Hyggeliving Avis 11

4,3

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Intet mindre end fantastisk!

Intet mindre end fantastisk og nærværende oplevelse med Hyggeliving i starten af året!
Jeg havde købt et par opladelige væglamper, og havde udfordringer med opladning.
Skrev en mail, og der gik ikke fem minutter, så ringede ejeren personligt til mig - de ville bare løse problemet. Hendes mand har styr på strøm og det tekniske, og ringede kort efter.
De sendte uden beregning en spritny oplader til mig.
Dét er sublim kundefokus - og man oplever jo ellers ALDRIG at man på webshops får personlig, nærværende betjening.

Lækre produkter i øvrigt. Kvaliteten er overbevisende.
En oplevelse i særklasse - handler der helt sikkert igen.

15 janvier 2026

Meget fin kundeservice

Vi havde lidt start bump med de leverede lamper, men sikke en god kundeservice. Vores henvendelse blev taget meget seriøs, og inden de nye lamper nåede frem, blev vi løbende holdt orienteret om status for leveringen.
De nye lamper lever helt op til forventningerne, og vi er meget tilfredse med både produktet og den service vi fik. Det betyder meget, at en virksomhed tager ansvar og løser problemet så professionelt.

25 février 2026

Roser til Hyggeliving

Handlede for første gang hos hyggeliving efter rosendende ord fra min datter som havde handlet der før. Så det skulle prøves da hendes ønsker var fra netop Hyggeliving . 2 lamper blev der bestilt med levering inden jul. Blev så ringet op af Peter fra firmaet, og fik at vide at der måske kunne være leveringsproblemer, se det kalder jeg en service af format, men jeg fik mine lamper inden jul, total super god service.
Ang betalingen jamen den skete ikke før de havde sendt lamperne, endnu en fantastik service fra Charlotte og Peter side

Jeg kan kun på det varmeste anbefale deres firma, et trygt firma at handle hos, ærlige og reelle , holder hvad de lover.

Ikke sidste gang jeg handler hos Hyggeliving

Tak for den gode service

Med venlig hilsen Mona Villsen
Haderslev

Ps til Malina
Jeg var inde på den side du omtalte Ali og kunne ikke finde et produkt der svarer til det fra Hyggeliving, så hvor end du har set det samme produkt vil jeg meget gerne vide det , da jeg gerne vil have flere af de smukke lamper men tror ikke helt det findes andre steder

19 décembre 2025

Produktet findes til cirka 1/4 af…

Produktet findes til cirka 1/4 af prisen på AliExpress.

Produktet var pænt nok og fik pengene retur uden de store problemer, så deres kundeservice kan da anbefales! :)
Derfor 2 ikke kun en stjerne.

Ordrenummer 1005

27 juin 2025

Bedste anbefaling herfra

Bestilte lamper kom hurtigt frem - leveringsbetingelser opfyldt - er meget tilfreds - lamperne er anvendelige som foreskrevet og nemme at håndtere. Pris og kvalitet går hånd i hånd - virkelig godt - lever fuldstændig op til min forventning. Servicen er helt i top og Hyggeliving skal have de bedste anbefalinger herfra.

7 octobre 2025

Efter at have set produktet og hvor på…

Efter at have set produktet og hvor på jeg havde nogle spørgsmål kontaktede jeg hyggeliving uden problemer og fik en fantastisk service, og kunne med god tryghed afgive min ordre som kom lyn hurtig , den har bare levet op til alle mine forventninger, ikke sidste gang jeg vil handle hos dem og kan kun varmt anbefale
Hyggeliving
Tak for god service

19 septembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit