L'entreprise a répondu
Ville bare prøve om det var noget der kunne hjælpe til kæresten, men hun er super glad for den og den hjælper på mavesmerter og mens smerter så helt sikkert et godt køb👌
hugcare.dk er en dansk hjemmeside med lyn-hurtig kundeservice og danske værdier. Virksomheden er E-mærket og sælger CE-certificerede produkter, hvilket sikrer høj kvalitet og sikkerhed. Her kan du handle trygt og nemt, med gratis fragt over 499 kr. og levering inden for 1-3 hverdage via DAO.
Danemark
Den er ikke så stor og nem at betjene og den laver et fint stykke arbejde
Hurtig og nem kundeservice der svarede efter 5 min på en fredag eftermiddag hvor de fleste bare vil hjem på weekend.
Skrev pga reklamation af varmepude der efter 1,5 år desværre ikke vil varme, de var høflige og tilbød m2d det samme at sende en ny
Hurtig levering og produkter spiller bare

Réponse : Hugcare
Super god service kan anbefales ,pga lager og vintervejeret som man ikke kan forudse kom vores vibrations vibrato lidt senere end forventet 😊 så 5 stjerner her fra 😊

Réponse : Hugcare
Jeg har købt deres Hugvibrator og vi er meget tilfreds. God service og hurtig levering
Jeg kan klart anbefale dem frem for de andre store🙏

Réponse : Hugcare
Top kundeservice og lynhurtig levering, ikke sidste gang jeg handler hos dem 👍🏼

Réponse : Hugcare
Bedste kundeservice jeg har oplevet længe. Vi har bestilt både varmepuden og vibrationsbrættet, super tilfreds med begge dele.

Réponse : Hugcare
Vi er super glade for Hugvibration herhjemme, har især hjulpet på uro i benene, udover det er det top kundeservice!

Réponse : Hugcare
Super godt produkt, vi får det brugt meget herhjemme - min varmeste anbefalinger, især deres kundeservice🤩🤩

Réponse : Hugcare
Min mand og børn bestilte et vibrationsbræt til mig i gave, men pga vejrsituationen i Europa, er det forsinket. Hugcare har løbende orienteret min mand på mails og nu også et telefonopkald 👍 Fik også en ekstra fødselsdagsgave fra dem som undskyldning for forsinkelsen.
Virkelig fantastisk service og absolut ikke sidste gang at vi handler med Hugcare. De får mine varmeste anbefalinger og så glæder jeg mig til at prøve vibrationsbrættet når jeg modtager det i løbet af en uges tid 💪

Réponse : Hugcare
Jeg kan ikke sige om vibrationspladen som jeg bestilte virker da jeg stadig ikke har modtaget den pga fejl i lager status. Men korrespondancen med den har været helt i top og blev endda ringet op da jeg var i nervøs for at blive snydt for mine penge mm. Så 4 stjerner for service indtil videre.

Réponse : Hugcare
Super god kundeservice, hurtig svar på mine spørgsmål.

Réponse : Hugcare
Holder sig dejlig varmt i lang tid. Det føles komfortabelt. Og det er så rart at det er ledningsfri så man kan stadig gå rundt og lave alt mulig imens man har den på👌🏼
Fantastisk til smerterne!
Kan ikke anbefale hugbottle nok 💪🏽💪🏽.
God gave ide
Min kæreste har aldrig været mere glad for en gave jeg har givet hende!! Super fedt produkt - det spiller bare og er meget bedre end gammeldags varmedunke!
God kundeservice og hurtig levering Det bliver et hit herhjemme👍
Havde ikke store forventninger, men blev positivt overrasket. Produktet er super praktisk, og jeg kan have det med overalt. Fantastisk at den er genopladelig og holder godt på varmen. Har allerede anbefalet den til flere af mine veninder. 👍

Réponse : Hugcare
En savoir plus sur les différents types d'avis.