Super dejligt sted
Super dejligt sted. Professionel behandling og et super behageligt personale.

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Velkommen til Hyperhidroseklinikken Vi hjælper dig, der lider af overdreven sved, til et tryggere og bedre liv I Hyperhidroseklinikken er du i trygge hænder. Vores meget erfarne speciallæge, behandlersygeplejersker og anden personale, er eksperter i svedbehandling. Det kan vi hjælpe dig med Vi kan, som en af de få klinikker i Danmark, behandle både børn og voksne som lider af hyperhidrose, og vi kan behandle alle kropsdele.
Emdrupvej 115A, 4 sal, 2400, København NV, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Super dejligt sted. Professionel behandling og et super behageligt personale.

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Rigtig god oplevelse. Meget imødekommende, professionelle og dygtige ansatte.

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Fantastisk personale, super medfølende!
Jeg har sindssyg nåleskræk, og der bliver altid tage godt om mig. Har absolut ingen klager

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Malene, Malena, Carl, Casper og Co. Sørger altid for en virkelig behagelig oplevelse, i en situation der ellers ikke er så behagelig. De går altid ufatteligt langt for at hjælpe og så er de generelt bare helt igennem søde og rare. Jeg har altid en bedre dag, når jeg går herfra og jeg kan kun anbefale dem til alle andre.

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Jeg er super glad for at få behandling på denne klinik! Det er profesionelle og omsorgsfulde fagfolk som yder en kæmpe indsats for mennesker med hyperhidrose. Jeg har fået behandling der mange gange og min oplevelse af denne virksomhed, er kun positiv hver gang!
De varmeste anbefalinger herfra!
Tak for altid super god behandling, det gør en kæmpe forskel i mit liv! <3

Réponse de Hyperhidroseklinikken
Rigtig god behandling af mine hænder der sveder.
Imødekommende og omsorgsfulde fagfolk der yder hjælpen (behandlingen).
Bliver bedøvet rigtigt godt så der er et minimum af smerte ved behandlingen.
Tak til EMPANO