Tosi helppo tilata. Syöttää vain nimi ja sähköpostiosoite ja maksaa esim. nopeasti Paypal:lla ja koodi tulee välittömästi ruudulle ja sähköposti myös. Todella nopeata palvelua.

Muutaman kerran kestänyt useampi päivä että sain tilauksen otettuani yhteyttä asiakaspalveluun. Ekalla kerralla hyvittivät 5€ seuraavasta otoksesta Toisella kerralla (sama kuukausi) 2,5€

En ikinä saanut luvattuja kuittia ja tilausvahvistusta, koodista puhumattakaan, sähköpostiini. En ole kokeillu vielä toimiiko koko koodi edes. Epäluotettavan oloinen pulju.

Yritin ensiksi maksaa luottokortilla, ei mennyt läpi. Toisen kerran käytin verkkopankkia ja heti onnistui. Koodi tuli sekä ruudulle että spostiin samantien.

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Osta lahjakortti verkosta suosikki palveluusi – toimitetaan suoraan sähköpostiin.

3,1

Moyen

3,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Not working

Not working, couldnt change language.

25 octobre 2019

Hello Petri,

We would like to help you redeem your code. Could you please send us a screenshot of the error message that is shown when redeeming the code? The code needs to be visible in this screenshot. We will then check the validity of the code for you. Thank you in advance for your cooperation.

You can send the screenshot to: support@korsit.com

Tosi helppo tilata

4 août 2019

koodi ei toiminut

koodi ei toiminut, eikä asiakaspalveluun saa yhteyttä.

6 juillet 2019

Hello Mikael,
The code you have bought can only be used on an American Spotify account. We can refund the code for you if it is unused. Please contact us directly if you want us to set this refund in motion. You can contact us at support@korsit.com. Thank you in advance for your cooperation.

Saatu koodi ei toimi

Ostin Google Play -lahjakortin. Saatu koodi ei toimi. Eli rahat meni hukkaan.

I purchased a Google Play gift card. I get a code but it was not ok.

29 juin 2019

Hello Mikael,
The code you have bought can only be used on a German account. We can refund the code for you if it is unused. Please contact us directly if you want us to set this refund in motion. You can contact us at support@korsit.com. Thank you in advance for your cooperation.

The code didn't work!

26 juin 2019

iGiftcards

Huijaa vaka makson niin ei anna koodiahuijaa

Huijaa vaka makson niin ei anna koodia

16 janvier 2019

Hello Pekka,

Our apologies if something has gone wrong with your order. We would like to help you with this. Please contact us at support@korsit.com or with Facebook messenger. We should be able to find your order and check what went wrong then. Thank you in advance for your cooperation.

Puutteellinen palvelu

Epäluotettavan oloinen pulju.

2 octobre 2018

Hello Santtu k,

We have delivered the code to you on 01-10, we just resent it to aafukinjee@gmail.com .If you still haven't received it, you can contact us trough the livechat or send an email to support@korsit.com so we can send the code directly to you.

Tosi helppoa tilata!

Tosi helppoa tilata!
Ihmettelen vain miksi se menee Tanskan kautta....
Eikö Suomessa ole sama mahdollisuus tilata, siis Suomen sivustossa?

13 août 2018

Works great

Bought with paypal, got code right away. I'll definitely use them again.

13 juillet 2018

Ei saa google play kortteja ku postitse

30 juin 2018

Hello Juha,

We would like to help you redeem your code. Could you please send us a screenshot of the error message to support@korsit.com? We will then check the validity of the code for you.

If there is another problem then you can contact us on the same e-mail address or via the live chat on our site. Please explain your problem further and we will look into it for you as well. Thank you in advance for your cooperation.

ensiksi ongelmaa

14 avril 2018

Välillä toimii välillä ei....

25 février 2018