3,7

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Hurtig og pålidelig

Havde bestilt en ny forbro til montering og mens jeg lavede aftalen, bestilte de reservedele. Ikke den store ventetid og hurtig behandling.. Får min anbefaling

10 avril 2026

Service i særklasse

Min bil gik i nød program på vej til arbejde. ( Bor på Falster og arbejder i Søborg)
Ringede ved 10 tiden og kunne komme med den med det samme og fik også en lånebil. Han ringede 2 gange senere med diagnosen og derefter med en ca. Pris .
Ringede igen kl. 14.30 og meldte klar .
Fantastisk service og vil helt klart bruge den igen.
Værkstedet får mine bedste anbefalinger.

17 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik skiftet gløderør – til overpris og uden olieskift

Aftale: Telefonisk blev jeg oplyst en pris på ca. 2.500 kr. for udskiftning af 4 gløderør inkl. olieskift, forudsat at arbejdet gik glat. Jeg fik også at vide, at hvis der skulle hentes et eksternt firma til udboring/udtræk, ville værkstedet ikke tjene på den del.

Forløb og regning:
• Værkstedstid: 5 timer (udover den eksterne opgave)
• Dele: 4 gløderør
• Ekstern udboring/udtræk: 4.000 kr. (+25%) for en opgave, der ifølge værkstedet tog ca. 30 minutter
• Dokumentation: Jeg fik ikke forevist fakturaen fra det eksterne firma, trods løftet om ingen avance
• Olieskift: Blev ikke udført, selv om det var en del af den telefoniske prisoplysning
• Samlet regning: ca. 10.000 kr.

Sammenligning:
Andre værksteder anslår typisk 1–2 timers arbejdstid for udskiftning af gløderør, hvilket står i kontrast til de 5 fakturerede timer her.

Min oplevelse:
Regningen endte væsentligt over den oprindelige prisindikation. Den eksterne regning fremstår som fuldt takseret uden dokumentation, selv om jeg blev lovet, at der ikke ville blive tjent på den del. I min oplevelse var de telefoniske prisoplysninger ikke pålidelige, og olieskiftet blev ikke leveret.

Konklusion:
Endte med skiftede gløderør og ingen olieskift – til en pris, der ikke kunne dokumenteres i henhold til aftalen.

19 août 2025

God service og kommunikation

I sidste uge købte jeg en bil ved IMautoteknik efter at have set et opslag på dba på den bil jeg ledte efter. Handelen var nem og med god kommunikation hele vejen igennem. Ved afhentning er bilen som beskrevet, og er flot klargjort til mig.
På vej hjem med bilen opdager jeg at klimaanlægget ikke køler, hvorfor jeg ringer til dem. Vi aftaler at jeg kører på værksted på Fyn hvor jeg bor, og efterfølgende blev jeg refunderet af IMautoteknik for service af klimaanlægget. Super god service og generelt en god købsoplevelse 👌

4 août 2025

Anmeldelse af IM Autoteknik i Søborg

Anmeldelse af IM Autoteknik i Søborg – Skuffende oplevelse
Jeg kontaktede IM Autoteknik med stor interesse for en hvid Ford Ka 1,2 Grand Prix, som de havde annonceret på Bilbasen. I opslaget opfordrer de til at ringe for mere information og fremvisning efter aftale, hvilket skabte en forventning om en vis grad af kundeservice. Desværre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.
Da jeg ringede, blev jeg mødt af en sælger, som virkede flabet og direkte uinteresseret i en handel. Mine spørgsmål om bilens stand og hvad "sælges for kunde" præcist indebærer, blev mødt med en uengageret og uforskammet attitude, på trods af at de blev stillet med oprigtig interesse.
Jeg spurgte, om det var muligt at se bilen samme søndag, hvor jeg ringede. Svaret var kort og afvisende: "Du kan få bilen at se mellem 08:00-17:00 mandag til fredag." Da jeg påpegede, at dette gik imod deres egen formulering på opslaget, hvor der opfordres til fleksibilitet og dialog, blev sælgeren ophidset og lagde skylden på mig som kunde.
Desværre oplyste sælger ikke sit navn, men hvis I alligevel vælger at kontakte dem, vil I sandsynligvis hurtigt finde ud af, hvem det er, grundet hans ubehøvlede opførsel og manglende øje for service. Absolut ingen kundeservice!
Mit råd: Hold jer væk. Dette firma fortjener hverken positiv omtale eller jeres forretning.

19 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ringede til dem i forvejen

Ringede til dem i forvejen, da jeg stod med et enkelt dæk der skulle skiftes. Jeg kørte hele vejen derud på et punkteret dæk, blot for at blive mødt af en eller anden “mekaniker” der ikke kunne skifte dæk på en elbil pga. TPMS sensor. Makker, det er en TM3 fra 2019, det gør ingen forskel. Så jeg kunne bruge en time på at komme hjem igen, da bilen med det punkterede dæk skulle have luft et par gange for at komme tilbage. Magen til amatør og ligegyldighed har jeg længe set.

Hold jer langt væk fra dækcenteret der ikke kan skifte dæk.

“Du skulle have sagt det var en elbil”. Det gør ingen forskel - amatør.

29 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus