Hyllen & Co har netop solgt min lejlighed, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første møde var der styr på alt: en skarp og realistisk prisvurdering, professionelle billede... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi kan kun give Hyllen vores allerbedste anbefaling. Efter et længere salgsforløb overtog Hyllen salget af vores lejlighed fra en anden ejendomsmægler, og forskellen var markant. Fra første d... Voir plus
Vi valgte Hyllen & Co, fordi vi ønskede en mægler med sans for æstetik, detaljer og moderne markedsføring. Vores lejlighed var nyrenoveret for et par år siden, og det var vigtigt for os, at de m... Voir plus
Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Nicolai Hyllen under salget af vores lejlighed. Nicolai gik til opgaven med stor energi og engagement. Vi blev løbende holdt opdateret omkring alle para... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hyllen & Co er en ejendomsmæglervirksomhed, som går ekstra langt for at give klienten det bedste køb eller salg! Vi opererer i hele København og bruger vores store netværk samt mange års brancheerfaring på at komme godt i mål med dine forventninger!
Coordonnées de contact
Danemark
- hyllenogco.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Altid tilgængelige og hjælpsomme
Det var en rigtig god oplevelse at købe bolig gennem Hyllen & Co. Gennem hele processen med køb, overdragelse, osv. var de professionelle og tilgængelige. Vi værdsatte især, at vi fik hurtige og hjælpsomme svar på alle vores beskeder og spørgsmål, også på feriedage og i weekender.
Hyllen & Co var også virkelig gode til at gå den ekstra mil for at gøre noget særligt ud af oplevelsen, og det var en meget mere personlig oplevelse end nogen andre ejendomsmæglere, vi kom i kontakt med i den periode vi kiggede på boliger.
Desuden havde de stor forståelse for både boligen og området.

Kompetente Hyllen & Co
Efter at have overdraget ansvaret for vores skønne bolig på Teglholmens Østkaj 82 til Hyllen & Co har vi efter blot tre uger solgt - til prisen. Hyllen & Co har som få forstået vigtigheden af, at der findes et før, under og efter salget af en bolig. Professionalisme, pålidelighed og troværdighed, dygtighed og rådgivning af høj kvalitet har kendetegnet samtlige faser.
Igennem hele processen har Hyllen & Co demonstreret sublim fornemmelse for det aktuelle boligmarked. Og på alle måder har vi følt os i de bedste og mest kompetente hænder - både i forhold til den direkte kontakt omkring salget, og ikke mindst i forhold til det uundværlige papirarbejde i kulissen. Alt sammen i en uformel og tryg omgangsform. Hyllen & Co tilfører med deres personlige og unikke stil en træt branche nyt, vitalt liv.
Vi siger tusind tak for samarbejdet og sender de varmeste anbefalinger jeres vej.

Salg af lejlighed
I forbindelse med salg af lejlighed fik jeg anbefalet Nicolai og Hyllen & Co. På vores første møde fik jeg et godt indtryk af Nicolai, da han var yderst professionel og forberedt. Dette gjorde, at jeg følte mig tryg.
Nicolais vurdering af lejligheden ”sad lige i skabet”, da den blev solgt på fire dage. Derudover blev mine ønsker vedr. salget respekteret og jeg følte mig godt vejledt gennem hele processen. Næste gang jeg skal handle bolig, vil jeg helt klart bruge Hyllen & Co igen.

Réponse de Hyllen & Co
Dygtigt, kompetent og professionelt team
Mit samarbejde med Hyllen & Co. var på alle måder både vellykket og en god oplevelse. Et yderst kompetent team, der gennemstråler professionalisme og dygtighed samtidig med, at de er reelle og behagelige mennesker. Gennem hele forløbet har jeg haft en følelse af, at være velinformeret og i gode hænder. Som helhed vil jeg sige, at samarbejdet har været en anderledes oplevelse fra, hvad jeg tidligere har oplevet i forbindelse med bolighandel - hvilket jeg kun kan beskrive som forfriskende. Jeg har kun positive ting, at sige om Hyllen & Co. og jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde.

L’expérience Trustpilot