Super kwaliteit prachtig ingepakt en snel geleverd kortom een feestje voor jezelf om uit te pakken

Wat een ontdekking! De sierkussens van Huiskees zijn echt luxe en prachtig afgewerkt, met stoffen van topkwaliteit. Extra bijzonder dat ze gemaakt zijn van overtollige luxe stoffen uit modehuizen. Daa... Voir plus

Mooie kwaliteit, prachtige uitstraling en precies zoals verwacht. Sierkussens zijn echt een mooie toevoeging aan mijn interieur. Zeker een aanrader!

Hele mooie sierkussens met een( tot nu toe) goede kwaliteit:) Jammer dat het toch lastig te bepalen is hoe de kleur in het echt is. De verpakking is uitstekend en met een persoonlijke twist.

1. Magasin de design et de décor intérieur

Het modehuis voor jouw interieur. Je stapt hier binnen in een huis waar mode en design samensmelten. Een huis waar kledingtextiel een tweede leven krijgt. Een huis met oneindig veel suites. Suites die jou helpen aan dat En klaar is Kees gevoel.

4,8

Demande des avis aux clients

4,8

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super mooie sierkussens gekocht

Super mooie sierkussens gekocht! Erg blij mee

28 septembre 2026

Réponse de Huiskees

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze fijne review achter te laten, Ramon. We stellen je complimenten erg op prijs en wensen je heel veel woonplezier toe!

Super goede ervaring

Super goede ervaring, mooie nette zaak en geweldig geholpen voor een goede prijs!

4 septembre 2026

Réponse de Huiskees

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We stellen het zeer op prijs en wensen u heel veel woonplezier toe met uw nieuwe aankopen.

Mooie kwaliteit

11 septembre 2026

Réponse de Huiskees

Wat een prachtig compliment, dank je wel! Fijn om te horen dat de sierkussens exact aan je verwachtingen voldoen en een mooie plek in je interieur hebben gekregen. Heel veel plezier van je aankoop!

De kussens zijn zooo mooi

De kussens zijn zooo mooi! Goede kwaliteit en de levering is echt super snel, ben er zo blij mee ! 💗

21 août 2026

Réponse de Huiskees

Dank je wel voor deze fantastische review! We worden er helemaal blij van dat de kussens zo goed in de smaak vallen en dat alles naar wens is verlopen. Geniet van je vernieuwde interieur!

Prachtige luxe kussens😍

Prachtige luxe kussens😍

Zelfs een eigen ontwerp aandragen is hun niet teveel gevraagd. Top bedrijf!

24 juillet 2026

Réponse de Huiskees

Beste Amanda, bedankt voor het delen van je ervaring. Heel erg veel woonplezier toegewenst :)

Super mooi en kwaliteitsvol kussen.

Super mooi en kwaliteitsvol kussen.
Snelle levering.
Zou zeker opnieuw bestellen

24 juillet 2026

Réponse de Huiskees

Beste Hanna, bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag bij ons terug en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe kussen.

Prachtig kussen

Wat een ontzettend mooi kussen! Hele mooie kwaliteit en kleur, echt heel blij mee! Het kussen werd snel en zorgvuldig verzonden. Ik had wat moeite met betalen maar dat is via heel fijn persoonlijk contact heel goed opgelost. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden, wanneer het kussen gemaakt en verzonden werd. Echt een aanrader!

23 juillet 2026

Réponse de Huiskees

Beste Marianne, bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review over ons achter te laten. We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je veel woonplezier toe.

Prachtige kussens

Prachtige kussens, snel geleverd.

6 juillet 2026

Beste Melissa,
Hartelijk dank voor deze mooie review. We vinden het geweldig om te lezen dat je blij bent met de kussens en onze snelle levering. Veel woonplezier ermee!

Hele mooie kussens prachtige stoffen en…

Hele mooie kussens prachtige stoffen en super goede service van dit bedrijf. Heel blij mee dankjewel is zeker een aanrader!

26 juin 2026

Réponse de Huiskees

Beste Melissa, bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review achter te laten. Ik wens je veel woonplezier toe met je nieuwe sierkussens :)

Beautiful design

The cushions I ordered arrived promptly and in a good condition. They are very beautiful in person. I am happy with my purchase.

3 juin 2026

Réponse de Huiskees

Dear Marislova, thank you for sharing your experience. We are delighted that you appreciate the design and quality of your new cushions. Wishing you many beautiful and comfortable moments with them in your interior!

Prachtige kussens met luxe vulling

Prachtige kussens met luxe vulling die niet alleen esthetiek, maar ook comfort toevoegen aan mijn meubels. Snelle communicatie en verzending vanuit de webshop, ik ben fan!

14 juin 2026

Réponse de Huiskees

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat een fantastisch compliment dat je fan bent. We wensen je heel veel plezier en comfort toe met je nieuwe kussens.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, waar voor je geld

29 mai 2026

Réponse de Huiskees

Hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Geweldig dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van je nieuwe kussens. Geniet van de mooie toevoeging aan je interieur!

Prachtig kussen

Ik heb mijn mooie kussen zelf mogen samenstellen, het contact & de feedback 100%. Bovendien was mijn kussen er zo snel en mooi verpakt. Ik ga zeker nog bestellen

15 mai 2026

Mooie kussens

Mooie kussens
En als ik de verpakking opende bij de levering, zat er nog een lief kaartje bij om me te bedanken

13 avril 2026

Toevoeging aan je interieur

Prachtige kussens, echt een aanrader als je je interieur naar een nog warmer en luxer gevoel wilt brengen.

7 avril 2026

Réponse de Huiskees

Beste Daphne, bedankt voor uw prachtige review. Wat een mooi compliment dat we hebben kunnen bijdragen aan de luxe sfeer in huis. Geniet ervan!