4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

En vandskade på vores toilet og gang I…

En vandskade på vores toilet og gang I gulve.
Forsikringen sender et VVS firma og et fugtfirma, og Bjørn Asferg til at styre opgaven, når vvs firmaet ikke var til at komme igennem til er Bjørn en fantastisk person til at hjælpe og få tingene til at lykkes. Da der skal genopbygges møde en frisk tømmer op og giver den gas så vi kan få et gulv i gangen igen, den unge mand er høflig og meget omhyggelig, et super flot arbejde og alt er ryddet op og der er fejet. Stor tak her fra
Kan kun anbefale dem. Vh Henriette

26 février 2026

Varm anbefaling af Asferg

Da vi skulle have vores nye andelslejlighed totalrenoveret valgte vi, på varm anbefaling fra bekendte, Per Førby fra Asferg til at stå for opgaven. Førby og de dygtige håndværkere fra Asferg har stået for fuldstændig udskiftning af køkken og badeværelse, flytning af vægge, nye gulve, slibning af gulve, renovering og maling af vægge, mv. Vi har været meget tilfredse med deres arbejde. Per har koordineret hele processen meget effektivt, de har leveret til tiden, og arbejdet har været af høj kvalitet.

20 janvier 2026

Professionelt og dygtigt arbejde…..og alle aftaler overholdt..TAK

Vi røg ind i en oversvømmelse med kloakvand 23. Juli 2025 og fik hurtigt en taksator på, som fik gang i affugterne samt fjerne de beskadigede gulve.
4 uger senere blev vi erklæret fugtfri, og Ib Asferg A/S valgt som firmaet, der skulle stå for genopbygningen.
Dagen efter mødte to mand stærk op, en plan blev lagt og Snedker Claus Mikkelsen startede samme dag.
Nu har han været her i 14 dage og er snart i mål med en meget flot og professionel reetablering….og viser sit fags snilde med mange spændende løsninger.
Føler vi er heldige med at have fået Claus til opgaven….elsker de gamle håndværksdyder😊
Helt klart til 5 stjerner 🤩🤩🤩🤩🤩

9 septembre 2025

Vi har haft vandskade i vores hus

Vi har haft vandskade i vores hus, så vi skulle have fundet et firma til at lave vægge samt gulve i 3 rum.Gennem vores forsikring fik vi valget mellem 2 firmaer. Vi valgte firmaet IB ASFERG A/S og har på ingen måde fortrudt valget.Vi fik besøg af 2 kompetente håndværkere,en troldmand Klaus og hans lærling Jeppe.De mødte op hver dag til aftalt tid og de gik til opgaven med krum hals og var meget fokuseret på at lave et godt stykke håndværk. Vores opfattelse af dem var at de gik ikke på kompromis med håndværket,men de ville lave et godt håndværk. Og det gjorde de. Når dagen var slut var der ryddet op så vi ikke gik rundt i støv og spåner.
Vi har kun haft en god oplevelse med firmaet og det har så resulteret i at vi har givet dem en ny opgave på de sidste 3 værelser som vi skal have lagt nye gulve så huset ser ens og flot ud med nye gulve.
Så herfra os kan vi helt klart anbefale firmaet IB ASFERG A/S som et godt og kompetent firma der kan deres håndværk og overholder tiderne.
Anne og Dan.

30 juillet 2025

Ib Asferg holder ikke aftaler

Det er 50/50, om de møder op til en aftale, men det er næsten 100, at de ikke vender tilbage på dine opkald.

Det har taget dem snart tre måneder at få lavet vores meget lille badeværelse, og de har ikke rigtig travlt med vores forsikringssag, selvom vi ikke har noget badeværelse til vores familie. Hvis en byggeleder tager på ferie, så skal du selv finde ud af det, og de fortæller dig ikke, hvis en håndværker er syg eller de er forhindrede i at komme forbi. Du skal også selv huske at rykke for, at de begynder på din opgave - og det kan tage riiiiiigtig lang tid.

Mildest talt stressende oplevelse at få lavet arbejde af Ib Asferg. Ked af at Tryg har valgt dem som samarbejdspartner.

4 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit