Hvide Sande Røgeri Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Fedt - 1. gangskunde og glæder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hyggeligt spisested. Vi var et selskab på 5, hvor af 2 fik en hakkebøf med pomfritter og bearnaise, det var bløde og ikke særlig varme pomfritter, og bøfferne var meget tørre. Fiske buffeten var vir... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille… vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sødt personale, de ar... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Bien

TrustScore 4 sur 5

419 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varerne kom som lovet

Varerne kom som lovet. Dejlig og nem indpakning.

13 septembre 2023

Hej Bente,
Sikke en fin anmeldelse, tak for den ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling straks 🐟🤩

Kvalitet - pris - levering er super

Det at man kan få leveret de samme dejlige kvalitetsvarer til døren (bor på Sjælland) og dermed kan få dem, uden rent faktisk at stå i den skønne butik i Hvide sande, det er bare fantastisk.
Kvalitet, pris, leverings-præcision er det vigtigste for os 👍

6 septembre 2023

Hej Jan,
Sikke en fin anmeldelse, mange tak for de søde ord ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling straks 🐟🤩
Hvide Sande Røgeri

Jeg har før handlet fisk online

Jeg har før handlet fisk online, Nordfra. kan godt lide måde man kan handle på, udvalget er stort online. Men også at man kan få leveret ting som ikke er i online shoppen, denne gang fik jeg hele flåede rødspætter, de var pæne. Der er andre online fiskehandlere, men her er der fokus på kasser, og konksnegle er ikke lige mig.

6 septembre 2023

Hej Flemming,
Tusind tak for de fine ord ☀️ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop💻🐟

Maden var super

Maden var super, men trist at man skulle sidde med tallerkener en time efter man var færdig med at spise. Ikke hyggeligt at sidde og nyde resten af vinflaske med brugte tallerkener.

31 août 2023

Hej Jesper,
Først og fremmest tak for den fine anmeldelse 👏🏻🤩
Vi kan sagtens forstå, at I ikke synes har været super hyggeligt med tallerkner på bordet længe efter I var færdige med at spise ☀️ Jeg snakker med tjenerpersonalet, og minder dem om, at de lige skal huske, at få afryddet bordene, når I er færdige med maden 🐟

Super skøn fisk 🐟

Super skøn fisk 🐟
Første men bestemt ikke sidste gang , jeg for varer derfra !
Et minus er dog , der ikke er et ca tidspunkt for levering ! 8-18 , mine varer kom 17.15 , der ville være optimalt hvis der var en blot 3 timers leverings margen !

23 août 2023

Hej Elisabeth,
Tusind tak for den fine anmeldelse 🐟☀️
Det er et selvstændigt fragtfirma, vi har til at leverer for os, og det er dem sætter dagsordnen for leveringen, det har vi desværre ikke så meget med, at gøre 🤩 Men I får et track and trace nummer, så I kan følge leveringen på dagen, og på den måde kan holde øje med pakken 🚚
Hvide Sande Røgeri

Bestilte varer fra webside kom…

Bestilte varer fra webside kom professionelt pakket og super lækre varer

25 août 2023

Hej Thomas,
Mange tak for de fine ord ☀️
Vi er rigtigt glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop💻🐟

Bestilte stegt rødspætte

Bestilte stegt rødspætte, den blev serveret meget hurtigt..det skulle dog vise sig at fisken ikke var stegt nok ,rå kød og blodig ved benene, ud med den i håb om at få en lækker fisk serveret igen..
Da der blev serveret igen ,viste det sig at den havde samme skavank..
Ud igen med den..havde dog ikke lyst til at prøve 3.gang..
Fik fiskebuffet ,men Appetitten var væk.. dette var uden betaling..
Ærgerligt, har hørt så meget godt om stedet..

