Brak limitu czasowego
Brakuje tam jakiegokolwiek przypomnienia ile już siedzisz. Gram, gram, mija pół nocy, a tam żadnego popupu, żadnego ostrzeżenia. Wszystko nastawione na to, żebyś siedział jak najdłużej. Niefajne.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zagrałem wieczorem godzinę i autentycznie bolała mnie głowa od tych światełek i animacji. Niby można coś wyłączyć, ale i tak wszystko miga, wyskakuje, przesuwa się. Dla kogoś z wrażliwymi oczami totalnie odradzam, czuję się jak po imprezie bez zabawy.
Miałem nadzieję, że będą jakieś sensowne limity, przypomnienia, cokolwiek, a tu tylko surowe okienko do samodzielnego ustawienia. Jak człowiek się wciągnie, to nie będzie tego klikał. W dwa wieczory poszło mi więcej niż planowałem na miesiąc.
Bonus powitalny wyglądał fajnie, ale dopiero po depozycie zobaczyłem te śmieszne warunki obrotu. W praktyce nie da się nic wypłacić, tylko kręcisz i patrzysz jak saldo maleje. Szkoda zachodu, serio.
Kolega nagadał, że tutaj się fajnie gra i że szybko wypłacają. No to spróbowałam, bonus się naliczył, ale praktycznie nie dało się go użyć przez limity stawek. Na końcu z bonusu zostało 0,14 zł, a depozyt poszedł. Wypłaty nawet nie zobaczyłam.
Wpłacałem w złotówkach, ale gra pokazywała mi saldo w euro. Kurs przeliczenia był kompletnie z kosmosu, różnice po kilka złotych przy każdym depozycie. Napisałem, kazali „śledzić aktualne kursy”. Nie, dzięki.
W 2026 roku i nadal bez normalnej apki na Androida. Przez przeglądarkę na telefonie wszystko jest toporne. Gdy inne kasyna mają dopracowane aplikacje, tutaj człowiek się męczy z logowaniem i ładowaniem gier.
Te same sloty co wszędzie, zero oryginalności. Czuję jakbym grała ciągle w tę samą grę, tylko logo kasyna inne. W dodatku free spiny prawie nigdy nie wpadają, czasem 50 obrotów i nic. Zmarnowany wieczór.
Czekałem na wypłatę kartą 6 dni. Pisałem, dzwoniłem, wszędzie ta sama odpowiedź: „to bank opóźnia”. Bank oczywiście mówi, że nic takiego nie widzi. Kasyno umywa ręce, a ja bez pieniędzy.
Wygrałem trochę na blackjacku z bonusem, byłem zadowolony, a potem zobaczyłem, że ta gra nie liczy się do obrotu. Cała wygrana przegrana, bo musiałem jeszcze kręcić sloty na siłę. Człowiek się cieszy, a tu paragrafik go załatwia.
Miałem rundę bonusową, wygrałem trochę ponad 400 zł, po kilku minutach balans się „skorygował” do 150 zł. Napisałem, podobno „błąd techniczny, zwrócili prawidłową kwotę”. Jak mam uwierzyć, że prawidłowa to akurat ta niższa?
The new layout is completely ruined because they hid all the useful features inside complicated sub-menus.
I really appreciate the filter options in the lobby. You can sort games by volatility and provider, which saves a lot of time. The bonuses are pretty standard with typical wagering requirements, but the overall platform stability is top-notch.
En savoir plus sur les différents types d'avis.