4,2

Bien

Wederom een zeer goede service van HV Scooters

Vandaag opnieuw een zeer goede ervaring met HV Scooters. Grote onderhoudsbeurt aan de scooter. i.v.m. omstandigheden probleem met transport was voor HV Scooters geen probleem de scooter werd bij mij thuis opgehaald en na de onderhoudsbeurt weer bij mij thuis gebracht. Direct op de weer perfect rijdende scooter naar de winkel om de rekening te betalen en met een zeer tevreden gevoel weer naar huis. Echt een (opnieuw) geweldige service gekregen.

5 décembre 2025

Heb vandaag een top service beurt gehad…

Heb vandaag een top service beurt gehad voor mijn scooter!!

Had door omstandigheden mijn scooter eigenlijk ergens anders vandaan!

Maar als ik dit van
tevoren had geweten had ik hem meteen bij HV Scooters gekocht.

Dat ding reed ondanks de voorgaande 4 service beurten voor geen meter meer!!

Maar sinds ik vandaag weer terug ben bij HV Scooters is hij helemaal op en top in orde opnieuw netjes afgesteld tijdens een grote onderhoudsbeurt.

27 novembre 2025

Super aardige mensen heel erg mee…

Super aardige mensen heel erg mee denken goed mee en hele goede services snelle services heel klantvriendelijk behulpzaam ik raad je echt aan om naar hva scooters motoring heeswijk te gaan
Herman super toffee man
Ik ben enrom blij mee met Herman en hva motoren
Van mij krijgen ze 10+ dikke complimenten voor hva scooters motoren Herman
Va daag langs geweest van andere zadel snelle services krijgt koffie echt hele goede zaak

26 août 2025

Een prima scooterbedrijf.

Een prima, klantvriendelijk bedrijf; Ik had mijn sleutel per ongeluk onder de scooterzitting opgeborgen.
Kon mijn tas en telefoon niet meer pakken. Ik vroeg raad bij HV scooters. Zij hebben mij fantastisch geholpen en de zitting voor mij opengemaakt. Blij, blij!
Ik zou hier zeker klant willen zijn, wanneer ik dichterbij zou wonen.

10 avril 2025

Snel uit de brand gered door HV scooters

Was al maanden aan het wachten op mijn display bij “fietsenwinkel.nl” voor mijn knaap, kwam maar niet na 3 maanden. HV Scooters & bikes heeft het dezelfde dat nog gefikst voor een kleine prijs. Display super tevreden over super veel opties en kan mijn telefoon eraan opladen en alles instellen en met bluetooth verbinden noem maar op…!

13 février 2025

Ik koop hier nooit meer iets!!!

Ik koop hier nooit meer iets! 2 jaar geleden nieuwe Zip scooter gekocht, bij onderhoud geen olie meer opgevuld, hele motor in de soep. Bij reparatie hebben ze nog veel meer fouten gemaakt. De scooter is compleet gesloopt door hun onkundige onderhoud!

1 avril 2024

Koop hier niks!

Koop hier niks!

Tenzij je opgelicht wil worden uiteraard door een chagrijnige eigenaar.

14 août 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit