IDEAL OF SWEDEN Avis

4 300
TrustScore 2 sur 5

1,9

Har bestilt flere deksler og kortholdere, det har gått 14 dager og varene er fortsatt ikke sendt. Angrer på at jeg ikke sjekket Trustpilot, antok at firmaet er svensk og dermed til å stole på, men det... Voir plus

Jeg kjøpte en vare som viste seg å være mangelfull. Jeg reklamerte og fikk et gavekort da de ikke hadde tilsvarende vare på lager. Jeg måtte likevel betale for frakt for nye varen, selv om jeg kjøpte... Voir plus

nettsiden er pen og enkel å navigere, men dekslene (kjøpt til standard iphone 13 og magsafe) føles ikke gode i hånda. bildene av dekslene gir inntrykk av at kantene rundt er avrundede, men de er nest... Voir plus

Kjøpte et deksel merket MagSafe, men den var ikke MagSafe kompatibel. Kontakter kundeservice som forteller at dekselet er for tykt, altså en feil fra deres side. Etter flere Mail fram og tilbake i 3 m... Voir plus

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Kjøp trendy deksler og eksklusive telefon-lommebøker hos iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspirert av de nyeste motetrendene. Kvalitet, design og funksjon.

Bas

TrustScore 2 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(4 300)

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Over en uke siden bestilling og varen er ikke sendt

La inn en bestilling 27.november og fikk beskjed om at denne ble sendt med forventet levering mellom 1. og 5.desember. Til tross for dette har denne fremdeles ikke blitt sendt.

Tok kontakt med kundeservice, som informerer meg om at forventet levering er opptil 15 arbeidsdager, og at jeg skal ta kontakt 25.desember dersom jeg ikke har mottatt varen min innen den tid. Med andre ord er forventet leveringstid hos Ideal of Sweden nesten én måned, og jeg får ingen hjelp fra dem før dette. Estimert leveringstid fra dem er dermed ren løgn, og falsk markedsføring.

5 décembre 2023

Altfor mye plast!

Mottok pakke idag, hvorfor så store mengder plast!? Jeg holdt på i over en time å fjerne plastfilmen som hver minste del er omgitt av. Ellers skjønner jeg ikke hvordan min tlf skal sitte trygt i dekselet? Jeg kjøpte den med stropper. Er det en magnet inni? Hvorfor er ikke info lagt ved? Står ingen info på nettsiden heller. Har dere info om dekselet? På forhånd takk:)

24 novembre 2023

Pengene er væk

Jeg har bestilt et cover, og de var hurtige til at sige det var sendt, men efter en måneds ventetid, så har jeg ikke modtaget coveret. Jeg har sendt en ny mail om at få tilsendt et track and trace nummer eller pengene tilbage - hvilket de ikke har svaret på.

De penge er væk - skide svenskere.

Pakken er sendt til Norge. Jeg vil ønske at jeg havde læst anmeldersene herinde først, så havde jeg ikke bestilt.

21 novembre 2023

3 uker uten noe oppdatering

3 uker uten noe oppdatering. Ideal of Swedens nettside sier at pakken venter på leveringspartner og på HeltHjem sin sporingsside står det at pakken ikke har blitt overlevert dem. Under kontakt med kundeservice får jeg beskjed om at pakken er fast i toll. Det har den vært nå i 1 uke uten videre oppdatering

21 octobre 2023

Kan ikke stole på levering til angitt tid

Bestilte varer nesten 3 uker siden. Skulle motta disse etter 3-4 dager. Ikke fått disse ennå. Ingen beskjed fra selskapet om forsinket levering. Sporing har vist at varene skulle leveres 2.5 uker siden.

11 octobre 2023

Udeblivelse af ordre

Har siden den 31.8 2023 forsøgt at få det cover jeg har købt og betalt- men de sender mig konstant videre uden der sker noget. Jeg havde så kontakt i sidste uge ordre nr. 114117149 kan ikke spores og kan ikke komme i kontakt med nogen øv øv

25 septembre 2023

Ekstremt høy returavgift på 69 kr per…

Ekstremt høy returavgift på 69 kr per bestilling. Ga beskjed kort tid etter bestilling om at jeg ønsket å angre (fordi jeg fikk et bedre tilbud), og fikk beskjed om at pakken allerede hadde blitt håndtert og sendt. Man bestiller også produkter på fullpris og får rabattkode rett etter bestilling.

23 septembre 2023

Sender ikke varer som lovet!!!

Har ventet i over 3 uker på min ordre som egentlig kun skulle ta et par dager!! Chatbotten er ubrukelig og sier den skal sende inn meldingen din til kundeservice hvor du etter 24t skal få svar på Mail, dette skjer heller ikke! Kommer aldri til å handle her igjen, kjempe elendig og svindel vil jeg si!!! Når man betaler flere 100kr for varer som aldri dukker opp så er det svindel ja! DÅRLIG!! Anbefaler ingen å kjøpe noe herifra

19 juillet 2023

Dårlig/ingen kundeservice

Har været på en dejlig ferie i Norge. Da mit cover var i stykker, så bestilte jeg 2 nye fra ideal of Sweden til en pakkeshop i nærheden. Men pakken blev i stedet sendt til en pakkeshop 30 min væk (i bil) og jeg havde ikke mulighed for at hente den. Skrev mail med det samme til kundeservice og hørte ingenting og igen når pakken blev sendt retur (hvilket jeg ikke blev informeret om) Skriver her i håb om at høre noget, da pengene heller ikke er kommet retur.

11 juillet 2023

Elendige produkter og kynisk kundebehandling

Kjøpte bla en magnetisk Qi-lader i bursdagsgave til min datter. Dette viste seg å være et fullstendig ubrukelig produkt som ikke holder mål. Den starter av og til å lade, og da lader den i ca 1 minutt før den slutter å lade. Forsøkt på forskjellige kompatible mobiler, med og uten deksel, men fungerer ikke. Reklamasjon har vært et mareritt, der man som svar får en generisk mail om alt man skal prøve ut og gjøre, og til slutt dokumentere med video at laderen ikke fungerer. Da dette var gjort, kom det etter flere dager et svar om at videoene ikke var gode nok, og hvor man påpeker at det ser ut som mobilen ikke ligger helt sentrert, og at deksel må tas av. Dette til tross for at dekselet er Ideal of Sweden sitt eget deksel, som står oppført som kompatibelt med Qi-laderen. Dessuten viste ikke videoen at støpselet stod i stikkontakten... Dette er klassisk uthalingsteknikk i håp om at kundene skal gi opp. Lurer man mange nok på denne måten ved å selge åpenbare søppelprodukter som man så nekter å godta reklamasjon på, tjener man dessverre penger i den digitale verden. Jeg innser at dette firmaet aldri kommer til å tilbakebetale pengene jeg har brukt på et produkt som kan gå rett i søppelet, men jeg kommer til å gjøre det jeg kan for å advare andre om å kjøpe produktene deres. Styr langt unna!!

10 juillet 2023

I ordered my phone case 3 July

I ordered my phone case 3 July. The package was supposed to be delivered between 6 and 10 of July, today its already 12 of July and package is not here. That would be OK that I have to wait longer but there is no way to really get an anserw or help from the store!!! The sporingsnummer is not really helpful cause when I try to track my order it's just showing up "registert" and that's it!!! It's been registert for 10 days now!!! Ridiculous...never again.

12 juillet 2023

Jeg er svært skuffet over produktets…

Jeg er svært skuffet over produktets kvalitet og holdbarhet, da det har vist seg å være betydelige mangler etter bare kort tids bruk - 2 uker. Det gjelder blant annet misfarging av metall greia på snoren og bøyning på dekselen ved ladekontakten.

4 juillet 2023

Dårlig kvalitet

Første gang jeg skulle prøve et mobildeksel fra dem, kjøpte et som kostet 499,-, de skriver ett års garanti - mitt begynte å flasse i sidene etter bare 3-4 mnd. De sier garantien ikke gjelder - tilbød kun 20% ved kjøp av nytt- jeg har hatt mange telefoner og deksel da jeg er godt voksen - ingen av de har blitt slitt, enda de har vært mye billigere også:-/ Kjøper ikke ideal deksel flere ganger!

29 juin 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Svarer ikke på messenger, er ikke mulig å sende Mail, varene kom ikke som lovet, prøvde da å avbestille - helt umulig!
Komplett ubrukelig chatterobot!
Handler fra en .no nettbutikk så bør i det minste chatteroboten snakke norsk…
Aldri mer!

27 juin 2023

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet, hadde hatt dekselet noen dager før det begynte å løsne i kantene. Mistet tlf i gulvet en gang og det sprakk i hjørnet

26 juin 2023

Fine produkter men svært lang leveringstid

Første og siste gang jeg bestiller fra nettbutikken deres. Fine produkter men dessverre virker det som de ikke har kontroll på leveringen. Fikk sporingsnummer fra helthjem og estimert leveringstid på et par dager. Har nå ventet i over to uker og da jeg spurte kundeservice fikk jeg beskjed om at Posten hadde tatt over pakken og at de ikke tilbyr sporing. Noe som selvsagt ikke stemmer. Elendig for en nettbutikk i 2023.

13 avril 2023

Dårlige varer

Butikken i seg selv er god, lett å finne frem og navigere på siden, lett å finne riktig vare til riktig mobilmodell, sender varen raskt, men kvalieten på produktene?...

Jeg kjøpte et lommeboketui, det gikk én dag før hele var sprukket og det så ut som at den var 5 år gammel og godt brukt. Fikk en ny en som trøstepremie, men den er AKKURAT like dårlig. Det gikk én dag så gikk den i oppløsning den også :O ikke verdt pengene.

21 novembre 2022