19 août 2023

Vi kommer ikke igen

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet
Laks kold.
Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig.
Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave??
Salat buffet kedelig.
Betjening manglede erfaring og virkede forvirret
Skuffende mad -og oplevelse.
Vi er kommet her igennem mange år, men vi kommer desværre ikke igen.
- Butikken er god, men ikke restauranten

14 août 2023

Hej Jannie,
Vi er meget kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant.
Vores menukort er blevet opdateret siden jeres besøg sidste år, og der er sket ændringer ved de fleste af vores retter☺️
Vi håber, at I en eventuel anden gang vil henvende jer til vores personale på dagen, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på de fejl, som der bliver lavet. 🐟☀️
Hvide Sande Røgeri

Lækker fisk pakket rigtig godt ind lige…

Lækker fisk pakket rigtig godt ind lige til at ligge i køleskabet og fryser

6 août 2023

Hej Claus,
Tusind tak for de fine ord ☀️
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop💻🐟
Hvide Sande Røgeri

At manden var en god oplevelse.

Oplevelse..

28 juillet 2023

Hej Arne,
Tak for den gode anmeldelse ☀️
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🐟🤩

Lækker buffet

Vi har I dag for første gang spist på Hvide Sande røgeri. Lækker buffet, venligt personale og rigtgod betjening. Prisen er der heller ikke noget at udsætte på.
Det er ikke sidste gang vi kommer. 🙂

28 juillet 2023

Hej Fam. Nicolaisen,
Tusind tak for de fine ord ☀️
Vi er rigtigt glade for, at høre at jeres oplevelse hos os har været så god🐟🤩

rødspætter

Trods vi bad om godt stegte rødspætter, var de overhovedet ikke gennemstegt og kartofler og persillesovs var lunken. En rigtig dårlig oplevelse.

27 juillet 2023

Hej Elna,
Vi beklager, at I har haft en træls oplevelse hos os i restauranten.
Hvis der mod forventning skulle opstå et problem en anden gang, må I meget gerne henvende jer til vores personale på dagen, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på det☺️🐟
Hvide Sande Røgeri

Det vat dig det dårligste måltid mad…

Det vat dig det dårligste måltid mad jeg længe har fået.
Bestilte stegt fisk med kartofler og persillesovs… ja ja fisken var stegt rigtig godt men så stopper det også her til fisken var der 6.meget små kartofler udkogte og smagsløse, og så persillesovsen ja hvis man kune finde den, var den måske ok.
Desert var pandekage med is. Det var vist ikke hjemmelavet
Fik anbefalet at spiser der, nu er det prøvet og det sker IKKE mere….
700.kr. For ringe mad….man kan spise langt bedre på en café eller pizzaria

22 juillet 2023

Hold da op for en pris

Hold da op. 1 stk ca 100 g varmrøget hellefisk og 1 stk ca 200 g varmrøget laks til 212 kr. Så lige at den lokale fiskebil havde ditto til henholdsvis 40 kr og 45 kr. pr 100 g. Det er vist - desværre - slut med turistpris? røgvarer fra Hvide Sande Røgeri.

1 juillet 2023

1. Kl

Frisk fisk i alle afskygninger. Venligt og kompetent personale. Har aldrig været i en fiskebutik hvor der er så stort udvalg og så meget styr på tingene. Deres web side er god og forståelig. Leveringen af fisk foregår med fragtmand og du får FRISK fisk. Kan stærkt anbefales men pas på: er stærkt afhængigheds skabende!

3 juillet 2023

Smagsløse kartofler

Vi bestilte helstegt rødspætte med persillesovs. Fisken var god og ligeledes var den lille grøntsagsanretning (om end den var meget lille).
Betjeningen var venlig og professionel.
Kartoflerne var bløde, vandede, grå og smagsløse.
Sovsen var kedelig, smagsløs, uden antydning af frisk persille.
Var der serveret nye friske kartofler og persillesovs med masser af frisk persille, havde retten fået 5 stjerner

21 juin 2023

selv om jeg sendt et foto to gange til…

selv om jeg sendt et foto t gange til virksomheden og reklamerede, har jeg endnu ikke fået refunderet beløbet for Tapas for 2 personer og det er nu over 14 dage siden. Maden var i en skrækkelig tilstand. Dokumentationen er på vedlagte foto. Jeg har skrevet Da jeg ellers var tilfreds med de øvrige varer, kan jeg ikke forstår, hvad der sker. Ærgerligt!!!Jeg ringede også op og snakkede 2 gange med Leila 2 gange. Hvad kan jeg gøre mere for at få fat i mine penge. Christine Gejlsbjerg ,Holmegårdsvej 10, 3200 Helsinge

2 juin 2023