iGulu is marketed as an all-in-one automated home brewery system, we at iGulu aren’t only obsessed about being cool-sounding. Instead, we’re here to spread joy and interest for craft beers by allowing anyone to be able to create it at home, whether it’s a seasoned brewer or someone who has only thought about it in passing, but never knew where to begin. The joy of beer brewing shouldn’t be hidden behind a complicated process or bulky and pricing equipment set ups. Instead, we’ve poured our hearts into designing a smart and sleek system that guides beginners through each step with ease and innovation, while allowing more skilled brewers the option to unlock Master Mode, unleashing a world of possibilities.

4,2

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Des machines incroyables !

En ce qui me concerne, j’ai participé au socio-financement du modèle S1. L’attente a été plus longue que prévu, mais lorsque je l’ai reçue j’ai aussitôt démarré un kit pour la tester, et j’ai été tellement impressionné par le résultat et la simplicité par rapport à faire une bière maison à température ambiante, sans parler du plaisir de la boire pression, que j’en ai commandé une autre pour offrir à mon fils. Après avoir testé d’autres kits, je me suis commandé une autre S1 pour m’amuser un peu plus, et tout dernièrement j’ai ajouté une F1 à ma collection pour comparer les deux systèmes.

Pour être clair, les deux modèles permettent à n’importe qui de faire de la bière sans aucune connaissance, (on pourrait comparer cela à la célèbre marque de café en capsules), tout en laissant la possibilité aux créateurs de faire leurs propres recettes.

On résume cela à la bière, mais on peut faire du cidre, du vin, du kombucha, de l’hydromel, du kéfir…

De plus, j’ai toujours eu des réponses rapides à mes questions avec le support à la clientèle.

Ajoutez à cela la possibilité de payer en 4x sans frais…

PS : Entrez le code DistilleriesCanada vous aurez peut-être un rabais.

15 mars 2026
Logo de iGulu

Réponse de iGulu

Thank you so much for your detailed review and for supporting us since the S1 crowdfunding days!

We’re really happy to hear that your first experience with iGulu impressed you enough to order another one for your son, then add another S1 and an F1 to your collection. That means a lot to us.

We love how you described the experience: simple enough for anyone to brew without prior knowledge, while still giving creative users the freedom to make their own recipes. That balance is exactly what we hope to bring to home brewing.

We’re also glad you mentioned the variety of drinks that can be made with iGulu, from beer to cider, wine, kombucha, mead, and kefir. Thank you as well for your kind words about our customer support team.

Thanks again for your trust and enthusiasm. Cheers to many more great brews! 🍻

Afficher les avis dans toutes les langues. (16 avis)