3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

16 avis

Vi besøgte Il Gallo på en hverdagsaften…

Vi besøgte Il Gallo på en hverdagsaften og bestilte forret og hovedret fra ‘hverdagsmenukortet’. Antipastaerne (forret) var gode. Der kunne vælges i mellem 3 hovedretter. Alle kun pastaretter. Desværre bryder den ene af os ikke om om pasta, så det blev vanskeligt at vælge. De 2 pastaretter, som vi fik, smagte dog udemærket. Som jeg har forstået det, vil det Normalt på en italiensk menu efter forretten være prima piatti (stor pastaret) og dernæst sekunda piatti (ofte en mindre kødret). På Il Gallo er disse to retter på en måde slået sammen til en, desværre ikke ret stor men til kun en lille portion,
som var svær at blive mæt af. Sød betjening i et halvfyldt hyggeligt lokale

4 février 2026

Fantastisk aften på IlGallo

Fantastisk aften hos IlGallo .

Vi valgte dagens 3 retters menu. Fik vin plus kaffe og the.

Dejlig velsmagende mad. Til UG. Sød og venlig betjening.

Hyggelig og hjemlig stemning.

Vi kommer igen!

15 février 2025

Maden var fremragende Men..

Maden var fremragende, men både vinen og betjeningen var skuffende.

De to stjerner gives udelukkende for maden, som var af høj kvalitet. Vinene derimod var overraskende skuffende, især når man tager i betragtning, at ejeren og tjeneren har en vinuddannelse. Betjeningen virkede desværre både overfladisk og arrogant, hvilket trak oplevelsen ned.

Dette var mit andet besøg på stedet inden for en længere periode, og desværre må jeg konstatere, at indtrykket var det samme som sidst. Det er ærgerligt, da maden i sig selv virkelig er i topklasse.

22 octobre 2024

Vi var 5 der besøgte restauranten 13

Vi var 5 der besøgte restauranten 13. april 2024
Vi bestilte deres 3 retters menu.
Menuen var rigtig god, men
betjeningen var yderst langsom og tjenerne uopmærksomme, vi troede faktisk at de havde glemt os, en kunde prøvede at tilkalde dem for at supplere drikkevarer, det lykkedes efter 3 kald.
Trist når maden er god.

13 avril 2024

Fantastisk middag

Fantastisk mad, der er ikke en finger at sætte på noget der. Eneste minus er at der virkelig er dårlig akustik i lokalet hvilket er ærgerligt. Men maden eminent. Tak for en god oplevelse.

20 janvier 2024

Jeg kan ikke dy mig

Jeg kan ikke dy mig, var ude at spise i fredags d. 21-1-22 efter at have bestilt bord til kl 19,
Vi for vist vores bord af en dame og 5 min efter kommer en herre med meny og vinkort. Vi sidder i håbefulde 15 min og venter på en kommer og tager vores bestilling. (Ps der var 19 personer i restauranten incl os 4)
Efter vi har afgivet vores bestilling går der 20 min til vi for forretten, som smagte dejligt og pænt anrettet, derefter går der en time inden hovedretten bliver serveret, som er et stykke mørbrad overhældt med den stærkeste pebersauce på hele tallerken, altså der var ikke plads til andet uden der var smut ind i sauce, som tilbehør var der kartoffelbåde der havde fået varme på den ene side og den kedeligste skål med lidt rustikke grøntsager der var kogt et kort øjeblik,🥴 da vi efter 10 min får kontakt til tjeneren og en halv bøf senere forklare vi vores udfordring så begynder hun at forsvare sig med at det var jo lørdag, øh nej det er fredag, og det var travlt, igen nej der er på dette tidspunkt 21 personer. Hun tilbyder en ny bøf, nej tak halv mæt, ikke mere vin i flasken og så skal vente en time mere🥴de kommer med et glas vin på huset , jeg synes Virkelig det er dårlig håndtering og kedelig mad, når der kun er 5 retter at vælge mellem, så kunne der godt gøres lidt ud af det. vi betalte over 2000 for 4 mennesker. Der kommer vi ikke igen.

25 janvier 2022

Il Gallo ved Køge Torv er toppen

Il Gallo ved Køge Torv er den hyggeligste og mest autentiske italiener i byen og en af de bedste jeg har besøgt i DK. Værten (for hun er ikke tjener, hun er din vært) Louise er super imødekommende og giver en følelse af ro og at du er på besøg i hendes og hendes mands hjem (det er ham der kokken). Det føles næsten som om man er inviteret hjem i deres private rammer og får en personlig oplevelse som gæst. Min hustru og jeg spiser plantebaseret, og selvom det ikke er en del af det officielle menukort så fikser de en lækker ret hvor der ikke er sparet på smag og autentisk italiensk oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen - og igen 😊

11 septembre 2021

Mediocre and too expensive

+ Good wine
+ Good service
- Italian techno music in a restaurant (?!)
- Spaghetti carbonara much too greasy, no egg yolk
+ Angus steak was good

Overall experience: too expensive for the quality served

22 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit