreeg ik kort antwoord wij bellen wel als we meer weten.
3 weken later nog geen bel.
Ik heb gemaild.
Ze wilden nieuwe achteruit erin zetten kosten delen
Ik heb gevraagd wat het zou gaan kosten.
Tot de dag van vandaag nog geen enkele reactie meer gehad.
Heel slecht vind ik dit.

Daar nooit geen auto meer

18 janvier 2025

Let op! HSV Autos

Let op!
Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, maar ik wijk daar nu toch echt even vanaf.
Ik had serieuze interesse in een auto van HSV Auto’s in Vaassen. Stelde via Marktplaats een vraag over die auto, en kreeg als enige antwoord: "Wat wilt u voor uw eigen auto hebben?". Geen antwoord op mijn vraag, dus.
Ik heb meteen gebeld om mijn vraag toe te lichten, en kreeg als reactie: "Ja, meneer, ik weet niet zo veel van die auto, want we hebben er wel driehonderd staan en we hebben het druk."
Ok, nog een keer uitgelegd wat ik wilde weten, en ik zou informatie van de betreffende meneer ontvangen, maar ik kreeg geen reactie meer. Nog een keer een berichtje gestuurd, maar geen reactie. Toen weer gebeld met dezelfde, erg ongeïnteresseerd klinkende verkoper, en gevraagd wanneer ik een reactie zou kunnen verwachten. "Wat wilde u ook al weer weten?" was de vraag weer. Uitgelegd dat het in mijn drie berichtjes stond en dat ik graag een reactie wilde. "U krijgt van mij bericht." - U raadt het al: Ik wacht daar nog steeds op. HSV Auto’s in Vaassen is naar mijn eigen ervaring blijkbaar absoluut niet klantgericht bezig, en ook niet geïnteresseerd in potentiële klanten. En als ik een auto koop is vertrouwen voor mij wel een belangrijke punt. Dat is wat mij betreft na deze ervaring wel weg. Voor mij geen HSVAutos. Dat mag nu wel duidelijk zijn. Ik ben wel erg benieuwd of er meer mensen zijn die hetzelfde hebben ervaren bij deze "Autodealer"

20 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus