4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Stor anbefaling!

Vi bestilte 220 stk. smørrebrød til en barnedåb. Vi havde fået anbefalet ikbaremadder og jeg må sige at det smagte super godt. Alle vores gæster var begejstrede og roste både udseende og smag. Stor anbefaling herfra☺️

21 février 2026

Stor anbefaling

Vi bestilte 135 stk. smørrebrød til en fest. Vi havde fået anbefalet ikbaremadder og jeg må sige at det smagte fremragende. Alle vores gæster var begejstrede. Stor anbefaling herfra.

13 septembre 2025

Fremragende Frokost🌟🌟🌟🌟🌟

Fremragende Frokost🌟🌟🌟🌟🌟
Vi købte Bowl med kyllingesalat den var simpelthen helt kanon!
Så til smørrebrødet
1. Æg og de bedste rejer til dato
2. Kyllingsalaten med gammel knas er i en liga for sig selv 🙋🏼‍♂️
Vi ses bestemt igen💯
Ja tak ja tak og ja tak🥇

21 janvier 2025

steen stormgaard

steen stormgaard
jeg har igennem min svigersøn mange gange spist
mad fra ikkbaremadder.
Det har altid været konge og friskt med lækker salater
kartofler / pastaer mm
alt smørebrød verdensklasse.
nu er vi begyndt selv både i mine firmaer samt privat
blot at bestille hvad vi har lyst til .

28 décembre 2024

En kedelig oplevelse

Bestilte 12 stk smørrebrød til 35 kr pr stk dagen før afhentning. Da vi bar æsken hjem var bunden så blød at maden var ved at falde ud. Fiskefileten på to af stykkerne vendte enderne opad og fisken var så hård og grå at den ikke var til at spise. Resten af madderne var kedelige og pynten var blødt og vissent. Helt sikkert ikke frisk smurt smørrebrød. Der var tre stykker til overs som ingen havde lyst til at spise. Ærgerlig udgift. Handler der aldrig mere

29 novembre 2024

Fantastisk smørrebrødsbutik.

Fantastisk smørrebrødsbutik.
Super god betjening og de dejligste madder man køber. til min søn studensgilder købte vi smørrebrød der og alle gæsterne incl. os selv fik de lækreste smørrebrød. Nu skal jeg holde julefrokost for mit arbejde og har igen bestilt smørrebrød.
Kan varmt anbefaldes

21 juin 2024

Smørrebrød

Er man til almindeligt dansk smørrebrød, er det ikke lige der man skal handle.
Dyrlægens natmad var med mega meget leverpostej, mayonaise , 1skive saltkød, agurksalat og fritteret løg, og masser af div grønt ovenpå.
Synd at det ikke var som forventet

5 juillet 2024

Ulækkert smørrebrød

Jeg har været uheldig, skulle bruge 4 stk æg og rejer ok 1 stk bøf med løg, det var bare roastbeef i stedet for,1 stk dyrlægens natmad, jeg er sikkert ikke med på noderne for der var ristede løg og agurkesalat puha, 2 stk. Tatar må indrømme jeg kunne ikke se det var tatar ringede til firmaet hun sagde uartigt hvad jeg havde forestillet mig, hun sagde det var rørt tatar det stod der ikke noget om på bestillingssedlen det så ulækkert ud , de 2 tatar og dyrlægen røg i skraldespanden gæsterne ville ikke spise dem, jeg køber aldrig mad der og anbefaler heller ikke.

4 juillet 2024

Ikke meget med dansk smørrebrød at…

Ikke meget med dansk smørrebrød at gøre, vi afgjort ikke anbefale at købe der.
Oveni i hatten ingen forståelse fra personalets side, da vi ringede for at klage over maden.
Kunne ikke gennemskue at vi fik en Tartar mad.
Kan ikke anbefales

4 juillet 2024

Virkelig lækkert og let sofistikeret…

Virkelig lækkert og let sofistikeret men gennemtænkt.

Kan varmt anbefales.

Vi bestilte 45 stk. af 35 kr. til 15 mennesker og der var mere end rigeligt.
Frokosten var i den grad reddet næste dag, da det var frisklavet og indbydende, selv andendagen efter hvor den sidste mad forsvant.

Autentisk og godt, så næste gang går vi i krig med deres signaturmadder.

Vi hentede det en lørdag efter forudgående aftale. Alt var klar og lige til at tage med.

13 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit