Authentic Italian Taste
Authentic Italian Taste! II Gambero Rosso services rich, flavorful dishes that taste straight from Italy
Besøgte restauranten alene en aften, hvor jeg havde en uimodståelig trang til en rød bøf. Var på Amagerbrogade, googlede mulighederne og endte dermed på Il Gambero Rosso. Stedet var godt besøgt og alligevel fik jeg et roligt bord ved vinduet bagerst i restauranten med udsigt til baggården - perfekt! Bestilte mørbrad, rødstegt, og et glas Valpolicella Ripasso. Den generiske bruchetta, der ankom under ventetiden på maden, gjorde mig lidt nervøs for resten af måltidet, da tomaterne var helt uden smag. Men... så kom vinen og glasset blev generøst fyldt op. Dette var en hel igennem formidabel vin. Hovedretten ankom: Stor flot mørbradsbøf, stegt til perfektion. Grillstreger og vidunderlig maillard-smag samtidig med at kødet var rødt, som forespurgt og tilstrækkelig varm, også i midten. Den afsluttende espresso havde mig nærmest i tårer af lykke haha. Kors, for en skøn kaffe.
Regningen endte på 400 kr.
Hermed min varmeste anbefaling. Flytter fra Kbh om lidt, hvilket er eneste grund til, dette ikke bliver mit nye go-to på Amager. Har anbefalet til søn og dennes kæreste samt mine kolleger.
Stort tak for en meget tiltrængt selvforkælelsesaften, hvor jeg gik hjem med en rig smag af kødet, vinen og kaffen. Det var præcis, det jeg havde brug for.
Vi var fire der spiste på Il Gambero Rosso. Betjeningen ved bestillingen af mad og vin var fin. Maden var god og det var en rigtig god oplevelse lige indtil vi skulle betale regningen.
Jeg havde taget dankortet frem men tjeneren der talte italiensk forsøgte at forklare mig (der ikke forstår italiensk) at dankort-terminalen ikke fungerede. Efter en del forvirring blev jeg sendt ud på gaden og anvist en hæveautomat hvorfra jeg kunne hæve beløbet.
Det ville have været rart hvis tjeneren ved bestillingen af vin og mad havde oplyst os om at der var problemer med deres dankortterminal.
Det blev desværre en dårlig oplevelse den aften på Il Gambero Rosso.
Personalet omtaler kunderne negativt på italiensk! Virkelig uprofessionelt!
Skønt at kunne tale Italiensk med det personale der er på stedet, det er med til at skabe en fantastisk stemning og maden; den er et kapitel for sig selv.
Vi fik de dejligste italienske pizzaer, et glas af husets hvidvin og en italiensk øl, pragtfuld, kan varmt anbefales❤️
Fantastisk mad til gode priser, med ægte italiensk stemning og søde tjenere 😊 jeg fik den lækreste forret med små appetizere og en skøn oksemørbrad til hovedret 😊 mums.
Rigtig god og autentisk italiensk mad og atmosfære. Husk at bestille bord, der er ikke for meget plads, og restauranten er altid vel besøgt.