hudplejeinstituttet randers Avis 6

3. Masseur
  4. Service d'épilation à la cire
  5. Studio de yoga

Écrit par l'entreprise

I hudplejeinstituttet er du i centrum, fra du kommer, til du går. Du får verdens bedste ansigtsbehandling, som er unik og 100 % skræddersyet til dig – udført af topprofessionelle kosmetologer. hudplejeinstituttet er ikke en skønhedsklinik – men har en helt anden indgangsvinkel til hudpleje; nemlig sund hud fremfor perfekt og smuk hud. Vi arbejder målrettet på at give dig den bedste hudplejeoplevelse, med Dermalogica, der giver dig de resultater, du efterspørger. Derudover fører vi mineralmakeup fra Jane Iredale, som er baseret på naturlige ingredienser med sundhedsfremmende egenskaber. Tilmed forhandler og vejleder vi i de hudplejende kosttilskud fra Advanved Nutrition Programme. Disse trin vil tilsammen skabe en sund synergieffekt for din hud. Foruden ansigtsbehandlinger tilbyder vi også fysiurgisk massage, hot-stone massage og voksbehandlinger med Lycon-produkter. Vi har desuden et lækkert yogastudie på 1.sal, hvor der flere gange om ugen afvikles yogaklasser. Velkommen til klinikken - vi glæder os til at se dig!

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

6 avis

Mine 5 stjerner er til Camilla alene…

Mine 5 stjerner er til Camilla alene :-) Hun er super proff. og meget, meget behagelig ( jeg er selv uddannet kosmetolog for rundt regnet 250 år siden, så jeg kender lidt til arbejdsgangen osv. :-D )
- Man kan være helt tryg ved, at hun ved, hvad hun laver og ikke spilder tiden på alt muligt pjat - man får virkelig dèt, man betaler for - og det er meget betryggende !

12 juin 2024

Jeg er ikke duperet

Jeg er ikke duperet, pris og kvalitet stemmer ikke overens, jeg skulle have farvet bryn og vipper og rettet bryn, jeg blev vist ind i et meget mørkt rum, der blev blandet en farve og jeg måtte spørge hvilken farve hun ville lægge på, da jeg ikke blev spurgt hvilken farve jeg ønskede, derefter blev jeg vokset og ej heller her blev jeg spurgt om hvordan tilretningen af mine bryn jeg ønskede, da jeg så kom hjem kunne jeg se at det ikke var alle mine hår i brynene der var farvet med, så jeg behøver vist ikke sige jeg ikke kommer igen

23 avril 2024
Logo de hudplejeinstituttet randers

Réponse : hudplejeinstituttet randers

Kære Linette,
Vi er utrolig kede af din anmeldelse og ikke mindst, at du har fået den oplevelse hos os. Den stemmer på inden måder overens med vores serviceniveau.

Hvor ville det have været dejligt, hvis du havde kontaktet os personligt ang. situationen - så ville det absolut kun være i vores interesse, at udbedre det asap! - Vi prøver at kontakte dig.

Mvh. Hudplejeinstituttet

Kvalitet til fingerspidserne.

Venlig og professionel behandling. Både i forhold til deres varer og anslgtsbehandling. Produkterne er yderst lækre, både Dermalogica og Jane Irendake. De er dog i den dyre ende. Men de er yderst drøje i brug. Rigtig søde personaler, alle som en.

17 février 2018

Helt igennem fantastisk

Hudplejeinstituttet Randers kan varmt anbefales.
Venlig og ærlig service - produkterne ligger i den dyre ende, men de virker og er bestemt pengene værd, hvis man vil have kontrol over ens hud. Man er tryg ved deres anbefalinger af produkter til netop ens egen hudtype.
Vil helt sikkert komme igen.

14 septembre 2015

Godt, men dyrt

Priserne er ret høje, men ellers er deres massage udmærket. Fedt, at deres produkter er parfumefri og meget hudvenlige.

21 février 2015