Bestilte her til aften 2 burgere, 1 The one that got away og 1 Pulp fiction, vi modtog 2 ens burgere, ved ikke hvad det var for de smagte ikke rigtigt af noget og var lunkne! Vi bestilte også 2 x frie... Voir plus

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

Ikke allergivennlig

Dårlig tilrettelegging for allergi-behov. Dårlig merking, umulig å kontakte restauranten. Fikk kontakt med hyggelig IT-støtte via nettstedet, som jo ikke hjalp i det hele tatt tross hans innsats. Mangelen på informasjon gjorde at vi ikke bestilte i det hele tatt, og formålet med denne anmeldelsen er å si at det ikke er noe vits å legge ned tid i å lete. Velg en annen restaurant!

6 avril 2026

Special Burger way too sweet

A friend and I both had the special burger, and it was way too sweet, so sweet that I didn’t even finish it. The main issue is that both the bun and the sauce are sweet, which becomes overwhelming. When I took the first few bites before reaching the sauce, it barely tasted like anything at all.

28 mars 2026

Bange for madforgiftning

Fik levering via Wolt i dag. Kyllingen i begge kyllingeburgere virkede for gammel, da den var todelt i farven og smagte mærkeligt. Pomfritterne smagte som om at det var gammel olie. Oksekødsburger var fin. Klagede til Wolt, som kontaktede restauranten, men de ville kun refundere en mindre del af regningen. Vi er en børnefamilie som ligger syge med influenza. Maden skulle gerne have været en hjælp, nu er vi bekymrede for madforgiftning istedet for. Vi kan ikke anbefale dette sted! Ville ønske at jeg havde tjekket herinde, inden at vi bestilte.

18 février 2026

Would have given them less

Would have given them less than one star. Crap place, terrible food and, against danish law, they don’t accept cash - only cards. So illegal as well as bad.

26 décembre 2025

Får en stjerne, da jeg ikke kan give nul!!

Får en stjerne, da jeg ikke kan give nul!!!
Bestilte to menuer, en med kyllingburger og en med bao, begge var iskolde med tilhørende sorte pommes frites, helt uspiseligt!!!
Og bare for at toppe det hele var der ben i kyllingen, så ud over maden var dyr, risikerer min kæreste også at skulle en tur til tandlægen.
Lad være med at bestille!

18 décembre 2025

Den dårligste madoplevelse…

Den dårligste madoplevelse nogensinde!!!
Ben i burgeren !!!
Pomfritterne var sorte !!!
Og begge retterne var iskolde.

Det er for provokerende at man kan levere sådan en gang 💩
og så får penge for det!!!

Øv med øv på.

18 décembre 2025

Generous idea, poor execution

Generous idea, poor execution for your 1 year anniversary. Had to wait 50 min in a queue to get a rushed meal that was not much good this time. Pity, because I actually liked you before your b-day.

16 septembre 2025

Fried Chicken med bismag af fisk

Vi bestilte to Fried Chicken combo fra Hubb via Wolt. Kyllingen havde en bismag af fisk, hvilket vi herinde kan læse at andre også har oplevet (og desværre fået madforgiftning). Resten af maden blev kasseret og så krydser vi fingre for at vi går fri for madforgiftning.

Wolt er ikke til nogen hjælp og oplyser blot at restauranten ikke vil kompensere for mad, hvor kvaliteten ikke er i orden.

Vi ville ønske at vi havde tjekket herinde før vi bestilte, da det tegner et noget andet (og for vores vedkommende, retvisende) billede af kvaliteten man kan forvente.

17 juillet 2025

Jeg bestilte en Hubb burger combo fra…

Jeg bestilte en Hubb burger combo fra Hubb Kitchen Østerbro. Det var en fantastisk god oplevelse. Skøn klassisk delicious stor Bøfsandwich med bløde løg og surt. Pomfritterne er også accepteret. Jeg er taknemmelig 🙃

27 juin 2025

Hubbs Kitchen: Livsfarlig uansvarlighed og bedrageri – Undgå for enhver pris!

Fuldstændig uacceptabelt. Bestilte gyros med tydelig allerginote: KUN kød og pomfritter – alligevel leverer de med salat, dressing og alt det, jeg ikke tåler. Jeg er MULTIALLERGIKER og kunne være endt på hospitalet. De ignorerer alt og nægter nu at refundere. Hubbs Kitchen er politianmeldt for bedrageri. Hold jer langt væk – de leger med folks helbred.

23 juin 2025

Kolde fritter

Kolde fritter, smager ikke af hvidløg.
Bearnaise mayo smager så langt fra bearnaise som muligt.
Burger ok, men bollen fyldte for meget.

5 juin 2025

Ingen levering

Ingen levering, stod i 30 minutter som mellem 0-3 min indtil leveret. Da den endelig kom var Burgeren bunden var hård som sten og havde nok stået på en varme plade i 30 min før den blev leveret.

26 février 2025

Jeg har aldrig fået så dårlig og dyrt…

Jeg har aldrig fået så dårlig og dyrt fastfood. Kødet i burgeren var kedeligt og overstegt, så kanterne vendte opad. Gyros smagte ikke af ret meget og pomfritterne var seje og halvbløde.Til gengæld var det også koldt da det kom frem med budet.
Maden røg i skraldespanden og jeg ville ha haft større tilfredsstillelse ved at have smidt 500 kr i toilettet.

Undgå dette sted!

5 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit