De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.
Leuke artikelen voor een mooi prijsje.Alleen duurde het langer voordat de bestelling binnen was.
Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... Voir plus
Ik heb nog niets ontvangen, maar het probleem ligt bij GLS transport. Daarom kan ik nog geen oordeel geven. GLS is Kwalitatief Uitermate Treurig. Op mijn brievenbus staat; Postbezorger; indien... Voir plus
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Handelspoort 1, 4538, BN TERNEUZEN, Pays-Bas
- info@huis-en-comfort.nl
- huis-en-comfort.nl
Demande des avis aux clients
Huis-en-Comfort scammers naar mijn mening
Echt scammers naar mijn mening. Een paar jaar geleden had ik hier besteld en ik had via paypal betaald. Ik kreeg de spullen (allemaal goedkope troep uit china maar ik dacht dat het kwaliteit zou zijn, met een Nederlands/Duits bedrijf genaamd huis en comfort).
Daarna kreeg ik een brief thuis dat ik moest betalen. Terwijl ze geld van mijn Paypal en mijn bankrekening hadden kunnen afschrijven. Dus ik wachte af totdat dit gebeurde. In plaats daarvan kreeg ik een incasso voor 5 hele euro’s. De moeite die ik deed om te achterhalen waarom was de 5 euro niet eens waard. Het incassokantoor kon mijn dossiernummer niet vinden. Toen heb ik het geld maar alsnog overgemaakt en de 5 euro incasso extra betaald naar de rekening van thuis en comfort. Echt hele slechte administratie hier. Ik zou never in mijn leven nog hier bestellen. Hun mail naar mij toe staat ook vol met spellingsfouten. Puur geldklopperij dit.

Réponse de Huis & comfort
Snel en netjes verstuurd en behandeling…
Snel en netjes verstuurd en behandeling is prima

verkeerd adres
verkeerd adres, verkeerde levering, slechte afhandeling van de klacht. Ik heb geen intresse meer in dit bedrijf.

Réponse de Huis & comfort
Ik had een vliegengordijn gekocht
Ik had een vliegengordijn gekocht. Dat is wat weken later opgehangen en lag de volgende morgen al op de vloer. De klittenband was los gelaten en het gordijn was ook niet recht. Kon niet netjes recht opgehangen worden. De ene kant was langer dan de andere kant.
Met andere woorden niets waard.

Sokken diabetici.
O.a.
3 paar adersokken ad. € 9,49 voor diabetes gekocht.
Na 1 keer dragen al met gaten.

Goede kwaliteits prijsverhouding
Goede kwaliteits prijsverhouding
Maten kloppen
Enig nadeel is de info over de levering

Réponse de Huis & comfort
Ik heb hier pantoffels gekocht
Ik heb hier pantoffels gekocht, waar je je eigen inlegzooltjes in kan doen. Prima. Goede levering, ging prima.

Mooi product, tevreden klant
Meerdere keren producten gekocht. Alles in goede orde ontvangen. Heel blij met al mijn aankopen.

Réponse de Huis & comfort
De producten zijn heel praktisch meest…
De producten zijn heel praktisch meest al.
Altijd een heel hulpzaam klantvriendelijk klantenservice ..