1. Magasin de design et de décor intérieur

Bij IBIZAVIBAZ vind je een prachtige uitgebreide collectie van Ibizia interieur & mode accessoires. Alle producten in de webshop zijn handgemaakt en zorgvuldig uitgekozen met daarbij een focus op dé trends van nu.

2,7

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jurk ontvangen

Jurk ontvangen, helaas kwaliteit viel te wensen over. Gezocht naar het retourbeleid op de website en ook een mail gestuurd, 2 keer. Geen enkele mail terug ontvangen en kan dus de jurk niet retourneren en mijn aankoopbedrag terug krijgen. Wat een teleurstelling, nooit weer.

21 juillet 2025
Logo de Ibizavibaz

Réponse de Ibizavibaz

Hi Anja,

Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad met een webshop. Ik denk echter dat je ons verwart met een andere webshop. Wij verkochten interieurartikelen en sieraden, en onze webshop is inmiddels al geruime tijd offline.

Met vriendelijke groet,
IBIZAVIBAZ

8 best dure raffia onderzetters…

8 best dure raffia onderzetters besteld. Na levering bleek er 1 echt heel anders en kleiner. De andere 7 zat ook een kaartje aan en deze niet. Waarschijnlijk toch van een andere partij. Bij het melden hiervan werd het afgeschoven dat het hier een natuurproduct betreft en er werd niks aan gedaan. Ik had verwacht dat ze wel 1 nieuwe zouden opsturen maar helaas.

8 mai 2023
Logo de Ibizavibaz

Réponse de Ibizavibaz

Beste Marian/Roel,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg jammer dat u ons beoordeeld met één ster. Wij snappen dat u het liefst 8 precies dezelfde onderzetters ziet, alleen kunnen dit wij niet garanderen aangezien al onze producten handgemaakt zijn van natuurlijke materialen. Geen één van onze producten zijn hetzelfde (dit staat ook op de website vermeld). Ondanks dat hebben wij toch nog uw mail doorgestuurd naar onze leverancier, deze bevestigde nogmaals dat de producten niet buitenproportioneel van elkaar verschillen. Er is geen andere partij, enkel het model (Raffia) wat u ook toegestuurd heeft gekregen. Wij hebben u de oplossing geboden dat u de “andere” Raffia onderzetter kon retourneren, echter wilde u dat zelf niet.

Wij hopen dat u zich in het vervolg zich beter in leest wat voor type producten uw besteld. Handgemaakte producten, zijn namelijk nooit precies hetzelfde en daarom vinden wij deze review niet geheel rechtvaardig.

Met vriendelijke groet,

Team IBIZAVIBAZ