Lisez les avis des autres
Super god oplevelse! Nem hjemmeside, hurtig levering og tøj i rigtig god kvalitet. Alt levede op til forventningerne – jeg handler helt sikkert her igen 😊
L'entreprise a répondu
Super god service, de er der hvis der skal bruges hjælp til sin ordre!
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Iglo. Jeg returnerede en vare, som de modtog for 2 måneder siden, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Det værste er dog ikke enga... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Fabriksvej 38, 6000, Kolding, Danemark
- hey@iglo.dk
- iglo.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Super god service
Super god service, de er der hvis der skal bruges hjælp til sin ordre!
Hurtig levering og fede produkter
Hurtig levering og fede produkter . Cool drop !
6 mail uden svar
I bad mig kontakte kundeservice igen til den mail og skrive Rikke. Det 6. Gang jeg skriver til jer. Jeg sendte mailen afsted 31/3 præcis som I beskrev. Men stadig ikke modtaget svar. Forfærdeligt.

Ekstremt dårlig kundeservice – stadig ingen penge efter omkring 2 måneder
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Iglo.
Det værste er dog ikke engang ventetiden, det er deres totale mangel på respons. Jeg har skrevet til dem for at få en status, men har ikke fået noget svar overhovedet. Ingen opdatering, ingen forklaring, ingenting.
Det efterlader mig med en følelse af, at man som kunde bare bliver ignoreret, så snart de har fået deres penge.
Det er langt under, hvad man bør kunne forvente af en virksomhed.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her, medmindre man er klar på at risikere både lange ventetider og manglende kundeservice.

Forfærdlig butik
Forfærdlig butik. Hold jer væk! Har købt en dyr sweat til over 600kr som var for lille. På deres ordrebekræftelse stod at man skulle returnere til en given adresse - hvilket vi selvfølgelig gjorde. Nu viser det sig så - at denne oplysning var forkert... så trøjen er kommet et forkert sted hen. Der er absolut ingen hjælp at få - selvom fejlen er deres! Vi aner simpelthen ikke vores levende råd. Så absolut ingen anbefaling herfra.

Réponse : Iglo - Put on Iglo
God oplevelse efter lang tids venten
Jeg har flere gange forsøgt at kontakte kundeservice, fordi jeg modtog en trøje med et hul i siden, som om den ikke var syet ordentligt sammen. Efter noget tid lykkedes det mig at komme i kontakt med en medarbejder, som fortalte, at hun netop var blevet ansat – hvilket forklarede den manglende respons tidligere. De fik rettet fejlen, og problemet blev løst. Gode produkter og god kundeservice efter den nye medarbejder er kommet til 😊
Rigtig god kval (bestilte 2 t shirts og…
Rigtig god kval (bestilte 2 t shirts og en hoodie). Nem og hurtig at kontakte på mail.
God service og support
Jeg købte en trøje hvor der skete en fejl med afsendelsen, men de var mega gode til at få styr på det igen

Réponse : Iglo - Put on Iglo
Dejlig pris og hurtig levering
Dejlig pris og hurtig levering . Handler igen

Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering

Super god oplevelse

Réponse : Iglo - Put on Iglo
Fantastik kvalitet og super god…
Fantastik kvalitet og super god service, samt hurtig levering🌞.

Réponse : Iglo - Put on Iglo
Fedt tøj og lynhurtig levering
Fedt tøj og lynhurtig levering for mit vedkommende:))

Réponse : Iglo - Put on Iglo
Købte t-shirts til min kæreste .super…
Købte t-shirts til min kæreste .super kvalitet og 2 dages levering . 🚚

Super kvalitet på produkterne
Super kvalitet på produkterne.
Hurtig leveringstid og nemt at finde rundt på deres hjemmeside

Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.