Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og virkelig sød og hjælpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg købte en hotstylingbørste i den forkerte størrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjælpe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret på min Mobilepay. Jeg hørte intet efter min bekræftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. Dårligt at man ikke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og varer ovenikøbet leveret før deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer først pakkes fra uge 31, når de var tilbage efter sommerferien, s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er på udkig efter veganske produkter af høj kvalitet. Jeg købte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var be... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lækre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisør shampoo og hårprodukter. Vi tilstræber os på, hele tiden at være opdateret inden for de sidste nye trend.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Utrolig god service

Utrolig god service! Har handlet der et par gange nu, og der er intet at klage over😊

17 avril 2026

Kære Anders,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse - det varmer virkelig! 🧡 Det er så fedt at høre, at du er kommet tilbage flere gange, og at oplevelsen har været god hver gang. Vi glæder os til at handle med dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en hotstylingbørste i den forkerte størrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjælpe mig.

13 avril 2026

Réponse de iloveshampoo.dk

Tusind tak for din super anmeldelse!
Vi hjælper helst vores kunder så hurtigt og effektivt som muligt, og vi er så glade for du har haft en god oplevelse hos os! :D
Samt tusind tak for du valgte at købe hos os! :D

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.
Bestilte torsdag morgen og fredag var mine bestilte leveret.
Alt i alt en super god oplevelse.
Handler der gerne en anden gang.

19 mars 2026

Réponse de iloveshampoo.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🧡 Det gør os virkelig glade at høre, at leveringen gik så stærkt – og at du havde en super oplevelse fra start til slut. Vi glæder os til at se dig igen!

Teamet hos iloveshampoo.dk

Gik hurtigt og nemt.

11 mars 2026

Réponse de iloveshampoo.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Nanna! 🌟 Det varmer at høre, at alt gik hurtigt og nemt. Vi håber, du er glad for dit køb, og velkommen tilbage en anden gang!

Rigtig god service

Virkelig god service :-) Jeg bestilte en pakke, som ikke blev leveret af PostNord, og med det samme jeg skrev til iloveshampoo, sendte de omgående en ny pakke og skrev, at de ville tage den med PostNord.

6 mars 2026

Kære Case,
Så dejligt at høre – tak fordi du tog dig tid til at skrive! 😊
Vi kan ikke styre PostNord, men vi kan styre, hvordan vi håndterer det – og vi vil altid sørge for, at du får din pakke. God fornøjelse med produkterne! 🧴

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt og hurtigt at bestille

Det var nemt og hurtigt at bestille, de var hurtig til at skrive tilbage, leveringen var ligeledes hurtigt- 2 dage. Min svigerdatter fik sin gave til sin fødselsdag. Tak 😀🌞

26 février 2026

Kære Bertelsen,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med bestillingen og leveringstiden. Stort tillykke til din svigerdatter :-D

Super!

Hurtig og fejlfri levering

11 février 2026

Kære kunde,
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at det gik hurtigt og fejlfrit. Vi håber meget på at handle med dig igen i fremtiden :-D

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg handler her

Første gang jeg handler her, men ikke sidste 😊

9 février 2026

Kære Lis,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os meget til at handle med dig igen :-)

God pris og rigtig vare

God pris. Rigtig vare og forholdsvis hurtig levering

3 février 2026

Hej Anja
Tusind tak for den gode anmeldelse!
Vi er glade for at høre, du er tilfreds med vores hjemmesiden, samt pris og levering!
Tak fordi du handlede hos os, og vi håber at kunne handle med dig en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart et besøg værd

Dejlig hjemmeside med gode produkter til konkurrence dygtige priser

13 janvier 2026

Kære Catia
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både hjemmesiden, produkterne og priserne.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Emilie fra Iloveshampoo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gode priser på mine favoritter og hurtig levering ⭐️

18 janvier 2026

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kan tilbyde gode priser på dine favorit produkter, samt hurtig levering. Vi glæder os meget til at handle med dig igen.

Nicolai fra Iloveshampoo

Noté 1 sur 5 étoiles

Annullerer min ordre uden information

Dårligt at man ikke informeres om, at I ikke kan levere, men I bare dropper betalingen.
Jeg skulle bruge produkterne, og de skulle jo være leveret allerede nu.
Her burde I godt nok stramme op med jeres information til kunderne.
Sidste gang jeg handler her.

27 décembre 2025

Kære Kenneth,
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er super ked af din oplevelse - og har prøvet at undersøge sagen. Dog har flere ved navn Kenneth handlet hos os den dag.
Kan jeg bede om et ordrenummer? Så vil jeg meget gerne hjælpe dig videre.

Nicolai fra Iloveshampoo

Min ordre kom til tiden

Min ordre kom til tiden

5 décembre 2025

Kære kunde,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med forløbet og at din ordre kom til tiden. Vi håber på at handle med dig igen i fremtiden :-)

Fantastisk pris

God service , hurtig lev.

20 novembre 2025

Kære Ove,
Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at servicen og leveringstiden levede op til dine forventninger. Vi håber på at handle med dig igen i fremtiden :-)

God kundeservice

Super god service. Havde en fejl på en forsendelse som blev behandlet hurtigt og godt.

Handler gerne igen.

16 novembre 2025

Réponse de iloveshampoo.dk

Tusind tak for den gode anmeldelse!
Vi beklager selvfølgelig meget for fejlen, men glade for vi stadig har kunne yde en god service til dig!
Tusind tak for du handler hos os!

Vh Mille fra Iloveshampoo

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for det,fordi jeg har…

Jeg er glad for det,fordi jeg har modtaget hurtigt.

25 octobre 2025

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du modtog dine varer hurtigt. Vi håber på at handle med dig igen! :-)

Klage

Jeg har bestilt en pakke hos jer, men ifølge PostNord skulle den være leveret og udleveret – selvom jeg desværre aldrig har modtaget den. Jeg kontaktede jer, og fik at vide, at I ville vende tilbage, når PostNord havde svaret, men nu er der gået en uge uden opdatering.

Jeg forstår godt, at sådan noget kan tage lidt tid, men jeg synes, det er ærgerligt, at jeg ikke har hørt noget endnu – især fordi jeg faktisk skal bruge produkterne til min negleeksamen, som jeg snart skal til.

Jeg håber virkelig, I vil hjælpe med at finde en løsning hurtigst muligt, så jeg enten kan få min pakke eller få pengene retur.

2 octobre 2025

Kære Susie,
Tak for din anmeldelse - vi er meget ked af, at du har haft denne her oplevelse. Det er naturligvis ikke meningen, at det skal være sådan.

Vi har prøvet at finde dig i systemet på navn, men desværre uden held. Trustpilot har også bedt dig om et ordrenummer, men der er heller ikke vendt tilbage. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, må du meget gerne sende en mail til kontakt@iloveshampoo.dk, så hjælper vi dig meget genre videre.

Mads fra Iloveshampoo

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt 2 x 3 voks, men i pakken var kun kommet 1 x 3 stk med. Sendte mail - næste dag blev resten eftersendt. God service. Fine produkter. Hurtig levering.

19 août 2025

Kære Steen,

Tak for din anmeldelse. Beklager meget fejlen. Vi er glade for, at vi kunne rette op på den hurtigt.

Afsende varen

I er meget langsomme til at få sendt varen.
De sidste 2 gange jeg har bestilt hos jer. Gik der en uge inden jeg modtog varen.

20 août 2025

Kære Lone,

Vi er meget ked af, at du oplever en lang leveringstid hos os. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan, for at levere så hurtigt som muligt. 99% af vores ordrer kommer afsted samme dag, hvis de er bestilt inden kl 14.

Jeg har netop prøvet at slå dit navn op i vores ordre system, men kunne dog ikke finde en ordre i dit navn. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så hvis du sender os en mail, finder vi meget gerne ud af hvad der er sket.

Sofie fra Iloveshampoo

Nem hjemmeside og hurtig levering

Nem hjemmeside og hurtig levering

12 août 2025

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med hjemmesiden og leveringen. Vi håber meget på at handle med dig igen :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus